Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak populisté? Hm, hlas lidu, hlas boží...Vox populi, vox dei. 😈

  • Píše se tu o jednom z křídel AfD. Že oni ....atd....Každá strana politická má svoje křídla, jistě v každé najdete inteligentní jedince i mnoho idiotů na jakémkoliv křídle.

    Chcete nasadit někomu psí hlavu? To novináři umí. Václav Klaus mladší (nebo i starší - samo to méno irituje zastánce jasné linie) je podporovatelem nebo sympatizantem AfD!!! A vymalováno.

    Osobně bych se moc divil, že by tento pán byl bezvýhradným stoupencem každého blba v AfD, kterou se německá "ofociální" médai snaží za každou cenu hanět a pomluvit. Protože je reálným konkurentem CDU, CSU a SPD - tradičních kombajnů na hlasy voličů.

    A místní zapisovatelé (ne redaktoři) vůle mocných se snaží, až jim tuhnou zápěstí. To by tak hrálo, aby Václav Klaus nedostal alespoň malinko přes nos......

    Nečtou Vás milí redaktoři jen hlupáci......

  • TheGGG

    hlídací pes pošel v kavárně a nyní je to tuplovaná nafouklá zdechlina... kdo to financuje?

  • Špiclovalo a udávalo se za Němců, za komunistů a pokračuje se v tom demokraticky i dnes. Je to už téměř dotaženo k dokonalosti odposlechy mikrofonů a kamer v počítačích a mobilech, inteligentními kamerami v ulicích atd. Mezilidské bonzování, to je jen taková příprava uvědomělých ovcí, nebo dorostu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit