Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy že bude to reality show umirání? Na to jediné bych od něj šel, Možná by dostal oskara za hlaví roli a za nejlepší věc, co by pro náš stát mohl udělat. Svinstva už bylo dost, Venco pochlap se *9*
  • Slušný člověk by řekl,že to byla veliká krávovina.Básník by řekl,že to byl film na vyliž pr..l.
  • Na filmu som bola ve Varoch, hovorili poriadatelia, že dostanem 200 korunaček po koncu filma, bol to dobry film.
  • Ano, i toho je někdo schopen, pokud někdo tohle narhnul na "Oskara", pak klobouk dolů a hromničku do ruky, pak jsme již úplně v tomto státě v prde-i.
  • Oskara? Nemá ani na cenu útěchy...
  • Snad větší ostudu s filmem neudělá než doposud s jeho "dramatickými" díly. Jestli tohle je dramatik, jsem řidič raketoplánu. Dobrá zástěrka pro stb, mít razítko v občance, že soudruhu Havle? dělat dramatika. Myslím, že je to vhodný dárek do Jedličkova ústavu, i když se předem omlouvám všem obyvatelům, že to možná nebude tak hrozné. A že dobře vypadá??? Pokud to posuzuje slepá osoba, jistě to tak může vypadat, každopádně ať si soudruh zaplatí zdravotní pojištění a v jeho hodnotě si jde sednout do fronty k doktorovi na obvod a ten ho pošle někam na nějaké vyšetření. On ho ten humor, který nemá, přejde. To je nějaký nadčlověk, že se o něj musejí starat jak o batole???
    Soudruhu Havle, v roce 1989 a 1990 jste hlásal, že nikdy nepřevezmete privilegia a prosperity které měli komunističtí pohlaváři. Ano, splnil jste to, jste mnohem horší, dražší a naprosto k ničemu ve vsvých slibech. Spejbl a Hurvínek jako figurky alespoň pro tuto zem něco vykonali. Vy jen zlodějinu, zlo a nenávist. Na to můžeš být soudruhu pyšný. Ale on tě tatik nahoře pochválí jak jsi to dobře koulel s těma čechama, stejně jako on s fašistama i rusákama.
  • V USA určitě budou ovace ve stoje.. ale přitom si budou všichni myslet, že větší hovadinu ještě neviděli..
  • *1* *1* *1* . Ale ale. Oni nejsou na Veškrnův blábol v Rusku zvědaví? Jak mrzuté. Jeďte s ním na Oskara. Tam prorazí. Veškrna tam má popularitu. Po těch létech co tady připravoval pro Amíky půdu...
    A že dobře vypadá? To je snad někdo slepý. Podívejte se jak se strácí před očima.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit