Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejná situace je i v armádě .... hodně vojáků se kvůli službě v armádě přestěhovalo a vzalo si hypotéky na bydlení,aby měli kousek do práce.Vzali sebou i rodiny,často do regionů,s nízkou nezaměstnaností a živí ze svých platů celou 3-4 členou rodinu.Mnoho z nich dnes už žije na hranici existenčního minima. Po zdanění tzv. Příspěvku na bydlení,snižování hodností a snížení základních platů přišli všichni vojáci o příjem v řádu několika tisíc. Další propouštění v Armádě až do výše cca 5000 lidí přinese v řadě regionu sociální třesk a jedno je jisté,vláda,ministerstvo obrany mrhá penězi a ze státních zaměstnanců teď dělá chudáky. V době,kdy je celý svět zmítán krizí,násilnostmi,lokálními konflikty a terorismem,je snižování represivních složek státu na hranici s vlastizradou. V době,kdy se mluví o možném vojenském převratu v Řecku,se tu tahle vláda snaží cíleně oslabit ozbrojené složky,vypustit mezi lidi vězně a zaprodat tuto zemi kdoví komu.... Jak dlouho to tento národ bude ještě snášet...? *16*
  • Já jsem s policii dříve VB měl rozdílné zkušenosti.Vždy to bylo o lidech.S nynější policii mám ty horší zkušenosti.Dříve si policajt vážil sám sebe.Dnes nevím.Tak jako jsem psal k lékařům tak to platí i tady.Jsou dobří a špatní.Ale vím jedno ,aby policie a vojsko mělo kvalifikované vedení a ne to co nám je předváděno na Šluknovsku a jinde.Zažil jsem v Záp.Berlíně zátah policie na narkomany.A doporučuji vedení policie exkurzy.V Rakousku mám osobní zkušenost z taneční zábavy,kdy host v opilosti obtěžoval hosty a zákrok byl tak inteligentní,že to pomalu nikdo nezpozoroval.Tam smekám.
  • Nejvíce řvou proti policii ty co porušují zákon a byly již nějakým způsobem trestáni.
    Pojďte si to na chvíli zkusit. Přidejte se k policii s nástupním platem 13tis. hrubého na jeden rok, poté se vám to zvedne na 15-17tis hrubého po dobu další dvou let. Navíc máte 3 letou zkušební dobu, která nikde snad možná ve světě nemá obdoby. Po třech letech pokud vás nevyhodí tak musíte složit služební zkoušku a pak teprve pokud projdete tak dostane služební poměr na dobu neurčitou.

    Navíc když nastoupíte k policii a již máte po absolvování takzvaného kurzu sloužíte většínou na oddělení hlídkové služby(OHS) Když jste u OHS tak vás volají na každé hov.. aby jste to rozhřešil, špatně se rozhodnete a jdete od válu. Neustále musíte řešit nějaké rvačky kde může dojít k vašemu zranění či zmrzačení popř. smrt. To že někteří policisté se chovají jako kdyby na ně nikdo nemohl tak za to ta většina poctivích nemůže.

    Hodně si stěžujete, že policie věci jen protokoluje což je pravda, ale je to bohužel dáno tím, že na nic nejsou peníze, jsou limity na PHM, nejsou dobře vybaveni pro svoji práci. Zloději mají lepší nádobíčko pro svou profesi než policie.

    Až si vyzkoušíte profesi policisty tak pak můžete remcat co dělaj a co ne. Do té doby nemáte právo je soudit.
    • Hm, nutil vás někdo jít k policii?! Proč se neživíte sami? Např. jako OSVČ. Za koli si myslíte, že dělají například v zemědělství?! To jim i třeba ještě nedají celý plat, prostě na něj nemají... Vám dají možná "jen" 13 tisíc, ale máte je jisté jako smrt!!!
      Dvacet let jsem byl státní zaměstnanec, pamatuji i dobu, že policista měl jen pací stroj, místo auta motocykl (v zimě, v létě). Na to, že je policista byl hrdý, nikdy si nestěžoval na plat.
      Jen maličkost - Váš pravopis je hanba policie! Jděte zpět do školy... a k lopatě! Tam to bude zcela jedno, jak píšete...
      • A kdo se bude starat o pořádek v tomto státě.... Vy.... ? Zamyslete se člověče,! Myslím,že Vaše identita jednoznačně směřuje na druhou stranu zákonu,mezi Ty,kterým je policie z jakého-koli důvodu proti srtsi a raději by tu měli bezvládí,anarchii a ve všem volnou ruku...
        *16*
  • Pane Valachu,když jste tady za obhájce policie a někdy s Vámi i souhlasím...Poraďte mi co dělat,když Policie tvrdí,že posílala dopisy obyčejně a já žádné nedostal a inspekce a st.zastupitelství dává za pravdu policii a nikoliv mně,i když vím od jiného policisty,že skutečně NIC neposlali!!! Díky.
  • Pane Valachu,ale Vy si vybíráte otázky,které Vám vyhovují a hájíte své kolegy,aniž byste připustil,že jich většina se raději dívá jiným směrem,než tam,kde se něco děje,že jich dost nechává odtahovat auta a dostává tzv. nálezné od odtahových firem,že nevyšetří žádnou krádež auta,atd.atd..
    • Já jsem jen napsal svou reakci na Vámi uváděný konkretní případ a jeho průběh! Pokud nechcete aby na Vaše příspěvky někdo reagoval tak proč je proboha píšete.Nikoho nehájím,jen jsem napsal svůj názor jak věc měla proběhnout, a v případě že se tak nestalo,jak postupovat.Znovu opakuji,kolegů se nezastávám a pokud víte o jediném konkretním případu kdy berou od odtahových firem peníze,tak to a to se moc přimlouvám, hned oznamte na st.zastupitelství-pokud ani tomu nedůvěřujete,tak nevím....Vaše výhrady,že policie nic nevyšetří jsou populistické a vyvrací je statistiky objasněnosti TČ kde nezaostáváme za průměrem dosahovaným v EU.Je spousta nedostatků a policie má co zlepšovat.Jen prosím objektivně a nedělejme z PČR složku která nedělá vůbec nic a kterou ják píše přispěvatel by havíř nahradil líp.Myslím že je spousta lidí kterým policisté pomohli a pomáhají.
      • Vážený pane mongolide, na Paměť národa spáchali vaši kámoši z "Policie ČR", Ústecký kraj, Litoměřice, vše StB, 21.7.2002 pokus nájemní vraždy, Paměť národa si proto musela veškeré důkazy svou investigativní činností opatřit sama a u soudu dostala podmínku, což ji existenčně i sociálně zlikvidovalo, věc totiž vyšetřovali nájemní vrazi...Paměť národa dnes již zná í jména objednavatelů a tedy plátců, inspekce ministra vnitra se jí však již 5 let nedokázala ani ozvat k předání důkazů, za Íčka není divu, za pana Johna je to už smutnější, a co pan Kubice, asi taky nic, vždyž by to mohlo znevěrohodnit českou policii, tak se svými kydy děte někam... *5*
  • Pro budoucnost,má současný stav ,tu výhodu,že až se rozzuřený národ vyřítí do ulic,proti těm politickým lumpům,kteří tuto zemi zbídačili,tak policisté se v horlivosti nepřetrhnou,aby chránili zlodějským politikům,jejich koryta.Spíše se pak přidají k demonstrantůn,aby se revoluční kvas zbytečně neprotahoval.Možná,že těm nejhorlivějším demonstrantům ,zapůjčí i pendreky.
  • hele lidičky vy všichni dole od těch nahoře jste dostali h...o což je smutný ale ještě smutnější je že se o to h...o hádáte místo toho aby jste zatřásli s těmi co maj v kapsách to co bylo pro vás. Tak jen dál takhle a nebude ani ten exkrement a ještě vás zabije ten nakradený balík až jim ta kapsa přecpáním praskne..
  • I kdyby se policii zvýšily platy o sto procent, korupce tam bude zrovna tak, jako nyní. To není v platech, ale ve společnosti, ta je už na morálním dně. To samé soudci, doktoři, úředníci s razítkem. Ukrajina hadr.
    • Stejný názor ,který zastávám, to není v této společnosti o penězích,ale o zdevastované morálce na všech úrovních našeho snad ještě státu.Ta tady bude stále,kdo má víc chce ještě víc.To je o výchově v rodině a škole.Já dělal funkce a zadarmo a připadalo mi to normální,že to dělám pro sebe a hezký vzhled okolí.Dnes si připadám jako blb,všude bordel,špína .Doufám,že za to nemůžou komunisti po 22 letech.
  • Policistů je příliš mnoho, v řádu desítek procent nad průměr srovnatelných zemí, zcela v intencích policejního státu, přitom nikdy nejsou tam, kde být mají, natož třeba včas.. a korupce je v policii
    již dávno nadřazeně systémová, nejde jen o úplatečky za dopravní přestupky ale i o drogy
    a nájemné vraždy, obranné mechanizmy prakticky neexistují! Kromě toho přece nikdo nikoho nenutí
    "sloužit" veřejnosti, veškeré nářky jsou proto liché a jejich jediným účelem je vydírat jak je v zemi dobrým zvykem! *5*
    • To se tvrdí, že policistů je mnoho na počet obyvatel, ale nikde a hlavně nikdo neuvádí, že v jiných zemích mají ostatní instituce jako soud, státní zastupitelství a různé vládní organizace své vyšetřovatele, kteří dělají policejní práci a proto ten počet policistů na počet obyvatel je menší než u nás.
      • Také nemáme vnější hranice schengenského prostoru, natož třeba moře... ale jinak máte skoro pravdu, otázkou je, co za plýtvání a korupci převzatý zbytnělý bolševický model výstavby této "policie" s sebou přináší...Paměť národa již dlouho a úplně marně volá po deregulaci a racionalizaci tohoto mastodonta, stojícího už přes 20 let nad jakoukoliv vládou, ahoj... *5*
  • máš pravdu, řada podnikatelů je taková, ale když to jdeš "oznámit", než by policajt sepsal oznámení o podezření......, řekne ti ať si to vyřídíte sami a raději si v kukani houpe nohama.........za 25 to jde ne ?
    • Zase kecy o ničem.Pokud víš o jediném případu kdy policajt odmítl přijmout JAKÉKOLIV oznámení,tak to neprodleně sděl na státní zastupitelství a ručím ti za to,že bude tvrdě potrestán - o čemž budeš jako oznamovatel vyrozuměn!A pokud o žádném konkretním případu nevíš tak mlč a nepiš nesmysly!
      • ....taky nekonrétní příspěvek od někoho "žbluňk" někde níže taky k tvému příspěvku: za co "ručíš" tady - že bys mu uhradil co mu ukadli?
      • tak by mě zajímalo kde 24 roků sloužíš a za jsi bral doteď plat- slepý, hluchý,...ale ukecaný.takové už brali i tehdy ? kdybych o tom cojsem napsal jen slyšel, napsal bych "slyšel jsem"-napsal jsem to nebo nenapsal- akční policisto detektive. proč simyslíš že jsou lidé většinově naladěni proti policii. protože o "tom" jen někdo někdy slyšel, nebo se stím řada potkala. jen neargumentuj tím, že to jsou všechno grázlové a lumpi- to by pak byla většina a ti dobří by byli kromě politiků už jen VŠIchni policajti
        • Pane Valachu,postavte se čelem k rodině Malhockých a vyprávějte jim o dobré práci Policie ČR !!! Stůjte si za svou prací a nehajte své kolegy za každou cenu!!!!
          • To byla veliká chyba policie,to máte pravdu!Ale proboha snad to není chyba všech 40.000 policistů!!!!To znamená že policie ČR JAKO CELEK stojí za......?Doby kolektivní viny snad jsou již pryč, i když jak sám potvrzujete stačí jeden mediálně prezentovaný průšvih a hned jsou u Vás za lemply VŠICHNI policajti.Je to spravedlivé hodnocení?
        • Pořád o jednom....když máš osobní zkušenost s nesprávným chováním policisty,tak proč si stěžuješ tady a proč sis nepodal stížnost například na to státní zastupitelství?Ti by dozorovali řádné prošetření veci a věř mi, že tahle složka policajty nijak nešetří.Netvrdím že mezi námi nejsou černé ovce,ostatně jako všude.Ale zlepšit se to může jen když ten kdo se s nimi setká na to upozorní orgány které je můžou potrestat.Jen o tom psát na webu k nápravě nepřispějě, jenom to háže všechny policajty do jednoho pytle.
          • Odkud jste sem spadl? Okresní státní zastupitelství přikryje Policii,což jsem sám prožil a navíc mi to říkali i lidi z Policejního prezidia,kterým bylo trapně za můj případ,tak se mi svěřili,že Policie je v rozkladu a že se to drží silou vůle v mantinelech před vylitím do anarchie.Probuďte se do Česka 2011! *4*
            • Zastupitelství že přikryje obyčejnýho řadovýho policajta který se proviní?to jste se zbláznil,obyčejnej policajt je pro ně nic a nestojí jim za to aby ho nějak kryli a pálili si kvůli němu prsty.Jak je to u výše postavených nevím,já píšu o těch řadových policistech kterých je většina.A v Česku 2011 jsem plně přítomen,bohužel....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit