Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si koupil čajovku z Krahulčí.Větší hnus jsem nejedl a zavzpomínal na tu z dob socialismu ,to byla lahoda,párky ,taliány a další.To se nedá srovnat,co nám dávají žrát.Toho majitele bych krmil od rána do večera tím hnusem ,aby se probral.Doufám,že 28 letý omyl bude napraven v dalších volbách.
  • Ještě pro Hmm.Výborná kuchyně byla za Rakousko-Uherska a je dodnes,Tam je také Německo .Mě nikdy Brusel neoslovil a neosloví.Já mám rád dobré jídlo a pití a to bývalo u nás vždy.Nyní se to nedá jíst/dvojí úroveň potravin/.
    • Také máme doma kuchařku Magdaleny Dobromily Rettigové. *3*
      Brusel je krásné město s mnoha památkami. Mají tam třeba také museum, kde jsou pietně uloženy egyptské mumie. A pokud jde o jídlo, nikdy jsem si tam nemohl stěžovat, vždycky jsem se dobře najedl chutným jídlem. *3*
      • Přesně!
        Kebab v Molenbeek je jedinečný.
  • Pokud budou chránit zájmy i mužů ,tak se toho zúčastním a přivedu půl pohavloidní generace ,která chce normální život jako jsem prožíval já a moje rodina.Tzn.v souladu ,a láskou a úctou k normálním rodičům,ne k tomu co musí prožívat malá naše vnoučata a v této době velmi hnusné ,kde jsou jenom vraždy,lži,podvody a peníze a morálka a úcta je sprosté slovo.Kdy nám roste počet žen bez morálky,etiky a to co jsem včera viděl na čt2 od 21 hodin.Konečně něco pravdivé o havloidní nemocné společnosti ve spolupráci prognostické ulejvárny .Děkuji za tento pořad a odvahu redaktorů na čt 2.Já tady bojuji proti tomuto zlořádu nastolené chátrou bez cti a morálky jenom pro koryta již 28 let,kdy jsem poznal,že může být hůř a to také je.Je již únavné neustále poslouchat jak se mám dobře ,když vidím skutečnost jinak i když jsem býval střední třída.To není jenom můj názor,ale dalších vzdělaných lidí,kteří vytvářeli hodnoty pro tuto společnost a dnes jí žvanilové různého typu rozkrádají a likvidují .Poslední případ je Krnáčové z ANO .Ona nechce kandidovat a chce utéct,kde by se jí dobře žilo na náš úkor.Nedivím se devastace všehoChceme předčasné volby a konec tohoto Absurdistánu.Pro redaktory na Václavské nám se vejde max.10000 demonstrantů a to od Muzea až po Můstek a ne 40 000 do půlky jak nám tady někteří presentují,hlávně rádo by demokratičtí lháři.Agentura z Pelhřimova by si to měla vyzkoušet,abych nemusel stále číst bláboly.Co tomu říkáte pane Marku z agentury Dobrý den?Kolik je tady politiků na MHMP,kteří ani Prahu neznají!!!Dolínek je další příklad a co Piráti ?Pouštím vás na ně!
    • Paměť pisateli nějak moc neslouží. Teď máme společnost zemanoidní, což je společnost poklausoidní a po-opozičně-smlouvoidní. A v této společnosti se lže (Peroutkův článek), mluví sprostě (řízek bublinková rrdel, uundy sem a uundy tam), vyhrožuje se (novináři jsou swině a měli by se střílet), pohrdá se zákony (prověrka být nemusí, Ústava je cár papíru), nedrží se slovo (kdo nemění názory je debiil) ...
      • hmm nic nového 5 let nemáš?
      • Mě pamět slouží.Já píšu o dětech z doby havloidní,dnes je jim 28 let a mají nemají děti a jejich morálka je na úrovni chátry.Mě nějaký Peroutka nezajímá,stačí se podívat na dějiny tohoto státu ,kdy snad nebudeme slavit 100 let,protože není co.A řízek z Bruselu jak ho nazval lidově je opravdu takový a není to názor pouze jeho.Znám emigranta,který má stejný názor a již je tady.Se závěrem částečně souhlasím.Ale vědět v roce 1989,co bude následovat tak jsem byl aktivnější.Bohužel ze začátku jsem také naletěl,ale brzy jsem si ujasnil situaci a již nehujeřím.
  • ... v Praze je dost místa na to, aby se po ní procházelo víc naivních hlupáku, než chodí na fotbal :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit