Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsem nevěděla, že je hořčík taky dobrý na imunitu. I když když se nad tím tak zamyslím, tak hořčík pomáhá bojovat se stresem a stres je ničitel všeho, i imunity, tak to mi už dává smysl :-) . Já užívám akorát přes zimu vitamín C a jinak nic. Spoléhám hlavně na ovoce a zeleninu :-) .

  • Četla jsem to v nějaké článku o právence. Když to budete chtít vyzkoušet, tak se podívejte na stránky https://www.herbalworld.cz/imunworld/3-imunworld-8594206070018.html , odkud to kupuji. Získávají právenku z jejího přirozeného prostředí a pak ji suší a dávají do kapslí. 

  • Opravdu dokáže chránit i proti covidu? Kde to prodávají? Abyyh si o tom mohl více zjistit ?

  • Já jsem o tom přesvědčená dokonce víc, než se nechat pořád někde cpát očkováním, ale to je tedy jen čistě můj názor a každý si na to musí udělat vlastní. Já jsem si toho ohledně dobré imunity hodně zjišťovala a začala jsem si kupovat potravinový doplněk stravy, který obsahuje právenku latnatou, ta prý dokáže tělo chránit proti covidu. 

  • Staráte se nějak výrazně o svoji imunitu? Co je na to dobré? Myslíte si, že dobrá imunita opravdu může chránit i proti covidu? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit