Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janstulc
    Absence strategické komunikace
    Sawers zmínil ukrajinskou krizi, která byla způsobena absencí strategické komunikace. Podle něj Vladimir Putin chybně vnímal signály z Washingtonu a angažoval se na Ukrajině, protože byl přesvědčen, že odvrací Západem podporované povstání.

    Domnívá se, že je potřeba, aby Západ uznal, že se poměr sil ve světě změnil, protože vzrostla vojenská síla Ruska i ochota Moskvy ji použít.
    TOTO JSOU SLOVA BÝVALÉHO ŠÉFA BRITSKÉ MI-6 JOHN SAWERS !!! *1*
  • Pane Pavel, mám stejný názor jako Vy.
  • 1( slovy jeden člověk) tady na diskuzi souhlasí s lhaním tohoto původně komunisty, přisahajícího na socialismus a nyní horujícího kapitalisty, kterému se opravdu asi zdá ráno mlíko málo zelený.Zařadil se mezi souičasné největší lháře a dobytky.
  • V roce 1976 začal svoji vojenskou kariéru ve Varšavské smlouvě studiem na vojenském gymnáziu v M.Třebové a nyní haraší zbraněmi v NATO. To je ale pašák!!!
  • Pane Pavel,největší nebezpečí číhá z USA.Být nepřítel USA je neštěstí,být s USA přítel je katastrofa,
  • Ubožák co by nestál v první linii.
  • to je m a g o r!
  • Nato je největší zlocinecka organizace a s amerikou největší agresor sveta
  • ..Evropská unie a NATO podle něj nemůže být vůči takovému vývoji lhostejná i vzhledem k rétorice ruského vedení, jež otevřeně hovoří o podpoře ruských národních menšin, kdekoli na světě...Jistě, v Litvě, Lotyšsku, Estonsku se SS divize rohánějí jako by neskončila 2.světová válka, mají své státní svátky a navíc miliony lidí v těchto zemích nemají pražádná lidská práva, právo volit, být volen, právo mít zaměstnanání ve st. institucích, právo využívat st. zakázky pro své podnikání a pod. Tady toto Pavel,NATO ,EU chrání i za cenu položení životů občanů ČR či 3.světové jadertrné války!!!!!!!!!!Takže Pavle nekecat, nelhat, lidé mají dostatek informací, to že se Vám již nedaří lhát a podvádět je jen dobře!! Otázka zní, kdo bude vraždit válčit v zájmu USA,NATO ? :-))) když nemáte podporu obyvatelstva EU natož česka!! Kde seženete zálohy? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))jak ty vojáky nakrmíte, ošatíte, převezete , vycvičíte,.........Kecy a kecy!! NATO je zločinecký spolek za kterým stojí miliony mrtvých, mrzáků a vdov, miliony sirot a lidí na útěku, zdevastované, vykradené a zničené země od Evropy počínaje přes azii a afrikou konče!!Vše v zájmu USA a jeho geopolitickému snažení o ovládnutí světa!!RF se po 90 roce stáhla z Evropy bezmála o 2500 km, NAto A usa SE ZA TU DOBU PŘIBLÍŽILO K HRANICI RF O 2500 KM.tAKŽE NELHAT!!!
  • Petr Pavel synonymum vlastizrádce *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit