Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komu záleží více na hadru jak mít možnost žít v bezpečí at táhne odkud privandroval.
  • Je to jako obvykle. Nejde o pokrývku hlavy, ať soudobou, nebo středověkou. Jde jen a pouze o záměrnou provokaci. Stejně tak by tomu bylo, kdyby si někdo na schůzi KSČ přinesl velký dřevěný kříž. Nebo do synagogy hakenkrajc. A to vše s odvoláním, že má přece právo na projev své víry/přesvědčení/názoru a kdo to nerespektuje, ten jej diskriminuje. Kdo si tohle myslí není béelbé ale normální provokatér. A kdo to po sluníčkářsku hájí a vymýšlí, není jenom béelbé ale déáerébéáká. Dneska už přestává být módou brát sluníčkáře na vědomí. Rozumný člověk se věnuje přece rozumným věcem, ne?
  • Islám je samozřejmě antikultura a civilizační krok zpět. Na druhou stranu bych se ani moc nedivil, kdyby celý ten cirkus vyvolaly pokroku škodící neziskovky, parazitující i z našich daní a ten muslimský tvor třeba jen nechápavě zírá, co se kolem ní děje . .
    • Souhlas. Zlodějkovky jsou banda existencí, které živí státní erár. Státe, TY řeš problémy svých občanů a neházej to na pseudodobročinnost. Přece nenecháme občany sbírat "víčka" na oprace potřebných. Ovšem to by zatrhlo působení misek zlatokopek z postelí boháčů a jejich příklydnému sexrodinnému životu, dobročinné věčírky a chlastačky. Ostatně soutěže Miss jsou degradací dívčí důstajnosti.
  • To je úplný vědecký rozbor historie šátků. Autor evidentně do šátků dělá.
    Mě ale více zaujal výraz ze starého dobrého Rudého práva - "samozvaný" bojovník proti islámu. Klaus, Konvička a Sládek se tedy asi pozvali sami, ale Kalenda zřejmě bude "pozvaný" bojovník za islám. Mě by tedy zajímalo kým. Motivace frustrátů, kteří chtějí propagací nenávistné ideologie likvidovat tradiční evropskou kulturu, mě zajímá daleko víc než vynález šátku.
    • Tady snad nejde o nějaký cár hadru kdesi, ale o rozpoznání kdo je to... U nás to považuji za neintegraci a úrářku národní povědomí. Jakmile zavřeš dvěře svého bytu tak si nos cokoliv třeba na patě. Podobně jsou blboučká kouřová skla luxusních aut, třeba boháčů. Stejně tato diskuse podporuje fiškály a darebácké pr.vníky. Zdecimujte právníky a fiškály. Zlikvidujte VŠ právní a pěstujte vzdělance, kteří něco NĚCO VYTVOŘÍ.
  • kamilh
    Lidé rozumní,praktičtí a normální.Přestanˇme se neustále zaobírat zhovadilými nápady těchto autorů jelikož nás jen zrazují od normálního evropského myšlení a zkoušejí to jako příchozí z islámských států.Udělejme to v uvozovkách jako Trump -protestujících jsou desetitisíce? no a co ,většina můj zákaz podporuje......A takto by jsme se měli chovat.Tito autoři, až se u nás oběví jihoafričané z klackem v nose ho v nose budou mít taky a budou nám vysvětlovat jak je to pro nás strašně dobré.Zatím co plýtváme svými myšlenkami na tato témata a hádáme se s těmito......tak viz jako v Německu vyživujeme a necháváme odpočívat to co do evropy v takovém množství určitě nepatří a až budem znavení tak................
    • Jsou typy lidí, co se budou neustále přizpůsobovat "modě dneška". A pro sluníčkáře a jim podobné je to Islam a globalizace. Ale Oni už naši staří to říkávali správně, Tyhle typy, když přijdou indiani, tak si strčí orlí pero do zadku a budou halekat.....
  • Typické pletení si dojmů a pojmů! Tradice je jedna věc a současnost, včetně požadavků na vhodnost oblékání v určitém kolektivu, věc druhá. Ten mamlas, co napsal článek by měl ještě napsat, že muži v historii nosili suknice, nenosili spoďáry a jako preservativy používali prasečí střevo. A že je to tedy nutné a přijatelné i nyní!
  • že má vůbec někdo odvahu tohle vyplodit a nacpat na zpravodajskej net *11*
    • V 50. letech minulého stol. se nosily śátky na hlavě jen cestou do základní školy, ve třídě už jen na krku, ty rudé :-l
    • Aspoň je sranda
      • To není sranda.To je již na pováženou jaký hlupáci píšou články na net.To nepamatuji.
  • Islám je zrůdná ideologie a pokřivuje charaktery. Lidé nechápou proč jsou ti migrační
    přivandrovalci tak krutí vůči ženám. Je to logické.
    Islám totiž potlačuje základní, přirozený sexuální pud. Ženy zahaluje, páry se nesmí držet
    za ruce a líbat, děti jsou vychováváni že ženy ( tedy i matka) mají jen poloviční hodnotu.
    Pak vidí ženy v minisukních a chovají se jako zvířata.

    Křestanství uči nelži ( to že to často porušují je věc jiná) ale islám učí, nemuslimům můžete klidně lhát. Křivení charakteru a dvojí tvář. Světu říkat my jsme hodní ale pak skrytá kamera v Britské muslimské škole zachytí jejich evropané jsou podlidé a my je musíme zotročit.
    • To je záměr, nevybouření mladí muži mají bojovného ducha...
  • Není mi pořád jasné, proč si myslí lidé, že stvořitele uráží vlasy, pokud nejsou zahalené, vždyť je přece sám stvořil. Spíš si myslím, že nezahalené ženské vlasy v modlitebnách (jakýchkoliv) přitahovaly pozornost mužů a ti se pak nemohli soustředit na modlení a tak vzniklo to nařízení. Jinak zahalování v pouštních oblastech má svůj smysl, zahalují se tam i muži, tuaregové třeba. Tady u nás nosily babky také šátky, v zimě byly příjemné, ouška pěkně zabalená v teple, v létě venku chránily před sluncem. Na venkově ženy nemusely řešit účes a ušetřily za kadeřníka. První "vlasatice" se objevily v Anglii, je to vidět i na historických obrazech. Ve středověku byly hlavy zahalené, to křesťanská móda přišla z pouště a oblasti žhavého slunce. No a v pohanských dobách tady určitě také nosili něco na hlavách, zvláště v zimě. Náboženství je prostě folklor, stvořitel jeden a ten samý, jen jinak pojmenovaný. Lidi si ceremonie tvoří pak sami jak jim zrovna vyhovují.
  • Vidím že promuslimská pátá kolona se nevzdává. Západní evropa také ustoupila hidžábu
    a pak už jen ustupovala dál - muslimům vadí prasečí hračky, kříže atd.

    Rozdíl je v tom že v Evropě dávno došlo k odluce církve od státu a obě strany to respektují.
    Jsme sekulární státy a víra či nevíra je soukromá věc. Křestané neřvou jako muslimové
    na ulicích že chtějí jejich právo zavést v EU a nadřadit ho civilnímu právu. To je ten rozdíl.
    Současný politický islám chce totiž ovládat stát přes jejich náboženství a to je pro nás nepřijatelné.

    A pro muslimského hlupáka od Jílkové. Ano ženy na polích nosily šátky. Ale proto aby se chránily před sluncem. Ne jako islámský symbol méněcennost žen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit