Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nadcházející volby do europarlamentu budou mimořádně důležité, neboť půjde o poslední šanci Evropanů k záchraně evropské civilizace, jenž je teď pod knutou merkelovských a eurohujerských pohůnků hnána do propasti migračního šílenství. Volit budou všichni. I ti, co nepřijdou k volbám, budou svojí absencí volit proti své vůli, a to prosazení zájmů Bruselu a Berlína, těch zvrácených zájmů, které jsou v ostrém protikladu k zájmům občanů ČR. Již teď neztrácíme jen státní suverenitu, ale i naši jedinečnou identitu a společenskou integritu. Prosazováním eurohujerského diktátu je ohrožena naše národní svébytnost, naše kultura a naše tradice. Eurohujerští aktivisté každého zodpovědného Evropana, který zaujímá realistické postoje ctící demokratické hodnoty, nálepkují jako xenofoba, rasistu, homofoba atd. Eurohujerští aktivisté chtějí svými šílenými sociálně-inženýrskými experimenty vyšlechtit novou rasu, jejíž společenský systém bude ideologicky zastřešen islamistickou věroukou a kde každý jedinec bude muset striktně dodržovat pravidla autocenzury v duchu merkelovské politické korektnosti. Tedy každý jedinec bude povinně participovat na sebevraždě vyspělé evropské civilizace. Proto je důležité jít v květnu k volbám do Evropského parlamentu a nevolit poslance typu Teličky či Štětiny, kteří osobní prospěch povýšili nad zájmy nás, občanů.
    • josef.chmela

      Ne jít k volbám, protože volby do EP nic neřeší. Ale snažit se o vystoupení z EU, a to co nejdříve.

      • Hlásat vystoupení z EU je vlastizrada. Pisatel je zjevně agentem KGB.

        • KGB již neexistuje a brojit proti vystoupení z eurohujerské EU se rovná vlastizradě.
        • josef.chmela

          Ty jsi zjevně utekl z Bohnic.

    • dzixy
      Pěkně pravdivě jsi popsal plány a cíle EU, ale jsi naivní pokud si myslíš, že v novém Parlamentu bude rozložení sil jiné, než bylo dosud, protože většinu v EP mají Němci spolu s Francouzi a dalšími eurohujerskými státy. Takže i po volbách, kdyby nás šlo do voleb plných 100%, se na politice EU nic nezmění. Bude taková, jakou budou chtít Němci a Francouzi.
  • A to já jdu a volím SPD

    • SPD je fašistická partaj japonského přivandrovalce.

  • josef.chmela

    Jednoduché vysvětlení. Lidé nejsou pitomci a dobře vědí, že Senát ČR je nanic a nikdy o ničem podstatném nerozhoduje. Vždy jej může přehlasovat PS. To samé se děje i v EP, kde našich pár poslanců o ničem nerozhodnou. Prostě zbytečně vyhozené peníze za všechny tyto nemakačenky a lehkoživky.

    • Ano, lidé, kteří nejsou p.tomci vědí, že základem svobody a demokracie je dělba moci. A větší zárukou demokracie je dvoukomorový parlament.

      Nemakačenkové a lehkoživkové jsou členové organisace ze zákona zločinné a opovrženíhodné, KSČ(m), kteří se za naše peníze rozvalují ve sněmovně a hlásají rudý fašismus.

      • dzixy
        "...základem svobody a demokracie je dělba moci." Bylo by zajímavé tě vyzkoušet zda znáš, kolik dalších institucí se podílí na moci. Senát je při tom tou nejméně důležitou, protože v podstatě nemá žádnou moc. Jakoukoliv iniciativu eliminuje Parlament. Tak pověz, k čemu že je potom Senát? To už větší význam má ombudsman. Ten může poukazovat na chyby, kritizovat, podávat námitky a další. Senát jenom okecávat a zdržovat Parlament v jeho práci a schvalování zákonů. O důležitosti Senátu máš opravdu chybné představy.
        • Radek01

          Zákony které schvaluje Sněmovna nesmí odporovat Ústavě. A Ústavu lze změnit pouze se souhlasem Senátu... Zamítnutí ústavního zákona nemůže vetovat prezident, ani přehlasovat Sněmovna... Tohle politici velmi dobře vědí, jen to neradi říkají... Je zajímavé, jak je vždycky senát neoblíbený u stran které zrovna vládnou, nebo které nejsou v Senátu úspěšní... Takže Senát chtěli zrušit politici za ČSSD, ODS, KSČM, ANO.... Takže vlastně většina, ale nikdy ne ve stejné chvíli... On by totiž každý kdo vládne chtěl Ústavu překopat k obrazu svému. 

        • Máme dvoukomorový parlament:

          Parlament = Poslanecká sněmovna + Senát

          😉🙂😉

          • dzixy
            Obcane, nejenom Parlament a Senát se podílí na dělbě moci. Máš to jaksi pomýlené. Doučit.
      • josef.chmela

        Jinou reakci jsem od tebe ani nečekal. Jsi totiž jako kafemlejnek - stále dokola to samé ať je téma jakékoli. Jsi zakomplexovaný trapák.

  • Když vidím ten jeho debilní ksicht, tak je mi na blití. Největší zloděj se směje ostatním do ksichtu. Potkat ho na ulici tak mu tu jeho palici ukopnu. Rovněž tak hajzlovi zEMANOVI.
    • josef.chmela

      Ty raději nechoď na rengen hlavy, protože bys tam viděl prázdno.

    • Omyl pane, největší zloději sedí v daňových rájích a za přispění poslanců ČSSD ODS A TOP. A jeden z největších škůdců je Kalousek, který zavedl superhrubou mzdu, která nás zdaňuje 3x. Největší gauneři už jsou dávno za vodou.

  • Pryc z EU chteji jen zlodeji, aby nebyli kontrolovani. A kteri schvaluji odchod z EU za to nemohou, bohuzel.

    • Fakt myslíte, že jsou všichni Britové zloději? Nebo alespoň ti, kteří řekli v referendu ANO, vystoupení z EU?

      To jste docela přehnal, že?

      • Tyka se CR . Nazory Britu se otaci, protoue jim rekli A a ne B.

      • Ti co řekli v onom referendu ANO nejsou zloději, ale z převážné části p.tomci, kteří žijí stále ve svých představách o "the splendid isolation of Great Britain". Nechápou, že se píše rok 2019.

        • dzixy
          Občane, ty toho také nechápeš povícero😀😎
          • Příteli, celý život se učím a poznávám nové věci, ale stále je mnoho toho co nechápu. 🙂

            • dzixy
              Je nadějné, že si to přiznáš😎
  • dzixy
    Tak jako žádnému politikovi, tak ani Bicanovi, nepodařilo vysvětlit důvody toho, proč občané mají tak malou účast ve volbách do Senátu i EP. A už je konečně načase, aby to z úst politiků i médii bylo slyšet. Nechci polemizovat o tom, zda volby povinné, nebo ne, i když v některých státech, a demokratických, to mají a funguje to tam, ale prvotní chyba nastala, když si první "svobodní" politici vymýšleli volební zákon a tak trochu  pozapomněli / jistě i úmyslně / stanovit procento hlasů, aby byly volby platné. A tak "význam i nevýznam" Senátu i Evropského Parlamentu prokazují svou absenci u voleb. Vždy, když šlo o důležité volby - Parlament, prezident, regionální - volby byly vždy se slušnou účastí. Proto by se konečně měli politici probudit a nízkou účast ve volbách do Senátu i EP vysvětlit pravdivě. Očekávat, že českého voliče někdo tak okouzlí aby se hojně zúčastnil voleb do Senátu i EP je pouhý blud a očekávání, které se nikdy nenaplní. Potom se může stát, a dnes s tím některé strany počítají, že při nízkém stavu voličů, a pokud se jim podaří vyburcovat aspoň vlastní voliče, mají dost velkou šanci se do EP dostat. Navíc jak Senát, tak EP prokazuji, že občané nemají žádný velký důvod mít zájem na tom, aby Senát i EP byl. EP potom v tak byrokratickém a totalitním režimu, jak se předvádí posledních pár let. Nakonec kterého poslance do EP volit, když tam každý chce pouze pro jedno - nekřesťansky velké peníze. Pokud mi některý  český politik poví, že tam je především proto, aby pomohl republice, tak je lhářem. Navíc jak může republice pomoct pár poslanců v Parlamentu, kde velkou převahu mají eurohujerské státy, především Německo, Francie a další kdysi západní státy? Nijak, a český volič to dobře ví, proto nemá žádných velkých výčitek z toho, že nejde k volbám. A to samé platí i pro náš Senát.
    • Hlavní příčina je v tom, že komunisti během své rudofašistické vlády likvidovali samostatně uvažující a jednající Občany a místo nich vytvářeli ovcany. A ti stále převládají, stačí jim pár slibů a keců a případně dát koblihu a vypadá to tak jak to vypadá.

      • To vše před 30ti lety. 

        Tak se na ně nevymlouvejte.

  • Jistě, ovlivní také početnost jednotlivých frakcí v Evropském parlamentu a rovněž vznik parlamentní většiny, ale z pohledu české kotliny nepůjde o nic, co by stálo za řeč.

    ------------------------------------------------------------------

    Aha, takže v moravské kotlině se volit nebude? Tak to ten problém, koho vybrat nemusím tedy řešit. Stejně je to zvláštní...až dosud jsem se domníval, že když probíhalo referendum o vstupu do EU, týkalo se i nás.....Takže my jsme vlastně v jakési zvláštní pozici mezi dvěma kotlinami, českou kotlinou a slovenskou kotlinou, přičemž obě jsou součástí EU...my jsme asi území nikoho....že bychom vyhlásili vlastní stát? Ale aby nám tu neposlali Češi policii jako Španělé Katalánsku....😯

  • Majkl

    nevadí, půjdu to hodit Pirátům, takto mají větší šanci

  • Nepropadne-tam je Zeman a ten tam nikoho nechce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit