Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Je to hezky sepsáno, ale jak to píšete. Vlastně to vůbec neřeší možnosti refinancování. A vlastně to vůbec nechci svádět třeba teď na to, jaká je situace za poslední dva roky. A věřím tomu, respektive bych chtěl věřit tomu, že ČNB dělá všechno proto, aby ta situace byla lepší. Jenže ta situace se nelepší, spíše naopak. Tak jako nevím, jak to teda je.

  • Já jsem byl vždycky doma vede k tomu "když něco chceš, tak si na na nejdřív vydělej, ušetři a pak si to kup. Nemůžeš mít všechno co vidíš."

    Jsou samozřejmě případy, kdy se člověk dostane do tíživé situace a nutně potřebuje, např. uhradit opravu topení, vodovodu, odpadu apod. a nezbývá než si vzít hypotéku. Ale pak je třeba zvážit v jaké nezbytně nutné výši a od koho.

    A také jsem byl veden k tomu, že nelze všechno utratit (za zbytečnosti), ale je třeba si šetřit na stáří, pro případ nemoci, nouze a nutných výdajů.
  • Je nejvyšší čas přijmout jasný zákon o lichvě (bez oněch "kozích branek"), platící ovšem i na ty státní podniky.Žádné "úroky" až do nebes. A spolu s tím i zákon o exekucích a exekutorech. Pro exekuce do 1000000 provádět finanční policií za kolkovné a hlavně zavčas. A ne čekat roky, až se dluhy znásobí. A po nevyřizování exekuce do 1 roku zákonný propad dluhu. Věřitelé už pak si to ohlídají.....
    Pan Okamura s SPD tohle sliboval. Prosadí to u oligarchy???
  • Nechci hypotéku, nemám rád dluhy, ani jiné zlodějské banky..a nemám rád ani " naši"., či spíše ,"britskou" ČNB..
  • Já jsem platil úrok v roce 1990 24% ze 4 mil. to byl ranec a teď platit 2,5% je sranda. Jenže tenkrát jsem to musel splatit do 5 let. Zlodějský stát = zlodějské banky.
  • *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit