Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si ,že pan Hudeček šáhnul do vosího hnízda a to je dobře !!! Samy teď uvažujte-je výběrové řízení pro tunel Blanka- Metrostav vyhraje za cenu 7miliard a během stavby prodlouží termín o více jak 2roky a celkem pak chce 14miliard.To přece není normální !!!!
    Buď si řekl o málo aby vyhrál výběrové řízení nebo jsou to zloději , kteří si říkají o jednou tolik !!!! Co je pražanům do toho- že Bém chce na nejvyší horu světa? co je jim do toho ,že
    Janoušek skupuje jednu vilu za druhou a jiné a jiné !!! ať jim už nedá ani kačku !!!
  • Hmm, jde o to, kolik naplavenin bude v Praze tu naplaveninu volit *12* *12* *12* *16*
  • Dejte mu hadr, aby si otřel mléko z brady
  • Neskutečná drzost Hudečka *1*
  • Někteří lidé se domnívají, že jsou nepostradatelní a, že jedině oni jsou vyvoleni zastávat nějakou řídící funkci.Stačí si Hudečka poslechnout a hned je jasné, že to je b l b který nemá dostatek inteligence. Je to pouze politická figurka náhodně vyhozená na židli ve vedení Prahy.
    • Má tituly před i za jménem a IQ tykve. Asi tituly z nějaké té pravicové na úrovni VUMLU a Vokovické Sorbony - asi Langrovo Cevro nebo Plzeňská univerzita. Korunní princ Kárla von Sajrajt z Bilderbergu a Trilaterální dohody. Vládnou nám tu se šmejdy oposmluvníky Hulínským a Březinou z ČSSD, co tak pěkně leta na Magistrátě tunelovali s kolibříkem Bémem a kmotrem Janouškem a dalšími kmotry a kmotříky. Tak Pražáci, doufejme, že přijdete k rozumu a už nikdy více tyto zmetky všech barev a křivých charakterů.
  • Navržen, přítomen, nezvolen.
  • jsme úplně ve srabu, ale hlavně , že tady nevládnou komunisté
    Máme pětinové platy, než maji lidé na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, máme všechno zboží dražší o 20 procent, než na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 90 miliard, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, okresy jsou řízené kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží, tak jak to udělal bývalý minister životního prostředí Drobil, aby naplnil miliardami naších korun svůj osobní měšec a měšec stranické pokladny ODS, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, na kongersu vládní strany ODS jsme viděli aroganci komotrů ODS, kteří příjeli několikamilionovmi auty s registračními značkami za několik stovek tisíc korun, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté,na zdravotní péči bude mít nárok jenom ten, kdo do nemocnice přijede autem značky BMW, jak řekl profesor medicíny Pafko, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté,do důchodu budeme odcházet v 74 letech, co ž je z biologického hlediska úplný nesmysl, ale hlavně že nám nevládnou komunisté. PROSTĚ JE TO VYSVĚTLENÍ DNE NA VŠECHNO, JSME ÚPLNĚ V TOTÁLNÍM MARASMU, ALE MŮŽEME SI ODPOVĚDĚT VĚTOU: HLAVNĚ ŽE NÁM NEVLADNOU KOMUNISTÉ A HNED JSOU VŠECHNY PROBLÉMY VYŘEŠENÉ, PROTOŽE JEDINÁ NEJDOKONALEJŠÍ POLITICKÁ STRANA NA SVĚTĚ JE ODS a Top (zatopí lidem) Lidem(nasr.t ) !
  • Pane Hudečku nebojte se oni vás ti natvdlí Pražáci opět rádi zvolí. Kdyby jste kandidoval jinde tak by tu dudou hlavu z TOP O9 nezvoli.
  • Usmrkanec. Mléko mu teče po bradě ale má pořádný hlad po funkcích.
  • Toho zmetka hnát,až do Olomouce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit