Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakkoliv to zni "nelidsky", tak poprava (presneji spis "fyzicka likvidace") carske rodiny byla nejspis jedinou prospesnou veci, kterou boshevici vubec provedli. Diky tomu, uz totiz nebyla mozna obnova samoderzavi v Rusku, protoze proste skoncilo. Popravde receno, jsme byli v Evrope zbytecne utlocitni.

    Pak se nikdo nemuze divit takovymto fotografiim:

    http://www.czechfreepress.cz/images/stories/com_form2content/p2/f1976/53.JPG

    ...ano, velky vyznavac Pan EU, jejiz motto je: "Cesi si neumi vladnou sami", je dnes predsedou strany, ktera vznikala na idealech osobni svobody a zodpovednosti sama za sebe. Popravde moc nechapu ty motaky, kteri to jeste vubec voli.

    PS - Cesi by si sami vladnout umeli, jen kdyby ruznym snadno manipulovatelnym polomozkum, tady nepletli hlavy ruzni ex-slechtici, jejichz cilem je usurpovat moc o kterou, po pravu, prisli. Z tohoto pohledu, je fyzicka likvidace Romanovcu darem, pro budouci generace Rusu.

    • Syfilitik Uljanov a bestiální psychopat Džugašvilli se svými kumpány sice zlikvidovali v Rusku samoděržaví, ale nastolili místo něho rudý socialismus jako předstupeň komunismu, což byla nesrovnatelně horší bestialita. Dokonce i Hitler se od nich učil, jenom ten socialismus přetřel na hnědo a zdaleka nedosáhl těch zrůdností, jako jeho východostepní učitelé.

    • sitlof

      To je váš názor, ale já s ním nesouhlasím. Takovýmito "ideály"  a názory bychom potom mohli "řešit" kdekoho, což zjevně není dobré. A už to tady bylo ! 

      Samoděržaví v Rusku mohlo být obnoveno i bez konkrétně zavražděných Romanovců. Pokud by v následné občanské válce zvítězili tzv. bílí (po tzv. VŘSR).

      Pokud je vaším názorem, že "jsme byli v Evropě zbytečně útlocitní", tak si hlavně dejte pozor, aby vás tohle "moudro" jednou třeba nedohnalo (osobně). Potom uvidíme.

      P.S. Pokud je někdo "polomozek", už není moc důležité a zásadní jestli mu někdo ještě  tzv. plete hlavu.

      A tahle bolševická (= komunistická) hromadná vražda sice (bohužel) u nich není nic výjimečným, ale mýllíte se - nebyla žádným darem pro budoucí generace Rusů. To by totiž nevládli Lenin, Trockij, Stalin a tisíce dalších bolševických gaunerů. Výsledkem byl vznik SSSR, tzv. reálný socialismus, nejhorší válka všech dob, miliony mrtvých (nejen Rusů) a nakonec aktuální výsledek - dnešní Rusko, no, nic moc na jeden velký (?) experiment a tzv. revoluci (VŘSR) ...

  • Francouzi při své revoluci také popravili krále a královnu, ale učinili to gilotinou, což bylo rychlá smrt. Zatímco ten ruský revoluční dob.tek... 

    • L'Avoisier, nejvetsi mozek svoji doby, pojal svoji popravu gilotinou jako experiment a prikazal svemu asistentovi, ze dokud bude moci, bude mrkat vicky. Asistent zaznamenal, ze mrkal >1minutu.

      Tak asi tak, o "humannosti" steti gilotinou.

      • Jen maličká poznámka. Správně

        Antoine-Laurent de Lavoisier

        🙂

      • Ano, to je známo a může to svědčit o mnohém. Nic to ale nesnižuje tu bestialitu povraždění ruské carské rodiny. Francouzská revoluce "požírala své děti", někteří její iniciátoři sami skončili od gilotinou. Zatímco vrah carské rodiny včetně dětí, syfilitik Uljanov je stále v myším oleji a ruský ksindl se mu tam chodí klanět.

        • KIMCID

          Omyl turisté na něj chodí koukat.Klanět se mu chodí komunisté celého světa.

          • Kdyby měli Němci vycpaného Hitlera v myším oleji, tak by se něj turisté taky chodili koukat.

            • KIMCID

              no jistě a náckové hajlovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit