Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a právě proto díky všem, kdo zveřejní tajné materiály, jak nás samozvané elity obelhávají a jak s námi manipulují
  • Jen aby si někdy nenaštvali svého spojence nejvěrnějšího. Pak by se mohl rozhodnout, že jim tam přijede instalovat západní demokracii a bránit lidská práva. Ovšem tihle nejbohatší šmejdi by stejně před tím nasedli do svých tryskáčů a zašili by se kdekoli na světě.
  • král salmonelán demokracii nepřipustí,ale tam prašivé státy teroristické nejdou zavádět svoje intriky
  • Proč by si Saudové neužívali petrodolary, za které mohou skvěle ovlivňovat dění kolem sebe ? Navíc Saudská Arábie vždy udržovala dobré vztahy s představiteli USA, kteří velkoryse přehlížejí různé saudské civilizační přehmaty ve stylu faux pas.
  • V knize Temne Kralovstvi od Carmen bin Ladin (nakl. IKAR) jsem se docetla, ze 6 % prijmu z ropy v Saudske Arabii jde na sireni islamu ve svete. Souvislosti se nabizeji. Dokonce 1 z princu priznal podil na utocich 11. zari v USA. Saudove jsou neduveryhodni ,,spojenci" s jejich ortodoxnim pojetim islamu (kamenovani, letos jiz 100. poprava useknutim hlavy, nabozenska policie, atd. - sarija v praxi). Kdo vi, zda prave od nich nejsou placeni ti invazni ,,uprchlici", aby rozvratili Evropu... [V Londyne jsou majiteli tech nejlepsich rezidenci Saudove, rusti oligarchove aj. ,,smetanka" (tez napr. nas velkopodnikatel p. Savov).]
    Prezidenta Zemana jsem nevolila, ale musim priznat, ze stojim cim dal vic za jeho nazory, napr. pri jeho otevrene kritice prave S. Arabie, islamskeho nebezpeci pro Evropu apod. Alespon si stoji za svym nazorem.
    • to nemusel přiznávat, pachateli byli Saúdští Arabové , zabili za to Iráčana Husseina....
  • Saudi maj prachu, ze by za to cela Afrika tisice let nehladovela, ale voni si radsi postavej tenisove kurty pod hladinou more (to aby se pri tenisu divaci tak nepotily) no prece tema prachama nebudou pomahat utecencum svym MUSLIMSKYM bratrim o ty se postarame mi v hloupe krestansko-ateisticke €urope *13* *9*
    • Na tento finanční režim NO LIMIT si musí člověk zvykat od narození, nám sockám by z toho brzo hráblo...
      • a jim snad nehrabe?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit