Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okamuru osobně neznám a nemohu se k němu vyjadřovat. Mám ovšem silný pocit že Okamura hýbe všem diktátorům a zlodějům žlučí hlavně tím že aspoň mluví o Referendu. Tady se totiž před třiceti lety zakořenila diktatura stranických mafií které považují Referendum za sprosté slovo. Kdyby Okamura o referendu nemluvil a blábolil hesla o jakési fiktivní stranické demokracii a držel zlodějskou basu s Odeesáky Topáky Lidovci Socdemáky a jinými to by na něj jistě mainstream nenadával, nýbrž by ho vyzdvihoval jaký je to příkladný demokrat.

  • Kritika Okamury je pokrytecká.

  • josef.chmela

    Okamura a jeho hnutí do PS patří, jednak proto, že si jej zvolil dostatečný počet lidí a jednak proto, že alespoň trochu kompenzuje některé šílené názory a projekty tzv. "demokratické opozice", která si stále myslí, že 25% jejich hlasů je většina. Já jim tento názor neberu, oni totiž se svým myšlením a mentálním omezením nikdy nepochopí, že je to pouze menšina.

  • tobro
    Pitomio a SPD vadí, moc vadí... 8-)
    • Kdo nemá úctu k lidem by měl vadit a at je Okamura jaký chce,nazvat jej pitomiem může jen bezcharakterní H.O.V.A.D.O.Za své jméno,rodiče a sousedy nikdo nemůže ty chytráku.Ty si zřejmě řešíš přes Okamuru své vlastní problémy a tím myslím mentální.

      • Ale on ho ním nikdo nenazývá on opravdu pitomcem je. A že se mu říká jen pitomio - to může být rád, je to jen zjemněbní toho co skutečně je.

        • Pak by vám jistě nevadilo, kdybyste byl vy nazýván deb..em a ještě to soud posvětil? 


  • Ty novinářský D.E.B.I.L.E.,není cizinec jako cizinec.vy novináři jste už opravdu nesvéprávní.Z vás už ty peníze vašich chlebodárců dělají úplné magory.Již delší dobu sleduji,že se zde přetřásají pouze ANO-Babiš,ČSSD,SPD a KSČM.Gui bono?Nechci nikomu stranit ale taková je pravda.Všichni ostatní politici z jiných stran jsou snad svatořečení?

  • Brzy ráno se na redakční poradě rozhodovalo na koho by se mohla hodit aktuálně jedovatá slina - totiž jedovatá slina, je skvělý bojový tahoun. Alespoň ve zdejší redakci.Vytvoří se mýtus převelikého nepřítele státu. Namastí se dohromady všechny pravdy,polopravdy i smyšlené bajky.A vznikne guláš který je ideologicky silný. Třeba momentálně šmudlové od novin míří na mínění lidu.Proč bychom tady nepřijímali vyžírky z gumových člunů?Ve státní pokladně je dost peněz i pro afričany. Uživíme tady naprosto všechny.

  • V roce 2010 bych s nim souhlasila, stejně jak s ním souhlasím dnes.

    Něco jiného je pracovní povolení, a něco jiného je řízená invaze, která probíhá dnes.

    Nic jiného to není.

  • Ale Okamura přeci nemůže za to, že Merkelová vyzvala k nelegální migraci a přes milionnelegálních migrantů se valilo přes hranice států, které jim to nepovolily. Okamura nemůže za to, že se mnozí muslimové v Evropě začali dopouštět teroristických činů a zůstali za nimi mrtví. Okamura nemůže za sliby, že v Evropě létají pečení holubi do huby a následných dalších a dalších skupinách ekonomických migrantů, kteří se pokoušejí za každou cenu dostat do Evropy a žít si pohodlně na sociálních dávkách.

    Proč takhle lžete, manipulujete a zavádíte? To si fakt myslíte, že vám to lidé v této době budou zobat z ruky? Co vám, konkrétně, udělal Okamura zlého? 

  • astv

    Klídek Tomio, že se Ti posmívají, klídek, že Ti nadávají. Je to jen známka toho, že Ti mohou být úplně někde. 

    Mnohem horší by bylo, kdyby Tě chválili.

  • To je jen přímý důkaz omezenosti autora,který nechápe,nebo nechce chápat.Co je zde popsáno,nedokazuje jakoukoliv změnu názoru,ať už se jedná o návštěvu památky,třeba i v muslimské zemi,nebo legální pracovní povolení cizinců v naší zemi atd..To co se odehrává teď s tím nemá nic společného.

    • ROFL: "ať už se jedná o návštěvu památky,třeba i v muslimské zemi"   ...uz aspon 10 let rikame (s kolegy v praci) Londynu "Londonistan".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit