Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, zda Hulínský pochybyl, ale Dienstbierovi nevěřím ani nos mezi očima. Začíná být z něj arogantní floutek ve šlepějích svého táty, ktery by zřejmě chtěl nahradit Ratha, coby zlého muže socialistů. Zřejmě morální hodnoty na nic jiného nemá.
  • No řekla bych, že zatím nemá Dienstbier na hlavě máslo, tak si může dovolit vyskakovat. Kdyby byli všichni poctiví - nebylo by potřeba bonzovat na ty špinavý - byli by na tom všichni stejně a naše vlast by vzkvétala. Jenže zatím vzkvétají vyvolení a národ chudne. Všechno je to jedna pakáž.
  • Já musím konstatovat,že Hulínský není z těch co by nezištně dělal pro blaho lidu této země.A píšu to z vlastní zkušenosti s tímto poslancem.
  • Že je ve všech stranách napjetí zná už každý. Různé frakce, mající za cíl pouze jedno, udržet si dobré korýtko. Ale že zrovna Dienstbier je tím, co chce někoho zničit, je opravdu drzost. Chová se jako pravý socialista - nakydat na někoho a potom ať se ten jeden stará. Je neuvěřitelné, co jeden udělá pro udržení svého křesla a pocitu moci. Morálka a charakter u takových politiků zůstaly kdesi daleko za dveřmi.
    • Hele, proč zneužíváš můj nick?? Neopřestaneš-li požádám redakci, aby zakázali Tvoji IP adresu na diskuzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit