Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Neschopná vláda". Hmm... a všehoschopný Hraboš Bureš.

    Ovečky, zvolte si Bureše, dostanete koblihu a bude vám líp.

  • gaheris

    Jakýsi Fiala co monumentálně premiéruje představuje zářný příklad toho, že homostupidus ověnčený akademickým titulem bezesporu existuje!

  • Lidé na fialovu vládu nadávají. ALE VE SKUTEČNOSTI BY JI MĚLI BÝT VDĚČNÍ. Od roku 1993 ODS s Lidovci (kolaboranty předsametového režimu) a jejich následnými recykláty STAN TOP a novodobými svazáky Piráty -potlačili práva národů Moravanů a Slezanů (přestože naoko měli plnou hubu potlačování práv Tibeťanů) A LIDÉ JIM VĚŘILI. Rozbili Československo bez referenda A LIDÉ JIM VĚŘILI. Masově zpronevěřili a rozkradli státní majetek A LIDÉ JIM VĚŘILI. Prováděli informační blokádu a manipulaci A LIDÉ JIM VĚŘILI. Chtěli tady cizí vojenskou přítomnost A LIDÉ JIM VĚŘILI. Likvidovali zdravotní a sociální systém A LIDÉ JIM VĚŘILI. Nastartovali astronomický dluh A LIDÉ JIM VĚŘILI.

    Až fialova vláda natvrdo dala lidem najevo-chceme cenzuru, chceme vás vyhladovět a zlikvidovat ekonomiku, chceme vás nahnat v cizích službách do války.....Pětikolka za necelý rok dokázala otevřít lidem oči a natvrdo říct, o co jim celou dobu doopravdy jde, tedy to, co její soukmenovci čtvrtstoletí úspěšně tajili, popírali a mlžili. 

    A zato jim patří dík......nejlepší léčba pro zaslepené mozky JE LÉČBA ŠOKEM.......

  • Drzost a lži šéfa Vlády národní katastrofy - Andreje Babiše, neschopného spolku který prošustroval za 14 let vládnutí víc, než všechny předchozí vlády dohromady je šílená.

    Ten člověk musí mít opravdu strašný strach ze soudů, že se uchyluje k tak ubohým a neskutečně trapným úskokům. 

    • Soud se blíží a tak už má zadel staženou...

      Kope kolem sebe a ve svých lžích nasadil turbo rychlost...

  • To bylo svalnatých řečí, jak se po volbách systémovým podfukem dostal fialový Péťa do Strakovky. A čas oponou trhnul a on se nám stal nejlepším ukrajinským premiérem. Flašinetář TV zpravodajství. UKáčka vždy na prvním místě. Aktuálně se nám čím dál tím víc potápí v bažině vlastní blbosti. Zatím, co okolní země sháněly levný plyn a ropu, komediant stál na ODSácké barikádě a rozdával kyjevskému tanky a naši vojenskou výzbroj . A tak maďaři - vysmátí.Bulhaři - vysmátí.Němci - vysmáti.Všichni mají nakoupeno. V Praze se spoléhá na solidaritu. 

  • Důležité aby šli od valu v Praze Topaci

  • mun.go

    Za tuto fialovou vládu mluví její výsledky, a to  jasnou řečí.

  • Neschopná vláda? Zato vláda konfidenta StB Bureše byla VŠEHOschopná.

    • mun.go

      Můžete prosím uvést jediný pro obyvatele ČR přínosný čin fialové vlády?

      • Přínos fialové vlády je nesporný. Naplno se odhalila ideologie do té doby skrývaného fašismu, neobolševismu a cenzury. Lidem se konečně začínají otevírat oči. Bez Fialy a jeho soukmenovců by to asi spoustě lidí nedošlo nikdy. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit