Hodně soli a žádná cibule. Britští kuchaři vytvořili postcovidovou kuchařku
-
Jak
se článku píše o miso pastě, že se dá
i nahradit místo soli? Máte s tím zkušenost? Kupujete si někdo u nás miso
pastu? -
-
Jasně,
pokud chcete koupit kvalitní miso pastu, tak mohu doporučit výrobce https://eshop.kojibakers.cz/ ,
který ji dělá nepasterizovanou a v ěnkolika příchutích. Má to perfektní chuť,
já miso používám snad na všechny způsoby .
-
-
Já už mám kuchařek doma spoustu, ale určitě je to zajímavý nápad, proč ne, úspěch to být bude, přece jen cílová skupina je veliká. Když nám teď navrhovali kuchyň profíci z http://www.pwinterier.cz , tak jsem je právě poprosila, abych měla dostatek poliček na kuchařky a přání mi splnili, mám poliček habaděj :D.
-
Představovaná kuchařka by mohla pomoci lidem se zhoršeným čichem si jídlo opět vychutnat 🙂
-
To je zajímavý nápad. Můj známý prodělal covid loni na podzim a od té doby nic necítí. Prý to bylo ze začátku úsměvné a hodně s tím experimentoval, ale v poslední době mu to slušně řečeno leze krkem. Celý den cítí pach plísně, nebo kouře a pomáhá mu jedině silná vůně z armoalampy. Sice jsem na https://www.cerstvezpravy.cz četla, že není jediný, a že je pořád značná naděje, že se mu čich vrátí, ale představovaná kuchařka by mu mohla pomoci si jídlo opět vychutnat :)