Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý buran ve funkci potřebuje svého vlastního třídního nepřítele – aby ho mohl předhodit sockám namísto žrádla.

    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Fotka a profil oné osobnosti pod článkem se Vám opravdu, ale opravdu nepovedla.
    To jako vybíral člověk při smyslech, či snad dokonce žurnalista ?
  • ČR je rozkradená a rozprodaná. Bohužel spravedlivosti se nedočkáme a nikdo z těch zlodějů ať podnikatelů nebo politiků, kteří toto rozkradení a zplundrování naší země zapříčinili. Všichni se připravte na realitu, že náš stát nemá kde brát, jedině na daních. Má šílené problémy, aby si udržel výdaje a naklady na 50/50. Nečekejte, že vám stát něco dá. Tedy dá, ale bude to almužna, která nebude stačit na pokrytí nákladů v důchodu. Počítám, že průměrný důchod bude tak 8-10 000 Kč. Proto šetřete na své stáří, protože pokud si myslíte, že vám stát pomůže, tak jste na omylu. Ten vše nechal rozkrás a sám je zbankrotovaný. Kdyby to byl subjekt, tak už na něj dávno přišla exekuce. Takže závěr je ten, že pokud nepřijdou komunisti k moci, tak my ve stáří nebudeme mít dost prostředků, abychom s nimi vyšli z měsíce na měsíc. To je realita a kdo se s ní srovná dřív, ten na tom bude lépe. Samozřejmě lituji ty, kteří neušetří ze svého platu nic. Ti budou skutečně vybírat popelnice. Pokud tito lidé nevolí komunisty, tak jsou to hlupáci. Vždy říkám, že člověk má volit toho, kdo mu nabízí lepší životní podmínky. Tyto polistopadové politické garnitury toho naslibovaly hory doly a výsledek je ten, že máme svobodu (nebo to je jen blábol pro vymívání mozků), ale 70% lidí žijí od výplaty k výplatě a ještě se strachem, že v důchodu budou muset vybírat popelnice. Samozřejmě jsou tací, kteří se mají dobře a mají dobré platy. Ti pak samozřejmě ať volí ty, co jim to umožňují. Když pak budou takto volit všichni, pak je výsledek jasný.
    • Už sis dnes vylízal prdel, parazitický, impotentní, proletářský zmrde ???
    • Naprosto souhlasím...kdo můžete našetřete,ale základní řešení pro těchto dolních , spíše odhaduji 90% občanů-zaměstnanců, je jít ke každým volbám a volit hlavně doleva, jinak budete opravdu vybírat popelnice a ještě se o toto právo budete prát se sobě bližními!!!
      A N O a souhlasím i s tezí, že musí každý volit tak jak se mu daří a to kdyby se stalo, tak již nikdy nemůže zvítězit ani sestavit vládu tato zločinecká Klausovskohomofóbní a antisociální politická garnitura!
  • ...už to dlouho trvat nebude, bývalí příznivci a voliči ODS a TOP09 v zoufalství volí KSČM a to je pravda pravdoucí, sám jich několik znám, říkají než-li ty zločinecké ubohé lidské kreatury Kalousek,Nečas, Schwarzenberg a spol, tak raději komunisty !
    Po tom co jsem několikrát přišel o peníze u podvodníků podnikateklů jako zaměstnanec, živnost nemám , tak co mi zbývá???????
    Až se bude znovu demokraticky převádět majetek těchto zločinců na stát budou vlastně ještě rádi, protože to bude malý trest za vlastizradu na vlastních spoluobčanech...!
  • A co takhle prověřit vejsluhy a nadstandartní důchody bejvalejch komunistickej papouchů, (ne tých na na čele, ale těch v pozadí - lampionů všeho druhu, ouřadů a t.d.) Bylo by to jistě zajímavý číslo. Po jejich přizpůsobení by to na valorizace asi stačilo...
  • Rusnok byl ministrem financí stejně jako Klaus před ním. To oba nás přivedli do téhle bídy. A teď bude naříkat.
  • No nevím, čemu se diví, počítali s vyvedením peněz z důchodového účtu státu, tam samozřejmě budou chybět.Zdá se mi, že s takovými nápady to jasně spěje ke krachu.A přitom stačí jediné, přestat vymýšlet hovadiny, o něco málo zvednout odvody do důchodového systému všem,ať jdou peníze do jednoho pytle a z toho rozdělovat dle zásluh, tak,jako tomu bylo dříve.Nechápu dost dobře, proč by měl na takové nesmysly jako je druhý pilíř měl ještě přispívat stát. Teda chápu, ty peníze jdou lépe a beztresně zřejmě státu použít na cokoliv jiného, případně nějakým soukromým osobám.Dopadne to jako v Maďarsku, tam to vzali šupem, nepřevedeš soukromé spoření na důchod státu, nedostaneš nic. Takhle to asi vidím já. Na to nejsou potřeba odborníci a různé agentůry, to je holý a jasný fakt. Jsme tam , kam jsme si to namířili snižováním daní firmám - viz. nepovedený daňový veletoč a experiment, který se nokde nezdařil, z dílny stále vládnoucí ODS a jejich přisluhovačů.Proč se rozčilovat, stejně to těm rádoby vládním expertům nikdo nevymluví, rozumu to nepobralo ani za mák. *10*
  • Pokud se stát nedokáže postarat o základní věci pro občany jako jsou důchod
    bezpečnost a hospodářský růst pak je otázka zda není na čase přestat platit daně. *1*
    Ceny a daně se neustále zvedaj a na oplátku stát občanům vzkazuje že pro ně neudělá
    nic a budou na tom ještě hůře.
    Dokud se lidi neproberou a nepoženou tohle stádo zlodějů klackama tak se nic nezmění.
    • Přestat platit daně není řešení.
      Viděl bych to spíše na razantní snížení daňové zátěže z "obyčejných" lidí a nastavení progresivních daní pro všechny firmy a společnosti bez rozdílu.Došlo by k výraznému zjednodušení daňového systému - spolu se zavedením pouze bezhotovostních transakcí nad zákonem daným limitem,by se stala naše ekonomika rázem transparentnější a bez korupce.
      Jo vyhnat je odtamtud klackama,s tím souhlasím.A hnát všechny k odpovědnosti za to,kam jsme se nakonec dostali - zadluženost,vykradená republika,nefungující a stále klesající ekonomika - to jsou důsledky vládnutí komunistických pohůnků,kteří měli listopad 89 moc dobře promyšlený,jen aby peníze ze státního majetku dostali do svých kapes.
      Je to pochopitelně ostuda nás všech,že jsme to nechali dojít tak daleko,neboť v této zemi se bude dít jen to,co budeme sami tolerovat.A basta.Jen se podle toho,jako národ,neřídíme.Bohužel. *16*
  • Kde komunista ve větru se houpá, tam se spokojeně žije a v klidu usíná!
    • Když už tě táta nenastříkal raději koze do pití, tak to naprav a oběš se sám ty hloupej Honzo
    • B u z e r a n t, bež do p i č e!
      • No, pleteš si tělesné otvory !!!
    • Než začneš s tím věšením komunistů tak nejdřív pověs všechny ex potkany co pro své
      blaho lezlo ksč do zadku a dnes si jejich rodinky hrajou na podnikatele a pravičáky.
      Pokud se s tím skutečně začne tak naše populace dosti prořídne. *1* *1* *1* *1*
  • V tomhle státě, kde aby politika hospodáře se svíčkou v pravé poledne pohledal, je taková investice fakt riziková - myslím tím státem negarantované penzijní fondy.
    Po letitých zkušenostech bych řekla, že je to další parádní tunel. Byla bych ráda, kdybych se mýlila, ale už se toho nedožiju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit