Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať si bratia Čaputi pohlídají svou hranici s Maďary a my nebudeme muset řešit tenhle problém. 

    Doktoři a inženýři přes Ukrajinu nebudou vandrovat a Rakousko se s Německem o jejich pracovní potenciál rádi podělí i bez naší účasti.

    Pan Heger pláče na špatném hrobě. 

  • Kdyby se raději zajímal Heger o to jak jistit jejich hranice, aby se k nim nedostali paraziti, tak by Česká strana nemusela ty jejich prchlíky chytat.

  • Máme dvakrát tolik vězňů na 100 tisíc obyvatel, než je Evropský průměr,
    sedmkrát tolik lidí v exekuci, než je průměr EU na 100 tisíc obyvatel.

  • S panem Hegerem souhlasím. Takhle už to dál nejde. Suverénní státy mají povinnost vůči svým občanům chránit nedotknutelnost svých vnějších hranic. Není možné tuto povinnost delegovat na jiný orgán (EU). 

    Pokud by si tuto povinnost plnily bezpečnostní sbory Slovenské republiky, nemuseli bychom my řešit bandy inženýrů, kterým jsou naši policisté jenom pro smích a slouží jim jako státní zaopatřovací ústav a cestovka. 

    Když už jednou zákony jsou, mají se prostě dodržovat. I my máme platný zákon o pobytu cizinců. Jenže jsme zkorodovali sluníčkáři z EU a vůbec ho nedodržujeme.

    Hovořím o nelegální migraci. Aby bylo zřejmé. 

  • je to jednoduché chrante stejně hranice na Slovensku a tak dál až dojdete na hranice EU , ono i když Madarsko nemá vždy pravdu tak ploty holt musí býti nebo z Evropy může ouno zbýti , není právo na migraci  , tak daleko ještě svět nedospěl , viz. bordel ve Vídni - netflix tv , až půlka migrantů měla aktivní žádost o azyl a ta druhá už právo na azyl , prostě tohle není možné a hotovo , jdi jako Evropan dělat bordel do zemí jejich původu , utočit na místní  , to by byl mazec .😎

  • kocourXL

    Migranti míří do Německa a tak okolním státům jsou ukradený.
    Ovšem když Němci začnou mít kontroly na hranicích a migranty vracet, ČR má problém.
    Proto jsou na Slovenských hranicích kontroly a Slovensko má problém.🙂

    • asi tak

  • Diwa

    Jo jo.....to se musíte normálně smát ! Mě by zajímalo, kdo by si nechal otevřený vlastní byt nebo dům. Troufám si říci že asi nikdo z nás. Bohužel, dementní EU si nechá otevřené hranice a strašně se všichni diví, kolik migrantů, lupičů a další pakáže přechází přes tyto neviditelné hranice. Pak se ještě poštěkají státy mezi sebou, kdo kolik lidí vrací zpět a kdo co porušuje....Tohle přeci není normální myšlení rozumných lidí.

    • mun.go

      Dementní EU má Frontex : Evropská agentura pro pohraniční a pobřežní stráž, známá také pod akronymem FrontEx (z francouzštiny Frontières extérieures = vnější hranice) . Úkolem Frontexu je ochrana vnějších hranic EU  a Schengenského prostoru v součinnosti se strážci hranic členských zemí.

      Frontex nemá vlastní pohraniční stráž a při koordinaci akcí mu jednotlivé členské státy EU poskytují svou pohraniční stráž + další prostředky. Frontex působí jako koordinátor a hradí některé náklady společných operací. Roční rozpočet Frontexu je 754 milionů € (v roce 2022).

      Frontexu hází klacky pod nohy různé humanitární organizace, bojující za práva uprchlíků: "Konec Leggeriho v čele Frontexu uvítaly takřka všechny organizace, které se angažují v záchraně migrantů ve Středozemním moři. Ty již dříve agenturu tvrdě kritizovaly. Podle Lékařů bez hranic se Frontex podílel na zahánění migrantů od svého založení "a to jak ve střední části Středomoří tak na ostatních evropských hranicích". Pro španělskou organizaci Open Arms je Leggeriho odchod dobrou zprávou, protože "pod jeho vedením se agentura stala nástrojem pro porušování lidských práv". Německá organizace Sea Watch míní, že Frontex "není třeba reformovat, ale zrušit". Podle ní by měli být Leggeri a Frontex kvůli přístupu k migrantům postaveni před soud." - viz Šéf Frontexu Leggeri končí po obvinění agentury z vytlačování migrantů

    • Ve 13. století byli rozumnější. Panovník mohl přiznat městu hradební právo. Imigranti měli po žížalkách, cizí bojové svazy také.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit