Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BYLA JSEM ZASE NA CHEMOTERAPII,óóóóó NOVÁ TELEVIZE PRO PACIENTY V ČEKÁRNĚ, OVLADAČ VLASTNÍ POUZE ZDRAVOTN.SESTRA A NEUSTÁLE PŘEPÍNÁ PROGRAMY NA TÉMA :PLATY LÉKAŘů,stávka a OHROŽENÍ PACIENTŮ. FUJ,FUJ,FUJ MIMO TERAPIE NÁM DO ŽIL TZV.ZACHRÁNCI ŽIVOTÚ aplikují NEJISTOTU,STRACH přímo na onkologii. Někteří jsou arogantní,nechtějí předepsat vhodnější léky,protože je krize, pozdrav je někdy luxus. Páni profíci,co údajně živoříte víc než my onko pacienti s důchodem a s životem na vlásku. JE MI Z VÁS ŠPATNĚ - VAŠE METODY JSOU NEMORÁLNÍ A PŘÍMO HNUS - JIŽ NEVNÍMÁM PODSTATU, ALE JEN VYDÍRÁNÍ, PŘEHNALI JSTE TO. KDO Z VÁS LASKAVĚ ZAČNE HOVOŘIT O BORDELU V NEMOCNICÍCH A BUDE SE SNAŽIT O NÁPRAVU, JSTE JAKO SEKTA, PROBL. V NEMOCNICÍCH NETVOŘÍ JEN PENÍZE. PROČ NEŘEŠÍTE VŠE KOMPLEXNĚ A NEUKÁŽETE VEŘEJNĚ NA NĚKTERÉ PARAZITY MEZI VÁMI. Je snad normální, že mi dáte místo jedné injekce 2, co na tom, jen mám více naředěnou krev, třeba se nic nestane,proč se omlouvat,že? Co na tom,že mi chemoterapii aplikujete do žil přímo jehlou s křidélkem,která je vhodná jen na odběr krve,že? Co na tom, že se operace nepovedla,protože jsme nevzali na operační sál ultrazvuk, i když kolega řekl,že je to nejlepší řešení. To nevadí, že mám při aplikaci chemoterapie bolesti silné v ruce,zavolám zdravotníka a ten řekne,že je to OK,odejde. Pak přijde, FUJ smrdí kouřem, já si chci jehlu už vytrhnout bolestí z ruky, tak mi laskavě zdrav.poté,co si zakouřil vyndá jehlu do jiného místa.No a? Jen problém,ale pouze můj-chemoterapie tekla mimo žílu, jen jsem dostala zánět a pár žil odumřelo.... Prosím,sestřičko,dala by jste mi polštářek,mám bolesti,potřebuji podložit ruku - ne nemáme, jen ta minulá otevřela skříň,kde jich je plno. Z oddělení mne poslali pěšky na ultrazvuk,při vyšetření,paní,jak tady můžete chodit,nesmíte udělat ani krok - Váš stav je smrtelný....na oddělení také bez omluvy. Na chemo se dostavte ráno v 7hod.,prosím,je mi zle,proč čekám do 14.hod.na chodbě?Musíte počkat,máme toho hodně /pozn.nejste náš prominent/.Na pohotovosti: 1. Dobrý den,co Vám je? Děsně zle.... Zdrav.to jste musela přijít zrovna,když si měníme služby? Na oddělení oběd-prosím,mohli by jste spolupacient. vozit přenosnou toaletu mimo oběd?Dělá se mi zle a nemohu u toho jíst.Zdravotn.-to nepůjde,máme to takto zařízené při jednom.No a?Zveřejněný záznam z porady v Motole - běžná praxe všude,ale jen malý náznak probl.v českých nemocnicích. Kdyby jste byli solidní,tak promluvíte o mnoha hrůzách,co zdravý člověk ani netuší. Jste si jistí,že Vám právě teď nezvoní na zvonek smrt? Zapomněli jste ve výzvě především na FUNKČNÍ KONTROLU VAŠÍ PRÁCE A NA SYSTÉM!!!!!!!!!
  • Doporučuji, ač nejsem v žádněm případě žádný lékařský personál, nic nestahovat. Lékaři, na základě vašeho jednání musí občané tohoto státu zbavit politická jelita jejich korupčních koryt a dosadit skutečné odborníky, kteří státní dluh sníží a nebudou vyvádět finance daň. poplatníků do svých stran, potažmo ve svůj prospěch. Musí skončit tato pseudodemokracie a otrokářský styl vládnutí pod rouškou demokracie.
  • Jsou to opravdu chudáci k politování.Jen jsem ještě žádného doktora neviděl chodit pro podporu.
    Naopak ze svého okolí jich znám několik,že mají nová auta každý rok a i jejich synáčkové
    a dcerušky.Tak potom se mají tak špatně?
  • Průměrná mzda 48.000 korun - to určitě, větší blbost už napsat nemůžete. O tom si většina mladých lékařů může nechat jen zdát...
    • Zrovna tak ty dvě služby měsíčně.Ono jich je tak 8 a někdy i více.
  • A něco státnicky modrého z Hradu by nebylo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit