Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lépe už bylo.
    Kdy?
    Za socialismu.

    Proto volte šťastnější budoucnost - volte KSČM !!!!

    Je to v zájmu všeho pracujícího lidu a dětí.
  • Rekonstrukce státu není možná bez profitující ekonomiky na podkladě růstu domácí výroby a prodeje především domácích produktů. *3*
    Na Slovensku už mají billboardy s heslem - začíná to u poctivé práce. Když dělník nevyrobí, obchodník nemá co prodat a zákazník nemá co koupit. Pokud se výroba a obchod budou řídit zdravým rozumem, není potřeba na jednoho pracujícího dělníka 10 nenažraných ouřadů a manažerů. *5*
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Nejvíce budou slibovat lidem bojovat s korupcí,ti,kteří za posledních čtyřiadvacet roků tuto zemi rozkradli.Zdůvodní to tak,že už si za posledních čtyřiadvacet roků nakradli dost,takže mohou se zlodějským řemeslem skončit.Ono brzo nebude co rozkrádat.
  • Měli by je vyznamenat Válečným křížem, vypáleným na čelo, "bojovníky" *16*
  • ba jo a nejlíp TOPku s %Círem paardon 009 a dotačního Babiše s podnikatelským Okamurou.... héééršvec....
  • Před volbama je to všude samý populista ( Babiš, Bobo a spol....) a já pořád čekám, kdo něco udělá
    pro seniory. Mooc díky Kalouskovi, že nám přivýdělky ještě zdanil.. ODS není můj šálek čaje, ale Bendlovi v tomto držím pěsti. Díky za první vlaštovku.
  • *1* *2* *15* *1* *2* *15*
    A to jsou kteří, ti bojovníci, co bojují proti korupci ?
    *1* *2* *15* *1* *2* *15*
    Zatím jsem žádného nepoznal a ani nepotkal *8* *9*
  • Slavní ovázankovaní ekonomové, mnoho lidí ale nechce slyšet krutou pravdu. To co se stalo s hospodářstvím republiky po listopadovém převratu zavinily polistopadové vlády. Nenasytné západní banky a podvodníci všeho druhu si berou z majetku státu co se jim hodí a národ v domnění, že získal svobodu volil jednu nezodpovědnou vládu za druhou a jásal.
    Pohled druhy.Světové hospodářství se z různých příčin dostalo do stavu, že jeho další extensivní rozvoj se stává nemožným. Lidé s vyspělých zemí se domnívají , že mají právo chtít stále víc a lepších produktů, lidé s rozvojových zemí chtějí to samé. Svět má v současnosti sedm miliard obyvatel. Evropan potřebuje pro svůj život čtyři Země ,obyvatel USA skoro devět zeměkoulí.Země se ale nezvětšuje. Kde je Čína, Indie, Afrika a nároky jejich obyvatel atd.
    Uvědomte si, že tato krize jen tak nezmizí, že bude trvat možná dvacet let, že nastane tvrdý boj o život, že starý Malthus před dvěma sty lety měl pravdu, když rozšíříme jeho teorii o suroviny. Jen se divím, že některým vládním činitelům to ještě vůbec nedošlo. Asi nedávali pozor při výuce marxismu. Komunisté se ale taky pletli, když tu teorii nedomysleli a ve svých plánech podcenili. Současní vládcové bezohledně porušují veškeré přírodní, ekonomické i společenské zákony. Oslabují země prostřednictvím vojenských intervencí a ničí jejich infrastrukturu, aby vyplundrovali jejich zdroje a učinili je ještě závislejšími. Považují se za nadřazené vůči ostatním a domnívají se, že mají zvláštní privilegia nebo oprávnění. Trest za porušení těchto zákonů přijde opožděně. Ve svých úvahách si představte ČR z celosvětového hlediska. Deset milionu lidí uprostřed Evropy. Zrnko písku když spadne do moře tak se nic nestane. Když zvolíte vládu ze samotných andělů, úplně dokonalou, tak ji světové banky lehce převálcují. Návrat ČR k prosperitě je v současnosti téměř nemožný.
    Přeji všem krásný den.
    • Děkuji za objevení ameriky.
  • Kolik podobných šarlatánských triků na pitomé voliče mají podobné "iniciativy" ještě v zásobě ???

    V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit