Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náčelnice Čaputů ví o čem mluví. Hranice jsou jenom pomyslná čára. Spousta studentů z Prahy a Brna odjede na rodné Horní Uhry, protože se jim zavřou koleje a to bude pod tatrami veselo.

    Ale nepřeju jim nic zlého. Pokud možno ve zdraví a s úsměvem. 

    • Vy komouši jste nikdy nikomu nepřáli nic zlého, jste prostě svatoušci. 😂

      • "Vy komouši..." Já jsem komouš? Dobrá. Rozhodně ale nebudu svatoušek. To docela jistě ne. To byste musel zaklepat u jiné partaje. 

        Milý Antique a Vy osobně jste zajisté čestný, bezúhonný a morální jedinec celý život bez politické příslušnosti. Povolaný soudit a nálepkovat.

        Dobře Vás to na Letné naučili. 

  • Jakou ceskou cestu mysli ta dama ? Jako ze se nejaky Cech s minulosti a povesti jako ma Slovak Bures pokusi uklidit pred svoji minulosti na Slovensko a tam bude diky blbosti tamnich domorodcu to , co vyvadi Slovak Bures v Cechach ? A tupci jenom cumi a jeste ho kryji ? Tak to mam o Slovacich prece jenom lepsi mineni . Takhle blby narod je jenom jeden na svete . 

    Hente evropske dotacie jsou jedno peklo , kdekoliv. ovsem Cesi maji zase prim.  Kdekoliv ,  kde se neco "prerozdeluje " , cokoliv , se vzdycky najde nekdo , kdo se to pokusi odklonit pro sebe . Nic noveho pod sluncem. Ovsem narod ktery jenom tupe cumi , jak mu pred nosem vybira jeho koryto nejaky cizinec ..... A jeste mu k tomu tleska a obdivuje ho ?? Takovych tedy na svete opravdu moc neni. 

    Tak to bude asi ta obava tehle tamni politicky . Aby se Slovensko nevydalo hentou " Ceskou cestou ". 

    • "Čo bolo, to bolo, teraski som riaditelom Českej republiky, ktorú nieskor premenujem na Česko-moravský Agrofert", povedl vraj hen ten súdruh Bureš. 😉

  • Bože chraň aby to zasáhlo ty jejich dřevěné vesničky plné paličů kabelů

  • Je to tak. Maďaři by měli přitvrdit, než se jim Horní Uhry vymknou z kontroly....

    • Igen, Feldvidék. 😉

  • noo já si myslím, že už jste tam, kde my dávno v přepočtu na milion obyvatel. :) Jen to nikdo neřekl paní prezidentce. Moje teorie je, že populista Matovič nechce vypadat jako trouba a neschopnější než Pellegrini, který tu 1. vlnu jak takž zvládl, tak se čísla na Slovensku "upravují". Kdo ví, jestli se neupravovala už ale za Pellegriniho. Nechce se mi věřit, že by byli takhle nízko, bez opatření (ještě před 14 dny), když my vedle hoříme už pěkně dlouho na podstatně vyšších číslech a lidé vesele cestují mezi oběma republikami po stejně probenděném létě, a to i na východě Slovenska, kde se lidem vysvětlují věci v některých oblastech těžko a hygiena je tam odjakživa bídná.

    Důkaz mi to dává i v tom, že na tuhle taktiku už doplatil Slovan Bratislava v pohárech a nyní prý už podle mých zpráv lehl i trenér A týmu Hapal, snad 3 hráči A týmu, a to už z minulého týdne a nyní k nim přibylo asi 5 členů realizačního týmu, což jestli je pravda, tak mají teda smůlu, že z těch stovek případů denně (začátkem října měli snad ještě podle Matoviče jen 150 denně, všude po Evropě už to přitom hořelo, taková similace s Pellegriniho čísly, kdy bylo Slovensko údajně jedničkou i s hořícím východem, který přiznali v 1. vlně) jim to pořád sedá na ten sport a zrovna v těch nejdůležitějších chvílích.. Je to statisticky zajímavé zkrátka, zvláště při těch opatřeních, která nyní ve fotbale bývají a trenér Hapal se určitě zdržuje jen na Slovensku v těchto dnech a týdnech a je s týmem, protože Slováci bojují ještě i o ME.. Myslím, že se jednou dozvíme pravdu :) A Slováci budou zase down, koho si to zvolili.. bohužel..

    • u nás pro porovnání za tu stejnou dobu u pohárových týmů žádná nákaza, u repre snad 3 lidé i nyní s trenérem Šilhavým, a to Praha, kde se repre zdržuje, doslova hoří už několik týdnů. Je to statisticky zkrátka zajímavé, pač přísná opatření jsou na obou stranách. Každý matematik, statistik věří na čísla a procentuální pravděpodobnost.. Nějak mi to nesedí.. :) Slovákům jde navíc o hodně i stran ekonomiky. Nemohou si v žádném případě dovolit 2. lock down v jednom roce. Jejich ekonomika je tragicky závislá na automobilovém průmyslu, zavřít závody by znamenalo ekonomickou katastrofu, abych Matovičovi nekřivdil, že jde jen o jeho ego. Může na něj být tlak i z této strany...

  • Baba radí.

    • vanhorne

      Baba radi, dedek se cpe tlacenkou a pousti vetry.

  • Jistě si pamatujete na zprávu asi tak z před čtrnácti dny, že Maďarsko požaduje odstoupení Jourové, prý k vůli hanlivým prohlášením o Maďarsku. Média nám ovšem nesdělila celou pravdu. Maďaři totiž se dopídili, že Sorosova věrná mouřenínka Jourová kula pikle proti Maďarsku spolu s maďarskou opoziční političky Anny Donáth, členky evropského parlamentu. Chtěly svrhnout Orbána a do toho komplotu podle všeho byla zapletena i další Sorosova chovanka Čaputová. Ženy v politice bývají daleko proradnější a zákeřnější mrchy než jejich mužští kolegové.    

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit