Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Loď se potápí krysy už jí opouštějí.
    • josef.servit.9
      Více, jak ČSSD je pro společnost posilování sudetostrany KDUČSL! Agitace po vesnických kostelích je tak obludná a církevní restituce jsou nekonečné! Kníže Becherovka se jen připravuje na poslední ekonomický úder čechům???Vedení ČSL je nevolitelné exiztečně!!
      Je to pátá kolona???
      • Becherovka těžko to pán z Orlíka určitě.
  • Myslím, že zrušená kandidatura hejtmanky Stráské ČSSD spíše prospěje. Strana má ve svých řadách spousty kvalitnějších členů.
  • Pan Zimola - JE JEN JEDEN Z DŮVODŮ - proč paní hejtmanka Ivana Stráská kandidátku ČSSD opouští. Už se nemůže dívat na ty lumpárny, které ČSSD napáchala ve vztahu k panu doktoru Altnerovi - který zachránil pro tuto "partaj" lidový dům, nemluvě o dluhu Ministerstva zdravotnictví a Ministerstva financí (z doby kdy ministrem financí byl právě Sobotka) vůči panu ing. Šťávovi v kauze DiagHuman v.s. ČR, kvůli které má tato země od 12.5.2017 ve 23:00 byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obsazeny ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách VŠECHNY ÚČTY, které ČESKÁ REPUBLIKA používala, nebo by mohla použít, k obsluze státních dluhopisů.
    K POCHOPENÍ HYSTERIE premiéra SOBOTKY a ČSSD jako celku - JE TOTO DOSTAČUJÍCÍ - navíc, avizováno to bylo hodně dlouho předem!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit