Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z některých exotických zemí lze dovést jen suvenýry na úrovni mikrosvěta v podobě mikrozabijáků a dalších mikrobanditů, kteří jsou mimořádně vitální a neohrožují jen život svého hostitele, nýbrž mají kolosální potenciál ohrozit životy miliónů lidí při pandemii.
  • Z DOVOLENÉ? Především vzpomínky. Vzpomínky na to jak jste třeba v ***** hotelu a mají tam přístup běžní afričané.Dá se s nimi docela i místy mluvit. Do doby třeba oběda. To si ta guma nanosí na stůl několik vrchovatých talířů jídla.Doslova sežere z každého trošku, zbytek rozhrabe a odchází.Pak už je hloupé se na takovou zvěř vůbec podívat.Přitom už hotely mají piktogramy dokonce plakáty s tím že jídlo není na hraní.Nepomáhá nic.Jen ať si takoví jedlíci klidně zůstávají tam v Africe.TAM je jim nejlépe.A už vůbec to nepotřebuje sebemenší pomoc.

    • Hahaha, vy jste tak super mimo, že je to až vtipný. Melete pátý přes devátý a to jen s jedním cílem, pošpinit a urazit menšiny. 

      Nechci se bít do prsou, ale už jsem nezávisle na cestovkách navštívil bezmála padesátku zemí napříč celým světem, potkal stovky a tisíce cizinců i lidí jiných ras a vyznání a nikdy to není o ničem jiným, než jen o tom, jestli je dotyčnej hlupák a nebo není a je úplně jedno, jakou má barvu kůže. Vy jste předpokládám hrdý vlastenec, bílé rasy, se školou Života, takže by jste měl být duševní titán, že? A dle toho co píšete, tak jím jste! Lidi s jasným a pevným názorem (vytvořený na základě 7mi denního pobytu ALL Inclusive :D :D), jsou vždy pro společnost přínosem. Jen mě napadlo, Okoune, víš, že černoch nemusí být vždy jen z Afriky? A že poměrně silná Afroamerická komunita žije napříč všemi zeměmi po celém světe (Usa, Anglie, Francie, Německo atd.), takže To co tam jedlo to jídlo, dělalo To tam bordel s jídlem a vůbec si To dovolilo bydlet ve stejné budově jako ty, nemusel být Afričan.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit