Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No koho prece ... ta hra je dopredu napsana.... CSSD a tak si to budou tito darebaci predavat jeden druhemu a budou krast dal a kdyz jim EU pohrozi ze jim neproplati nejake dotace tak to narychlo stahnou no a my blbouni to radi zaplatime a jeste rekneme ze prece jen ti co tam byli pred nimi byli lepsi.
  • To jistě věděl, proto šel do politiky! Teď se VV-čka můžou zbláznit, že si někdo dovolí prošetřovat politiky... Tím jasně dali na jevo, jak jsou féroví, nezkorumpovatelní, jak bojují proti úplatkům a co já vím ještě... Jo, vážení, velké ho...! Jsou to možná ještě větší gauneři než si vůbec umíme představit! No a co dál?! Poraďte mi někdo, koho v příštích volbách volit?!?!
  • Pokud to vše je pravda,pak je VV stejný spolek darebáků,jako ten ke kterému se "přifařila".
    • jardo, jardo, pokud jsi to zjistil až ted, nezlob se, ale máš poněkud delší vedení. Řekl bych, že ti nejprozíravější to zjistili v roce 2009 (informovaní o tehdy bezvýznamných VV i dříve), ti normálně prozíraví krátce po volbách 2010. Ti méně prozíraví v průběhu podzimu a zimy, když sledovaly kroky VV, ti velmi jednoduší během první vládní krize kolem kauzy Drobil a ti ... (doplň sám) bohužel až ted. Ale nic si z toho nedělej, jsou dokonce ještě i tací pomatenci, kteří dodnes věří, že jsou VV lepší a dokonce, že proti zlořádům v politice urputně bojují, ač to zní hodně absurdně *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit