Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Západní neřesti se k nám šíří závratnou rychlostí, je to holt západní styl života.
  • Čůrání na veřejnosti je problém.Vemte si člověka,který má potíže s prostatou.Když to na něj příjde tak rychle hledá koutek kde by vykonal potřebu.A lidí od 40let výše je padesát procent. To už je to s kuřákama.Né,že nám otravují vzduch ale dělají bordel s vajglama.
  • dobrej protest.
    a nachcat naším poslancům na hlavy by nebylo k zahození.
  • Musím souhlasit, že zápaďáci fungují jak tak jen díky nadstandartům, jinak jsou zkažení a nepořádní konzumenti. Co by dělali u nás. Dnes ale i občas více a více vidím jak si muži v letech ulevují klidně na veřejnosti, a je to odporné a nechutné. *16* Jinak vše je o lidech, jsou lidé, kteří ctí chování ať už jsou na východě či západě, v chudobě či bohatství. Ale bohužel lidé si posledních dvacet let stále více a více ulevují, ale proč????? *8*
    • víte, co je sibiřský záchod--dvě hole-o jednu se opíráte v předklonu a druhou odháníte vlky
    • V Čechách? Prosím vás, tady stačí, aby byl poblíž fotbalový zápas a rezidenti absolutně nemají kde zaparkovat auto, všude je řev, močící fotbaloví primitivové a tak dále. Navíc v Praze smrdí močí snad každý podchod, větší vestibul metra nebo v centru trošku zastrčenější ulice.
      • No jo, to je pravda. Ale když to na člověka přijde tak kam má jít, když těch veřejných WC zas tolik není. A v Praze na Wilsonově nádraží stojí obyčejné vych*ání 10 Kč.
        • Nějak přeci vydělávat musí *4* . Horší to je, když člověk nemá drobné.
          • Tam je mincovní automat, kterř Ti rozmění. Ale přijdou chvilky, že by člověk za vych*ání dal třeba i tu stovku. *1*
  • No já bych té finské radnici poradil. Ať je pošlou k nám vymočit se do budovy parlamentu...
  • Tyto zlozvyky k nám přicházejí ze západu a USA, když jsem byl kdysi v SSSR v Moskvě a někdo odhodil zápalku na zem pokud byl viděn musel ji zvednout a byl napomenut.Běžte se dnes podívat do amerických měst třeba New York, po zemi se válí papíry a jiná svinstva jako na smetišti, to píšu pro toho vola který tady píše že to přichází z východu.
    • Kým byl napomenut?
    • Cestovateli, také byl "kdysi" v CCCP a ne jen jednou. Máš pravdu, že plivnout na zem na Krasnoj ploščadi v blízkosti prodejny s myším olejem (Maus oleum), tak za to by asi byl trest smrti. Ale stačilo zajít někam dál, nebo nahlédnout do nějaké pivnice, vstoupit se tam už nedalo...
    • Byl jste vůbec někdy v nějakém větším americkém městě v tomhle tisíciletí? V porovnání s Prahou je New York tak čistý, že by se tam dalo na ulici operovat. Na čem zakládáte svůj názor na tamní čistotu, na akčních amerických filmech?
  • Všude na světě, kde se při takových akcích scházejí lidé jako stádo, tak se po určité době začnou taky tak i chovat...jako "dobytek" bez rodílu rasy,vyznání a příslušnosti.... Nakonec se ani od nich v tomto zas tak moc ani nelišíme. Chováme se často dokonce ještě hůř už od dob, kdy jsme si začali nadřazeně říkat "lidé" a tohle jsou ještě pozůstatky z dob, kdy jsme patřili (stále patříme..) mezi ten "dobytek".
  • zlozvyky moceni, plivani a chlastani na verejnosti, jizda mhd načerno a jine traparny se prece rozsiril od nas a nasich "bratru" z vychodu..tady si myslime, ze nam nikdo nesmi nic zakazovat (tzv. ceska demokracie), jinak to neni dostatecne demokraticke...proto ten upadek moralky a buranske chovani *12*
    • Dovolím si oponovat... s jízdou načerno v MHD. To je právě naše česká výsada. Já jsem byl v Moskvě i v několika dalších městech Velkého bratra na východě velice mile překvapený, že se u nich právě v MHD důsledně a dobrovolně platilo jízdné.
      Konkrétní příklad: Cestující nastoupil do plného autobusu a poslal po ostatních cestujících ke kasičce pár drobných. Než se dojelo na další zastávku, měl onen cestující v ruce svoji jízdenku. Jak by to dopadlo u nás? Nejspíš by se peníze nevrátily a nebo by "chytrý" čecháček z automatíku vytáhl celou šálu jízdenek a prodával by je po těch, kdysi 3÷5 kopějkách. Nikdy jsem na Východě v MHD nepotkal revizory.
      Máme se hodně co učit demokracii a slušnému chování.
      Klidně mě ztepejte křikem, že za tu bídu v MHD ještě nebudete platit. Tak choďte demokraticky pěšmo a zadáčo.
    • Ivan vyleze ráno ze zemljanky a jde se vys.at ke stromu, ale už tam se.e medvěd. Tak jde k vedlejšímu stromu, ale tam se.e další medvěd. Tak musí počkat až se medvědi vyse.ou. *1* *1* *1*
  • Potkaj se dva finové.Jak se máš ? Ale jsem hezky vychcanej !
  • Ty maji tedy starosti, tady si kdejaky blb poridi psa, kadi a moci kdekoliv a nikdo s tim nic nedela. *12* *11*
    • ... odkud k nám přišla psí móda ... psi v paneláku ... a zbytek viz výše ... no ze SSSR ne a tak tedy nikdy se Sovětským svazem *1* *1* *1* *1* *1*
      • Psi se v bytech chovali už dáávno. Dalo by se říct, že od vzniku kulturních společenských plemen určitě.. Šlechtičny je mívaly na zámcích.
        Podívejte se na prvorepublikové filmy. Také tam mívají v bytech pejsky. Že to není v paneláku, to bude tím, že paneláky se začaly stavět až počátkem 60. let minulého století.

        A vlastní fakt, že lidé mají v paneláku psa, problém není. Problém je to, že po něm neuklízí, že si vybírají do bytů nevhodná plemena, že neví, co jejich plemeno potřebuje,.. A především, že jsou bezohlední k ostatním.
        Bydlím nad obchodem. A když vidím, jak některé dámy vezmou na nákup psa, uvážou ho u obchodu a pes před krámem 20 minut štěká jako blbej, tak bych onu dámu kopla do neslušného slova. To není ve psech, ale v lidech.. A to jsem pejskař.
        • Psa si pořídí člověk, který v mnoha případech není schopen komunikovat s ostatními lidmi. Pes není ten chápavý společník, není milující přítel ani není obětavý partner. Toto vše si jen lidé namlouvají a odůvodňují sami sobě, proč mít psa. Pes je vlastně ta nejprodejnější děvka, která dělá vše jen pro naplnění základní potřebu živého tvora a to je NAŽRAT a hrát si !!! Tedy straré osvědčené římské - CHLÉB A HRY. Pes dělá vše jen pro to, že dostane do tlamičky něco dobrého. Ani psi, ktěří hledají drogy nebo výbušniny nejsou natolik uvědomělí. Jen si prostě hrají. *10*
          Nechci v žádném případě znectít vodící slepecké psy, pracovní a služební plemena při výkonu nebo snížit význam canis terapie. Tito psi jsou svým způsobem úžasní tvorové.
          Naučme se zase komunikovat mezi sebou a vzájemně si pomáhat. Pak si zase naše děti budou moci hrát před domy na trávníku. *6*
          Viděl jsem děti, které si hrály na silnici. Když se je městský strážník snažil vykázat z vozovky na trávník, dověděl se, že si na psím záchodě děti hrát nebudou. *11*
          Díky našim "psím miláčkům" jsme se k sobě stali docela neohleduplní a bezcitní. *13*
          • Lépe bych to nenapsal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit