Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je zajímavé že místní komunistická sebranka najednou na Rusnoka nenadává, Singer byl pro ně stělesněním ďábla, ale Rusnoka tam dosadil opilec Zeman, takže vše v pořádku *15*
  • Jediná správná intervence je Progresivní zdanění příjmů a spekulačních aktivit, protože jsou bezpracné a republice NIC nepřinášejí. Jen užíraj národní důchod. A u bank je toho třeba nejvíc.
  • Další trafikant se potřeboval zviditelnit. Že by snad volby na przidenta? To snad ne?
  • Včera v TV bylo vidět jak rádoby odborníci mají hlavu v pýru. Zlato je prý špatná investice, ale koupit Euro nás bude stát stovky miliard a splácet se to bude desítky let. Když jsem to slyšel, tak jsem si řekl, že jsem se asi zbláznil. Všichni jsou specialisty jenom na oko, jinak Miroslava Singra a Rusnoka bych to nechal zaplatit a co náš Babiš nemá na tom svůj podíl jako ministr financí?
    Všechno je velká lumpárna když jsem počítal kolik peněz natiskly tak to bylo 1 miliarda 200 Kg. 10 miliard = 2 000 Kg 100 miliard = 20 000 kg 1 bilion = 200 000 Kg. 1,5 bilionu = 300 000 Kg. 300 tun. Tatra uveze 20 tun, tak to máme 15 plně naložených Tater. Máme 14 krajů v republice, tak to máme skoro jednu Tatru na kraj. Absurdní, koruna půjde do kytek. To bude táborák až se budou pálit jako v 50 letech.
  • Zemanův kámoš Rusnok je to samé co Singer, co jste si mysleli Putnoidi ? *15*
    • ty máš nějakou ošklivou nemoc?
  • ČNB je v podstatě pobočkou německé Bundesbank a guvernér je jen loutkou, vykonávající rozkazy z německé centrály. Takže je jedno, kdo se tím guvernérem vlastně stane. Však taky ty intervence ČNB měly pomoci německým firmám, které zde mají své montovny. Bez ždímání východních kolonií by se Merkelová nemohla chlubit vyrovnaným rozpočtem ani si dovolit pozvat na výkrm tolik čmoudů.
    • To je zase jen taková česká iluze , totiž že za všechno může někdo jiný jen já ne , pro někoho za všechno může Kalousek pro dalšího Brusel pro dalšího ....
      Každý strůjcem svého štěstí ...
  • Intervence byl nesmyslný experiment (zase ta blbá česká cesta) už od začátku , kdyby je nezavedli nestalo by se vůbec nic stejně jako v Polsku a na Slovensku , takhle došlo jen k vykradení úspor občanů a snížení ceny práce nás všech (aby mohli s velkou slávou zvyšovat platy zpět na původní úroveň ??? ) , nehledě na to že nikdo ani v centrální bance vlastně neví co se stane až skončí , proto se také jejich konec donekonečna odkládá . Je totiž docela možné že už korun natiskli a prodali tolik že až je spekulanti kteří jich už mají na 10let dopředu najednou vrátí půjde celá koruna do kytiček ...
  • Rusnok - socialista jak bič, prodlouží intervenci koruny až skoro do voleb. Potom si budou všichni socialisté mnout ruce, jakže se podíleli na tom, aby koruna byla silnější. Pěkně vyčurané.
  • Pane Rusnok vážím si Vás, ale nakupovat Eura byla největší chyba. Pokud bych nakupoval, tak rozhodně zlato popřípadě dolar. Zajímalo by mne kolik zlata máte ve státních rezervách. Zatím jsem od Vás neslyšel ani od někoho jiného, ani TV ještě neukázala kolik ho máme, pokud ještě nějaké je. Ukazovat korunovační klenoty je hezké, ale to je málo.
    Nakupovat barevné papírku kde je EU není žádné terno. Peníze se natisknou, ale lidé mají platy na třetině západu, soudruzi děláte stále stejné chyby. Dejte peníze mezi chudý lid nebo dopadnete jako v Rumunsku.
    • Nakupovat Eura není chyba když posíláte korunu do kytek , až se tak stane centrální banka bude prachatý hrdina a my všichni ostatní bez peněz....
  • asi soudruzi z USA udělali chybu?
    https://www.youtube.com/watch?v=-FPDwC0csdk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit