Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JOSEF,NA TO ČEKALI LIDÉ po r.89!!! Jak to s Námi myslí,předvedli po volbách v Praze.Co se týká potravin,je potřeba zavést nejen u Nás,ale celé EU,čínský zákon(viz Deník - Za ohrožení).
  • Ať si to v té povedené firmě Country Life sežerou manažeři. Já bych jim udělal stop veškerého prodeje až po pečlivé kontrole a pěkně čekat na výsledky. Němci to nemohou prodat, tak to šoupli prostě dál. To je normální. Že někdo umře ? nevadí ?
    • Souhlas!! Měly by se zpět zavést normy na potraviny, které tu platili do roku 1989! Lidl a spol by sice zkrachovaly, ale nejdli bychom nezralé ovoce a více či méně nezdravou až jedovatou zeleninu.
  • Souhlasím s Václavem. Je potřeba však říci,že za tuto debilní vládu si můžeme sami.To jak se určité politické strany chovají k našemu zemědělství se ví už dlouho. A stejně se najde dost lidí kterým nedochází , že to jsou hrobaři našeho hospodářství.Základ je soběstačnost a o tu jsme díky politikům již přišli.A to neplatí pouze o zemědělství. Tento stát zachrání pouze vláda odborníků bez ohledu na politickou příslušnost.K čemu nám je politik který vládne resortu kterému nerozumí. A je jedno zda má v ruce kříž,baští červené třešně, za uchem má růži a v kalhotách modrého ptáka.
  • Když jsme mohli být samostatní v pěstování zeleniny a obilí, tak naše vláda házela klacky pod nohy zemědělcům. Teď to máme, všechno se musí dovážet z ciziny, nekvalitní náhražky, jedovaté potraviny. Zlikvidovali tady všechno, co úspěšně fungovalo. Takové hloupé vlády nám vládnou a vedou tuto zemi do záhuby.
  • zapomněli napsat,že firma Country Life je jediným dodavatelem zeleniny a ovoce pro Lidl CZ a Penny CZ...
  • a co rajčata a salát??????? ty přebalované v Holandsku??? ty neé *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit