Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dnes ta demonstrace na Václavském náměstí? pokud ne tak kdy?
  • A není to jedno, kdo to svolal a kdo to zorganizoval? Je to jedna a ta samá líná svoloč.
    • A co seš Ty, Ty kráv*, tobě se tahle situace líbí? Že se všechno zdražuje, je všechno roskradený, to se Ti líbí? Co tu plácáš za kraviny, zales si radši ke škopku a nekecej do věcí, kterým nerozumíš. Kdo je u Tebe líná svloč, Ty lidi kteří dělali celí život, platili daně a dnes když chtějí důchod, tak jim nynější zlodějská vláda řekne, že není. A ty lidi kteří nemůžou najít práci, protože jejich firmu, někdo úmyslně vytuneloval a nechal skrachovat, jako se to dělo hned po převratu. Kolik firem je zlikvidováno nenávratně, kvůli zlodějům, jako je Klaus a jeho spolupracovníci z ODS a jejich pravicovích kamarádíčků, kteří díky kuponové privatizaci, já říkám zlodějině, dokonale zbohatli. Stímhle souhlasíš? A pravice krade dál, akorád jsou tam zase jiní zlodějíčkové, jako je Kalousek, Drábek, Bárta, Nečas atd.
  • Ty fotky jsou nááááááááááááádherný.... lidi na nich si říkají o ránu *1*
  • ...díky Klasi, mluvíš mi z duše....tedy ve smyslu, že političtí smělináři 22let porušovali Ústavu a jednali z pozice své moci....zrekapituluje-li se např. Klausova ...opoziční smlouva.., či jeho výroky...např. že občanská združení podrývají demokracii atd. a pod.., pak jako na Islandu by měli býti tito gauneři pohnáni k soudu a do žaláře za to, co provedli....Nečasův program ...škrty nebo dluhy... je důkazem, že veřejně a bez skurpulí ...odstraňují demokratický systém, neboť vybydlování národa a vlasti lživě, podle a zákeřně nazývají tzv. reformami...PRD!!!...dle mého názoru...vždyť tzv. prezident Klaus hlásá přes své psychopatické poskoky...lež, zlodějnu a nenávist....tedy bolševicko-fašistický nástroj moci...dle mého názoru...
  • V současné době už je výhodnější být bývalým estebákem,,než současným odesákem.Bývalí estebáci jsou v pohodě.Ale současné odesáky čeká trest za podíl na zbídačení a rozkradení této země.Jsem rád,že jsem do prvého,ani druhého nikdy nevlezl.
  • Zatočit s ksindlem krkem to jo, ale bez Ponerta. To je takový druhý Cibulka. Nevidí další souvislosti a myslí jen na to to jedno.
    Nejde jim o to, aby se "všichni" pbčané měli dobře. Zase upřednostňují jen jednu skupinu obyvatel ke škodě demokracie.
    • kterou skupinu konkrétně upřednostňují?
      • Antikomunisty. Nevím proč, ale komunisté jsou také občané tohoto státu, kteří trpí společně s námi. Ničeho zlého se na narodu po roce 1989 nedopustili a jsou v současné době jedinou čistou politickou stranou u nás. Travají na svém progranu a snaží se ho plnit. Jer to program nejlepší pro občany.
        • no já nevím. podle toho co jsem poznal ponert chce politiku s normálními poctivými lidmi BEZ STRANICKÝCH SEKT lhostejno zda odrých červených zelených černých či jiných
          • Já ho neznám. Ani žádného z nich. Cibulka je často v TV, kde působí trapně svojí nenávistí a jednostranosti. Panerta jsem viděl jen na Youtube a připadá mně stejný. Popelka, to je jiná. Navíc je to také bývalý disident a není mu dobré, co to ta pravice provádí a dalo by se očekávat, že právě ke své minulosti by mohl být stejný jako Cibulka-není. V tom je ten rozdíl. Představil se s jasným tématem i když není nic vyřešeno. Ale o to se teď nejedná. Hlavně je důvod, jak zabránit okrádání a zotročování občanů. Vládní a provládní pakáž krade všemi deseti a hlavně na úkor rodin, matek s dětmi, důchodců, invalidů a těch, kteří se nemohou bránit. Preferují jen bohaté a zadlužují zem na úkor budoucnosti. Reformy jsou jen zástěrkou, aby mohli ve svém jednání pokračovat a svojí činnost legalizovat.
        • Nejsem komunista, ale je fakt který musí každý /rozumný/ uznat. Ponert a Cibulka ve všech vidí jen členy KGB a StB. O ničem nehovoří a ani nemají jiný program.
  • jak už tu bylo řečeno , lidé si změny vynutí , jenže za čas to bude to samé ..
    ,
    dokud se nezměnáí lidé k lepšímu , všichni , nepohne se to kupředu

    mezitím v tichosti pracují lidé kteří se v nastávajících změnách posunou o stupínek víše , a tak zvaní obyčejní lidé ani nezaznamenají že se něco podstatného změnilo , a dále tu budou hrát hry na politické strany , revoluce , a hru na dualitu !!!
  • To už je hrůza,poctivci se snad už nenajdou.jenom z nás dělají blbce a mladé krmí jak důchodci je vyžírají.Pryč s takovou vládou.Kdyby vše nerozkradli bylo by na vše.Důchodcům hodně dluží.Ty měli našetřeno,ale vše rozkradla naše vykutálená vláda.Měli by ukázat jak se šetří a ubrat především nejdříve sami sobě. *16*
    • bendo.buku, jen bych dodal, že na tuto vládu toho už moc nezbylo, spíš problémy. Tu největší zlodějnu začal ten arcilotr, velezrádce a agent Kremlu psychopat Wenzl Klaus-Kikina z Haliče. Ale taky na něj dojde, nikdo neunikne Nejvyšší Spravedlnosti, ani on.
    • Strejdovi loni Kalousek vytrhal ředkvičky ze záhonu!
    • Naprostá pravda.
  • A nevadí, že jedním u organizátorů výzvy je STBák?
    • Nevadí, jen část se zabývala bojem s vnitřním nepřítelem a nejsou to žádní diletanti. Co jsou mi platní lidé s čistou minulostí, když rozkradli co mohli.
  • A máte po ptákách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit