Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Česku je ale standartní ,už jednadvacet roků,lumpárny zametat pod kobetec.
  • Některé výroky našich současných představitelů mi velmi silně připomínají soudruha Štěpána, neblahé paměti. To byl také nabubřelý blb. Tenkrát jsme ho všichni svorně nesnášeli, takže ho jako jediného z komančů zavřeli asi na dva roky, asi aby nám udělali radost... To pak koloval vtip, že bude příštím prezidentem, protože už je v přípravce. Začínám mít pocit, že k tomu nakonec opravdu dojde :-)
  • Tak, tak.
  • Dobrý standard, Nečas a John už byli založeni tak ještě rychle založit kauzu Drobila aby náhodou něco nestandardně nevyšlo na povrch. Mají to tam dobře zařízeno. Obyčejný člověk by takové štěstí neměl. Souhlasím s předchozím názorem, že už toho bylo dost. Arogance moci v současné době u nás nezná mezí. Je to na zvracení. Fuj.
  • Je potřeba to vyšetřit. Pokud Drobil je vinen, ať ho zavřou. Pokud ne, a celé to zorganizovali zelení jako provokaci a pomstu za vyhazov aktivistů z MŽP (bohužel ještě jich tam hodně zůstalo) a Michálek zde figuruje jako užitečný blb (horší varianta je nájemná hyena) tak zavřete Michálka a toho kdo je v pozadí za tím, včetně lidí z redakcí a známé "centrály" v kavárně Slávie. Nejhorší varianta je, když se to přežene jen jako mediální kauza bez trestu pro údajné viníky nebo provokatéry.
  • Ano standartně.Založila jsem ho! Však ona se lůza brzy spojí a všechny založené kauzy začne řešit nestandartně,ale o to tvrději. Zahráváte si s ohněm a jste hloupější než komunisté v r.1989,protože oni pochopili,že končí.Ale vy končíte a nic nechápete a ještě jste drzí,ale spíše blbí,což brzy pochopíte.I to,že ta lůza má víc v hlavě a srdci než vy zaslepenci mocí!!!!
    • ..hmm no nevim, zdá se že mlčící většina se spokojila s naříkáním, už nikoliv jen v hospodách, jelikož je moderní doba tak se naříká "online". Ale to je zatím tak všechno. Myslet si že to cinkání před dvacetidvěma lety postačí i na dnešní mnohem protřelejší darebáky je osudový omyl který nejvíc "obserou" dnešní děti. Tak si to konečně uvědom ty "národe s beránčí povahou".
      • Potřebujeme vůdce. Odboroví jsou přestárlí a ty máš blbý jméno. On se někdo najde. Až deformy dopadnou. Ono se nám taky říká smějící se bestie.
        • Já bych to jméno jen trochu upravil a myslím,že al-kakájde by nás mohl vést.Ale jak píše-slova už nic nezmůžou a je třeba zvednout zadky a mít srdce vlevo a vyrazit naposledy Kortemu a spol. zazpívat- Končíte a odcházíte před lidový soud pseudopravicová lůzo! *4*
    • Ještě jednou a lépe. Tak, tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit