Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všem se tu omlouvám já jsem takovej kryploza
    • To jsi zloději nicků.
      • a plus to jsem kryploza
  • A ejhle, stačí bezvýznamný úspěch ruských teroristů a zdejší rudá verbež se probudí. Myslí si, že nastává vřsr. I přes dobytí 2 pater baráku rudými teroristy někde na východě zůstává fakt, že jste s tou vaší rudou hantýrkou už dávno v řiti, putina už brzo oběsí a rusko bude žebrat o chleba. Pozdravujte přiblblýho stbáka filipa a rudou mrchu semelku. Čau *1* *1* *1*
  • Kam šlápne hnáta Rusáka, tam je bída, žal a zmar.
  • To :jiřik. Jak se někdo nechá vytočit nad pár řádky několika slov. Podle odezvy na tom asi nejste dobře. Spočítejte si tep a změř si tlak, případně zavolej "rychlou".
    • Blbouni mne nevytáčejí, mrzelo by mne, kdyby se mě dotklo jednání chytrého člověka. U blbounů je takové jednání normální.
      • ale to není proto že jsem hysterický gay
  • tak zase měl Porošenko pravdu, doněcké letiště je ve správných ruku, v doněckých *1* *1* *1* *1* *3*
    • Ztratili jsme doněcké letiště, přiznala ukrajinská armáda

      Ukrajinská armáda přiznala ztrátu doněckého letiště, o které navzdory příměří vedla se vzbouřenci vytrvalé a tvrdé boje. Vládní síly tak přišly o symbolicky důležité postavení, které si udržovaly od vypuknutí konfliktu loni na jaře.
  • Je zajímavé, kolik je zde zastánců a odpůrců Ukrajiny a Ruska s připomínkami na rok 1968. Ano ta léta se nemohou zapomenout. Je potřeba si ale připomenout,že okupaci provedla vojska Varšavské smlouvy,tedy nikoliv jenom Rusko. Navíc v tehdejší ruské armádě byla řada Ukrajinců a těch se tedy okupace z roku 1968 netýká? Je zde cítit naštvání na Rusko, ale co aliance, která nás prodala v Mnichově a to pod záminkou že Chamberlain nese světu mír? Proč nejsme tak nesnášenliví vůči Německu, které nás okupovalo a fašisté povraždili řadu českých a slovenských občanů. Proč nenadáváme na jednotky Bandery, kteří na Slovensku v roce 1946 - 47,povraždili řadu Slováků,včetně dětí? Proč se zastáváme ukrajinské vlády, která není schopna se dohodnout a je vlastně podněcovatelem občanské války? Proč doposud nebyli potrestaní fašisté, kteří v Oděse a na jiných místech brutálně povraždili řadu vlastních obyvatel?
    • prosím vás, jděte už s tím rokem 1968, jedině naše pýcha byla dotčena - copak si o nás asi myslí Afgánci, které zabíjíme, Iráčani -- okupace?(samozřejmě o ni nešlo, protože okupace znamená nahrazení správy země z okupační mocnosti, to nikdy nebylo), neznamenala smrt a pokud někdo zemřel, byla to v podstatě nešťastná náhoda ve vypjaté době. to za americkými okupačními vojsky jde smrt a zkáza, někdy téměř trvalá, i dnes se ve Vietnamu rodí postižené děti a velká území nelze zemědělsky ani jinak využívat, jihoamerické diktatury přímo dosazené CIA, jimi školené a jejich eskadry smrti i vycvičené, zabíjely jako na běžícím pásu - tomu se , panstvo, říká okupace.
      • Pusinko, že jsi rudá vlastizrádkyně o tobě dávno víme. Pevně doufáme, že tě sleduje BIS a že za svoji vlastizradu budeš po zásluze potrestána. Do té doby jsi trestána pouze vlastní blbostí.
      • Žasnu nad vašim komentářem a nemohu souhlasit.Já tu bratrskou pomoc zažil na Václavském nám.rok po ZVS,kdy jsem sebou plácnul na zem a byla to nešťastná náhoda,když bratrské kulky mi lítaly nad hlavou a ničily dodnes neopravené Národní muzeum.Nebo,když si studentka na Klárově vysloužila kulku,která jí nešťastně zasáhla.Bylo by dobré se spíše věnovat tomu co se děje u nás a ne někde jinde a kor v zemi,která nás okupovala.Aby póvl národa v Senátu a Parlamentu si nepřidával nehorázné peníze ,na které nemá ani svou nekvalitní prácí a ani docházkou nárok.Je vidět,že jsme malý zakomplexovaný stát,který se potácí od mantinelu k mantinelu a mnohdy neví čí je.
    • Jsem rád,že se tady otevřela diskuze Lery a Alina jak se má náš stát chovat vůči Ukrajině x Rusko a Německo,Francie,Anglie a USA.Přesně to bylo tak.Krom štvavých vysílaček po r.1968 nebylo ze strany dnes tzv.spojenců uděláno nic.To samé při Mnichovu.Jedině Jugoslávie se nám snažila pomoc i dobrovolníky tak od nás byla v 90 tých letech odměna humanitárním bombardováním a odtržení Kosova našim sudeťákem tehdejším ministrem.Proto jsme dnes odpadem v Evropě a neváží si nás ani jedna strana.Žádná cenzura tyto skutečnosti nemůže ovlivnit.Od jednoho Ukrajinského okupanta z 1968 roku kamarád koupil byt ,ale to již byl v civilu a dnes zde má vilku nebo domek.Je to velký paradox .
    • Kdybys nebyl takovej magor, tak bys věděl, že tzv. sovětský svaz byly kolonie zabraný ruskem, že se vše řídilo z kremlu. Kdybys nebyl takovej magor, věděl bys, že varšavská smlouva byla řízena z ruska. Kdybys nebyl takovej magor, věděl bys, že nebejt ruska, od roku 1948 by si u nás komouši neškrtli. Ale ty jsi magor, takže to nevíš, nebo nechceš. *12* *12* *12*
      • tak jsme si přečetli souhrn tvých pověr a zbožných přáání - a dál?

        Jo, Rusko, to nás nedá *2* *2* *2* - doufejme
        • Pusinko, na rozdíl od pár pomatenců - členů a voličů ksčm nás, normální lidi, rusko vůbec nezajímá. Po dlouhá desetiletí je pro nás rusko předmětem naší nepřízně např. při sportovním klání, zejména hokeji. *1* *1* *1* Já osobně bych tam nikdy nejel, když slyším ruštinu v metru, odsednu si, lidi, kteří si s rusy zavdávají, ignoruju. Čést puso.
      • jiřiku, oproti tobě budu reagovat bez nadávek. Odkud je dnes řízena EU? Odkud je řízeno NATO? Kdo rozhodl, že po druhé světové válce budeme pod vlivem SSSR? Nebyly to náhodou USA a Velká Británie, které se na jedné straně Stalina bály a na druhé straně se s ním paktovaly vždy jeden proti tomu druhému?
        • To jsou jen tvoje chiméry v nemocné hlavě. Virus jsi nejspíš chytil na stranickém školení. Je mi tě upřímně líto, bez urážek. Přeju ti brzké uzdravení *1*
        • Dobrá reakce,díky!
    • Zahraniční ohlasy
      Sebeupálení Ryszarda Siwce.

      Už 21. srpna se sešla Rada bezpečnosti OSN.[11] Sovětský zástupce Jakov Malik na ní prohlásil, že se v Československu nic zvláštního neděje a všechno funguje normálně.[11] Rezoluci připravenou Spojenými státy a Velkou Británií schválilo 10 zemí, tři státy (Indie, Pákistán, Alžírsko) se zdržely, proti byl Sovětský svaz a Maďarsko. Malik však následně přijetí rezoluce vetoval.[11] Spojené státy americké na tuto skutečnost nijak nereagovaly, neboť pro ně byla přednější bilaterální dohoda se Sovětským svazem a poválečné rozdělení tehdejší Evropy respektovaly. Britská vláda nechtěla ohrozit své obchodní zájmy se SSSR a dalšími zeměmi Varšavské smlouvy. Některé socialistické státy odmítly vyslat své jednotky do ČSSR (například Rumunsko), jiné (například Jugoslávie) vyjádřily vedení KSČ podporu, nabídly dokonce i materiální pomoc.
  • tečka je Pišta Žiga, (Petr) cikán z Plzně který si udělal průmyslovku jako jeden z mála, ale co se tam obstojně naučil je jen Čeština, jinak asi ze všeho propadal.
  • Pleteš se Alina je starej dědek tečka z Plzně, jde mu na 80 ale rozum má na 9 let. *3* *3* *3*
  • Co na to fašista v Bílém domě??
  • A když se ráno Porošenko probudil tak měl ruku v nočníku,,,,,,, Blb.c!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit