Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chalífát znamená vyhlášení války, varuje expert. Je to vyhlášení války, nejen války proti Západu a všem zemím, které bojují s ISIL. .

    Díky USA - Bilderbergu, co mají IQ i mozeček menší než špendlílková hlavička, kteří toto peklo na Blílzkém východě rozpoutaly, živily, platily, pomáhaly těmto šmejdům v Sýrii pomcí Saudů zlikvidovali Assáda a vřídili si účty s Ruskem, v Iráku a všude kolem a nyní ještě otravují Rusko stejným způsobem s Ukrajinou a v Jugoslávii - v Kosovu totálně zdecimovali Srby.

    Za to že si mohli ustanovit chalífát vděčíme intrikování a odporné politice USA-Bilderbergu. .
  • má toi stejnou váhu jako valašské království *1* *1*
    • Bohužel nemá, má to mnohem větší váhu, je to vyhlášení války všem a tudíž pomocí svých lidí, kterých mají po celém světě rozsetých více než dost , i v Evropě. Přečti si experty, co to znamená vyhlásit Chálífát, to není žádné valašské království -. legrace.
  • Když to nebudou USA, bude to Rusko. Vakuum musí být vyplněno.
    A zdejší ovčanstvo je vzhledem ke své slabosti vlastně vakuem. *7*
  • EU brzo čeká podobná katastrofa. Je to v plánu na zničení nás Slovanů. Naši vedoucí
    vlastizrádci za neprotestování zdejších ovčánků už ho provádějí.
    Neustáleme sem taháme přistěhovalce kteří nás ne mečem ale jednoduše rozmnožováním
    převálcují takže EU ropské národy budou brzo v drtivé menšině ve vlastním domě.
    Pod ochranou USA kvete Islámské Kosovo ze kterého se k nám šíří drogy.

    Naše kultura je ničena. Hrdé slovo vlastenec se dnes považuje za nadávku a schválně se
    zaměnuje za nacistu. Od roku 45 národy EU neznají válku takže tato agresivní horda která v ní žije každý den nás jednoduše převálcuje.
    • Čtu tvůj příspěvek a říkám si jaká kultura.. Teď nevím jak ukončit. Vykřičník nebo otazník? Ne teď vážně. Na tom případě je krásně vidět, pokud chci svobodu pro sebe, tak ji musím chtít i pro toho druhého. Moje právo končí tam, kde zaříná právo druhého. Teďmyslím ještě na víru nebo náboženství. Nedá se říci, co je pravdivější, protož e jde o "pravdu" zjevenou pouze mně o mé poznání a platí pouze pro mě. Nemohu chtít a mocensky to dokazovat, aby druhý přistoupil na moje "poznání". To se pak vracíme o 600let zpět... minmálně.
      • Jenže tato kultura pomocí svých lidí bude tvrdě prosazovat svoji kulturu všude ve světě a v Evropě jim to díky vysokému počtu jejich lidí půjde hodně dobře a ti se žádnou svobodou pro nás zabývat nebudou. Zabíjením křesťanů ve velkém včetně dětí a žen, když šly do školy je jasně vidět v Sýrii už několik let , jak si tuto svobodu představují - tečko - Alenko. Zajímavé, že svobodu východní Ukrajině odpíráš , stejně jako voři v zakoně v čele s Porošenkem a USA CIA , kteří si akorát na tu demokracii hrají. Nejde o žádnoui svobodu a demokracii a ni lidská práva, jde jim jen o prachy a zase prachy, strategická území ,které využijí proti Rusku i Číně a o strategické suroviny, jak sami Američané líčí na you tube -. lovci ekonomik. Východ Ukrajiny prostě do EU nechce a ví proč. Podniky ve východní části jsou z 98% vázány na Rusko a EU by je zničila a oni by byli bez práce a nejen to. Není divu, že se brání. Brání se zcela oprávněně. Navíc východ Ukrajiny celá leta za SSSR i po rozpadu na UKrajinu živil ten západ, to ví i dítě z mateřské školky.

        USA jen intrikují a dělají zlo po celém světě a to se jim v konečné fázi všechno vrátí i s úroky. A v ppřípadě ISILU, nejde o žádnou svobodu, jde o získání co největšího území na Blízkém východě na účet těch druhých, což dokazují již leta a USA odporně podtrhly svoji loutkovou vládu v Bagdádu, kterou tam sami po zavraždění Sadáma dosadily a nedodaly jim letadla, a tím umožnily ISILU ovládnout velké území jak v Iráku tak v Sýrii, protože potřebují sesadit Asáda za každou cenu, protože je na straně Ruska, kdyby byl na straně USA, tak by jim nevadil . USA je úlně jedno, jaké svinstvo a jaké zlo k tomu použijí. Takže tečko - Alenko, ty tvoje kecy o svobodě jsou opravdu "vtipné"., Z tebe nikdy nic jiného než odporné lži nevypadne.
      • krestane maji jasno v bibli se zcela jasne pise, ze jednoho dne vladci sveta znici silou falesne nabozenstvi... katolici se muzou modlit at je to jen islam....
      • Ono je třeba se dívat objektivně. Kdybysme např. povolili jen tolik mešit a islámců kolik jich oni povolí u nich, tak by tu pravděpodobně nebyl ani jeden. Ovšem stejné je to i v politice a podnikání. Kdybychom povolili jen tolik cizích podniků, kolik jich maj češi v cizině, asi bysme se divili nad např. "vlastenectvím" němců. Je třeba taky přemejšlet a nejen ž át n nasypanejch koryt. On totiž kdo sype, může taky jednou přestat.
    • To je ta politika Bilderbergu USA, zlikvidovat Evropu, Rusko, Čínu, nechat vybít co nejvíce lidí na blízkém východě aby mohli vládnout celému světu sami - Spojené státy teroristické a fašistické. .

      Je třeba s tím přestat a začít se bránit a to tvrdě.
      • Leoši máš pravdu. Jistí lidé se snaží opět zatáhnout Evropu do války a stále rozmýchávaná situace na Ukrajině tomu napovídá. Ať si říká kdo chce co chce, myslím si, že pouze umírněnost Putina, který se nechce nechat zatáhnout do ozbrojeného konfliktu, zachraňuje Evropu od skutečné katastrofy. A to si připomínáme 100 let od vypuknutí 1. světové války.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit