Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na dvou kilometrech promoknu a je jedno jestli je uběhnu za 10 minut nebo pojedu 1 hodinu....

  • někteří invalidi už dávno ztratili pokoru a pocit vděku za to co pro ně zdraví dělají.

    NENÍ povinnost zdravých lidí se o ně starat a proplácet jim kde co. je to jen jejich projev dobré vůle pomoci

  • KIMCID

    vše řeší retardér

  • Z celeho clanku si odnasim hlavne to ze az budu potrebovat vozejk, tak musim jet bydlet do prahy. Tam najdu praci, ubytovani, peče taky prej jinde neni dobra, vozejk mi zaridi, i kdyz jen 6km v hodine, ale ja nejsem cimprlich, trochu zhubnu a prejedu i ten prah do metra.... Dobre vedet.. jeste meli dat telefon na pana, abych mu brnknul kdyby bylo treba.

    • Ted jsem si vzpomnel, ze tak pred rokem se stehovala z malomesta do prahy jedna sousedka co se v byte starala o imobilni maminku  na plny uvazek... Sem se ji tehdy ptal jestli to mysli vazne, ze to bydleni tam je drahy. Rikala neco o tom, ze tam to bude mit vsecho bliz, bydleni ji tam zaplatej davkama cele jako tady, tak proc by tvrdla na malomeste, kdyz tu ani neni kam si pres den zajit. O divadlech a podobne ani nemluve.

  • josef.chmela

    Tento problém navrhuji vyřešit po česku. Vozíčkářům přiznat základní rychlost do 8 km/h, při deští však svou rychlost sníží na 6 km/h aby na těch svých galuskách nedostali smyk a nebyli ještě více postižení.😀😀😀

  • Rozmohly se snahy některých menšin prosazovat svá domnělá práva nad rámec zvyklostí, které jsou dány možnostmi naší civilizace. Někteří zástupci exponovaných menšin se snaží prosadit diktaturu menšiny. Každá pomoc musí mít svůj racionální a morální rámec, který nelze překročit. Existují daleko  více postižení lidé než relativně zdraví někteří vozíčkáři. Třeba těžce postižení kardiaci, kteří děkují za každý nový den života. Stížnosti by měly mít etický rozměr. Stížnost podobající se terorizováním svého okolí je odsouzeníhodná. Vozíčkář žádá empatii pro sebe, ale měl by ji projevit i vůči svému okolí.
  • Bohužel,pane Krenek.Pan krása je postižený ale víc má zájem aby nepřišel o teplej flek.A hlavně je tady závist,velká závist.Sám to vidím třeba na tom,že mi lidé závidí i vyhrazené místo na parkování a přitom stačí tak málo - třeba onemocnět zánětem mozkovejch blan a nebo spadnout pod auto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit