Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý nadšený eurohujerský atak (třeba daňový útok) proti internetovým gigantům odskáče uživatel internetu. Autor článku vyvodil naprosto logický a realistický resultát. Obdobné je např. nadšené zavádění ekologických opatření, která v konečném důsledku odskáčou uživatelé elektřiny v každé enormně předražené kilowatthodině. Eurohujerské myšlenkové vzorce, které užívá vedení EU, jsou zatraceně přízemní a tedy limitované zejména tak, že jejich uvádění do reality má pro stamilióny Evropanů kontraproduktivní účinek. Jde o různé formy iniciativního blbnutí a nadšeného novátorství, které likviduje svobodu člověka a demokratické hodnoty.  Evropanům tak vedení EU permanentně naděluje stále víc nesnesitelný úděl. Možné východisko je a tím je socializace zisků. Zatím naši merkelovsko-eurohujerští vůdci praktikují opak, tedy kapitalizaci zisků a socializaci ztrát. O úhradu zisků největších gaunerů a podvodníků se dělíme mezi sebou my - obyčejní spotřebitelé. Zejména klausovská privatizace majetek rozdělila mezi několik rodin typu Kellnera a ostatním, kteří přišli o práci a možnost obživy, udělili klausovští propagandisté hraběcí radu :"Ať se každý o sebe postará sám !" Na internetové a jiné giganty by možná platilo - zestátnění. Kolosální majetek využívaný k nemravnému obohacování několika vyvolených a ke zbídačování miliard ostatních lidí má patřit komu ?
    • Evropský ekonomický a daňový systém je stále na úrovni devatenáctého století a je zatížen feudálními základy.

      Proto jsou pro něj nepřekonatelnou překážkou moderní podnikatelské záměry, od Facebooku k Uberu a zase zpátky. Na ně nejde aplikovat ani pozůstatky stále přežívajícího poddanského principu, se kterým šíření nehmotných a sdílených služeb nemůže ani kolidovat, tak daleko je mu vzdálené.  

      Doba, ve které žijeme, je přelomová i ve sféře financování státu v prostředí služeb na území státu nevázatelných.

      Zajímavé bude zjistit, jak se k problému vyjádří pirátší digitální věrozvěstové, toho času se usídlující v zákonodárném orgánu státu.

  • Pisatel preferuje asiahujerské ataky a myšlenkové vzorce? Proč se tedy neodstěhuje do své východostepní říše zaslíbené?😯😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit