Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ovlyvnila Christinu Aguileru i Mariah Carey?
    Doufam, ze je ovlivnila, a tipuju, ze korektor je SK.
  • Hezky zpívala, měla krásný melodický hlas. No,ale brala drogy a žila nevázaným životem. Hrála ve filmech Hoolywoodu. Měla dostat cenu Grammy. Ovšem za co si předávají sami sobě podobné ceny to nevím. Na mnohé nové Hoolywoodské filmy se nedá pořádně koukat, vytrácí se nápady a invence. Hoolywood byl továrnou na sny, ale už není. Továrnou na sny se stal indický Bollywood. Po schlédnutí mnoha desítek Boolywodských filmů se člověk už ani na ty Hoolywoodské filmy nechce dívat, neboť zjišťuje ze srovnání, že ti Hoolywoodští herci a filmy a náměty upadají. Mnohokrát se mi již stalo, ale i mým známým, že některé z nových amerických filmů nedokoukáme do konce. Avšak Boolyvodské filmy hltám až do konce. Továrnou na sny se stal Bollywood, protože jeho herci umí hrát, umí mimiku, jsou pohybově na výši, náměty jsou různorodé a velmi zajímavé, Bollywoodští režiséři umí svou práci a indičtí kameramani vesměs dělají práci s kamerou lépe než ti američtí kameramani. Shrnu to - nové indické flmy, ale také mnohé nové čínské filmy a hodně nových ruských filmů je lepších než novodobá pokleslá produkce Hoolywoodu. Všemohoucí rozhodl jak rozhodl, asi chtěl nějak dát najevo, že ty ceny Grammy nejde dávat jen tak někomu, kdo není eticky na výši - bere drogy, přestože umí krásně zpívat.
  • Škoda jí , pokoj její duši...

    to TISCALI/mp/dk/ČTK - taky jste si mohli odpustit ty hrubky v textu např "Ovlyvnila" ...
    chodili jste do školy nebo za ní?
  • Vždyť si to udělala sama.Podívejte se co je v USA mezi černochama feťáků. Já pro ní brečet nebudu. Zanedlouho budem brečet nad každým feťákem. Hanba ,chce se mi z toho blít!
    • Já pro ni brečím. Jako pro vynikající zpěvačku. Je spousta černých feťáků, bílých feťáků, případně jinak barevných feťáků. Ale výborných zpěvaček libovolné rasy a barvy kůže je málo. Obrečel jsem kdysi i Janis Joplin, bílou feťačku.
    • a kolik je teprve feťáků mezi bělochy !!!
  • Eliminovat drogy z naší současné společnosti je naprosto nereálné. Jak se tady už řeklo, drogy naší společnost dost vydatně živí. Co je ale vlastně drogou? Látka, která lidský organismus uklidňuje nebo stimuluje? Látka, na kterou se dříve nebo později vytvoří větší či menší závislost? Tedy alkohol, nikotin, kofein, thein, další rostlinné nebo syntetické látky? Proč státy nestopnou nikotin, když na léčení nemocí z kouření vydávají více peněz, než vyberou na dani z tabáku? Není svým způsobem stát největší pokrytec a největší drogový dealer? Na místě je od nejútlejšího věku účinná osvěta, aby se člověk mohl demokraticky a svobodně rozhodnout, do čeho půjde. Když si platí zdravotní pojištění, má tak nějak a svým způsobem předplacenou péči. Co ti, kteří si zdravotní pojištění neplatí? Pak se zase můžeme bavit o sociálním parazitismu některých skupin občanů.
    Whitney Houstonová si svůj život žila podle svého a že umřela, je jen součástí života. Nezapomínejme na její písničky a filmy. Byla hvězda a díky, že tu s námi byla.
  • Každý svého štěstí strůjcem!. *11* *16* *16* *16* *16*
  • a víte, že se jim ani nedivím, že mnozí po nich sáhnou. Je to taková berlička , která se ale změní v karabáč. Ono to jeji prostředí ve snaze zůstat na výsluní, i když umí a ty podrazy různých managorů, rádoby novinářů musí být děs. Aby to člověk ustál musí být opravdu silná osobnost nebo si někal pomáhají. V tomhletom bohužel tím horším způsobem. Jen si uvědomte ten tyjátr co se objevuje i u nás.... na těch různých soutěžíéch.. co se objevují, na to, že každý exces je pro psavce vítaný, že prodává noviny. Jak různí ti hodnotitelé se snaří mlaďocha zlomit... Koukala jsem se na na pár vyřazovacích kol zpěváků a bylo mi zle.... Furt se mluví o ochraně osobnosti, ale ani jeden se nezajímal jaký zásek to nechá na duši mladých ty hnusné odsudky a zesměšňující poznámky... jo hodnotitelé, .. je to fuj, kdy se začnou těmito sketami zabývat psychologové, vždyť je to hnus.....a kdo ví, jak je dopují pořadatelé u nás, aby to ta děcka ustála.... kdo ví jaké je ve skutečnosti to zákulisí rádoby zábavné "soutěže"-... je to na zblití....tohle veřejné lámání děcek....
  • TA MĚLA FRNÁK V JEDNOM KUSE OD KOKEŠE.
    o jednoho cigoše mín. *2*
    • ty si cigoš ?
      • NE.hej more ale ty asi jo,když se ptáš. *2*
  • Kdo chce kam? Chuj s ním!
  • Jo,ma slova zni-Dokud se celosvetove neprosadi zakon,trestat uzivatele tvrdych drog,a ne jen dealery,tak to bude porad horsi a horsi s timto problemem.
    • ten se neprosadí, protože jijich uživatelé jsou povolní a manipulovatelní a to novodobí vládci potřebují.... kdyby chtěli nápravu.. tak by šli po výrobcích, které dobře znaJÍ.. a le oni je.. ty různé organizace světového pořádku využívají .. na jednom místě , jednomu výrobci je seberou a druhému je dají nebo je prodávají a ze zisků se platí různé ?eskapády a roizvoj demokracie ve světě?... bohužel
      dOCELA BY STAČILO, KDYBY TY Z TĚCH BEZPILOTNÍCH ÉR MÍSTO SHAZOVÁNÍ BOMB RADĚJÍ POSTŘIKOVALI PLANTÁŽE - vždyť je mají tak dobře zmapované... pak by to mělo smysl... ale to néé, z toho by neměli žáídné many many na zbraně...
      • Již na konci 80 let mi můj soused,lékař a vědec při jednom posezení u nás řekl,že již dávno existuje lék umožňující vyléčení ze závislosti na drogách a on sám nechápal,proč se otálí s jeho zavedením do praxe.Tento lék se zřejmě dodnes nepoužívá a myslím si,že je to tak se všemi účinnými léky,které jsou schopny pacienty vyléčit z nemoci úplně.Používají se léky,které jen léčí,ale úplně nevyléčí,protože čím déle je člověk léčen,tím větší mají zdravotnická zařízení a farmaceutické firmy zisk.
        • Jo,o tom leku se davno vi,asi 30 let,a vymysleli to jako lek na vsechno.Samo sebou,ze to vymysleli vedci v Sovetskem svazu!
          Jmenuje se Andropin a podava se po malych davkach u Kremelske zdi... *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit