Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jó tuhle paní já znám z televize, kde svým optimistickým, špulivým výrazem osvěžuje ponurou atmosféru, kterou zde svým kamenným výrazem , narušovaným pouze otvíráním a zavíráním úst, vytváří jistá televizní moderátorka.Myslím, že s ní může být docela sranda a jejím studentům někdy závidím, protože jak jsem se u některých informoval, s ní prý legrace docela je!
  • je mi smutno,jak tu všichni urážejí a očerňují p.Havla.Urážky a nadávky není objektivní kritika!!!
    Hlavně,ře všichni ti,co tu sprostě nadávají,tvdí,jak máme neslušnou vládu....to sedí.....!!!
  • Přátelé, historie opět ukazuje, jak se i velmi dobře vymyšlená věc stane špatnou. Pana Havla neodsuzuji, myslel to určitě dobře, jen lidé kolem něj se napakovali a zlomili mu politický vaz. Ano, ekonomika státu je špatná, ale sám pan Havel si myslím až tak nikomu neublížil. Podívejte se na kteréhokoli vizionáře, který se dostal k moci, jak to dopadlo. Historie je neoblomná. Každý, kdo chtěl kdy jakkoli spasit svět dojel na to, že měl špatné rádce. Jo a tak to prostě je. Snad jen Josef Švejk tak nějak vypodobnil náš národ přátelé. A ještě strýc Pagáč se svou moudrostí. Skromnost a pokora chybí tomuto národu a selský rozum.
  • Pan Havel začal problematicky - nechal si vrátit majetek, zabavený podle Benešových dekretů. Tím byla jednoznačně prolomena restituční hranice 1948. A že jeho rodina byla proněmecká, o tom není sebemenší pochyby. Jak má potom člověk se exprezidenta zastávat, když je to vlastně zloděj, který využil svého výjimečného postavení po r. 1989?
  • Ano, tleskalo se, že už skončil.
  • Já nevím,proč tato firma stále inzeruje nejčtenější článek o p.Havlovi .Prosím Vás smažte to .Havel je odepsaná figura !!!!!!!!
  • Děkuji mnohokrát za velmi pěkný a zdařilý film Odcházení. Na konci kina se i tleskalo. Filipová
    • Dokonce všichni tři diváci...
  • Velice se mi zprotivil tenhle sebestředný a dle lidí kteří ho znaj už z "disentu" také velice mocichtivý dramatik, jinak ale naprostý "nixmochr" který není schopen vidět svět reálně, on si nejspíš myslel že je stále národem milován *1* a že na tu jeho slátaninu sponzorovanou bezohledným zlodějem bytů se pohrnou zástupy, jo tak leda kulový. Zkrátka ten člověk je už úplně mimo a pravdu si nepřizná, není toho schopen.
    • Jak mohl tento žid být focen s příslušníky "SS", národem milován, a ten film?, Bože, ochraňuj nás před tímto filmem a blbem.
  • "Láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí"- Václav Havel. Jen prázdná slova a možná krásný sen disidentů toužících po údajné svobodě. Ale na nás obyčejné lidi velký podvod. Rozkradená republika, státní poklad, narůstající státní dluh, zdražování životních nákladů a to vše proto aby pár "vyvolených miliardářů" mělo ještě více miliard. Nikdo nám nepomůže - politici, policie, soudy prostě nikdo. Je nejvyšší čas údělat radikální změnu - že by opět začali studenti a herci a když se všichni přidáme včetně armády a policie musí to vyjít. Zavřeme všechny zloděje a tuneláře, vyženeme českou, ruskou a vietnamskou mafii. Zabavíme veškerý jejich majetek. Znárodníme energetiku, ropný průmysl. Postavíme silnou a nestrannou policii, zkvalitníme veškeré zákony a zvýšíme tresty, zavedeme povinnost okamžitě uhradit škodu poškozenému, zavedeme zákon o prokazování příjmu, nebudeme rozdávat společné peníze zadarmo - zpřísníme vyplácení sociálních dávek, zatlačíme všechny sociální živly do kanálů, prostě čeká nás mnoho nápravných opatření po více než dvacetiletém řádění zlatokopů a intrikánů. Držím nám pěsti.
    • Napsal jste to skvěle, tak jak to je a co udělat....Ale jak to udělat, bude velmi, velmi těžké, mafiáni už jsou spojeni, to je vidět na každém zveřejněném případu a ne za tisíce, ale dnes již za miliardy ....Pokud dojde k převratu, jako-že dříve či později se to stane, dostanou prostor další s tvrdými lokty, lumpové a kriminálníci....?!
  • lidem konečně došlo,co v této zemi způsobil o.Havel. Sám buržoust využíval prachy ze západu a hrál si na disidenta.... Teď má 100 tisíc důchod a myslí si,že je na jeho "dílo" někdo zvědavej. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit