Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 6.1.015 byli v MOW odsouzeni dva lidé, kteří před Kremlem rozvinuli transparent Je suis Charlie, Mark Galperine byl odsouzen k 8 dnům vězení za „ nepovolenou demonstraci „ , a protože učinil to samé druhý den, dostal ještě dodatečných 30 dní vězení ...

    Vladimír Jonov,75letý důchodce vytrvale proti Putinovi protestující, byl za totéž jiným moskevským soudem odsouzen k pokutě 170.000 rublů.

    V lednových polárních teplotách si Rusové 19.1.015 připomínali Kristův křest, a ponořovali se na jeho počest do studené vody děr vykopaných v ledu, které vysvětil kněz - v MOW byly k tomuto účelu k dizpozici i velké dřevěné vysvěcené kádě s vodou, hlídané mládežníky a sledované kamerami, kterými je MOW prošpikována.

    Kamery jsou všude, i v parcích, pod kamerami jsou hlavní silniční osy, školy, hotely, nemocnice - v metru je 25.000 kamer.

    Na internetu bylo v 12/014 zřízeno “internetové okno na město“ , v němž si každý může kamerou zabrat jakékoliv místo v MOW, takže Moskva je skutečně „ transparentní „ ...
  • To je málo, imbecile! Takto si nevyděláš ani na slanou vodu! *1* *1* *1*
  • Normandie 1944, stop komunistickým lžím

    Byl to jeden z důležitých hřebíčků do rakve nacistické hydry. Před 65 lety 6. června 1944 začala dlouho očekávaná operace Overlord. Americké, britské a další spojenecké jednotky se vylodily na pobřeží v Normandii. Šlo o jednu z nejvelkolepějších válečných akcí II. světové války.

    Mohutnost ofenzívy dokazují tato čísla. Maurice Matloff v Dějinách Americké armády uvádí, že do konce června se ve Francii vylodilo přes milion spojeneckých vojáků, 586 tisíc tun zásob a 177 tisíc vozidel. Logistické zabezpečení armád USA a Velké Británie bylo na vynikající úrovni.

    Hned v prvním dnu invaze převezlo vojska prvního sledu na pět tisíc invazních plavidel. Celkem museli Američané přepravit do Evropy na 1,6 milionů vojáků za obtížných podmínek přes Atlantický oceán plný německých ponorek.

    To všechno dokazuje, že Spojenci nebyli schopni dříve otevřít druhou frontu. Spojené státy Americké také musely vybudovat svoji silnou válečnou armádu během krátké doby. Pro představu, prezident Franklin Roosevelt vydal v září 1939 rozkaz v němž nařídil rozšíření armády na 227 tisíc vojáků, ke kterým se mělo přidat 235 tisíc příslušníků Národní gardy.
    • Konec komunistické lži

      Povídačky o tom, že západní spojenci úmyslně protahovali otevření druhé fronty, aby vyčerpali Rudou armádu je tedy nutné definitivně poslat k ledu a do říše bajek, kam patří. Jsou to bohapusté lži!

      Nejlepší český historik, který se zabýval II. světovou válkou, nedávno zesnulý Jaroslav Hrbek, uvedl, že USA a Velká Británie nikdy Stalinovi neslíbily otevření druhé fronty v roce 1942. Američané dali jasně najevo, že přímé vojenské akce proti hitlerovskému Německu zahájí v roce 1942, v Evropě se vylodí v roce 1943 a k otevření druhé fronty dojde v roce 1944. To vše bylo splněno!

      Přínos západních spojenců

      Bylo by hloupé zlehčovat hlavní podíl Rudé armády na porážce nacistického Německa a jeho satelitů. Hrdinství obyčejných sovětských vojáků, kteří se navíc často stávali obětí svých bezohledných velitelů včetně tolik glorifikovaného maršála Žukova, jež je často posílali masově na smrt, si zaslouží velkou úctu.
  • Experti varují a politici počítají kvóty. Něco není v richtiku.
  • Který vypič mi tady zase krade můj nick? *12* *16*
    • To jsem byl já. Abych tě ty proruské *12* potrestal.
      • To je určitě velmi demokratický počin. *1* *1* *1*
  • Není čas řešit nejaké uprchlíky zrovna teď se řeší zákony o tom jak se nesmí fotit architektonická díla na veřejném prostranctví to je třeba zakázat bez zaplacené licence si VAŠI fotku před budovou nějakého "pana" architekta dát na FB nemůžete... jo takové důležité věci teď politici řeší *11* *12* *16*
  • Islámský stát pokračuje ve zvěrstev nacismu a komunismu.Musí být poražen
  • Prijdme vyjadrit svuj nazor k odmitani muslimske invaze ,,uprchliku" (kteri si okamzite po vstupu do Evropy stezuji na podminky a nepokorne vyzaduji sva ,,prava") napr. na demonstraci pristi utery v Praze v 17 hod. nebo 17. 7. na Vaclavskem namesti.
    Dokud jeste muzeme, meli bychom aktivne ukazat politikum svuj nazor.
    Viz www.ivcrn.cz.
  • Zbabělí čecháčci nikdy Ctirada Mašina neocení

    Prosťáčci, jejichž životním krédem je knedlo, vepřo, zelo a k tomu sklenice piva, nikdy nepochopí, že jsou lidé, kterým takové „štěstí“ nestačí. Člověk s velkým Č se nikdy nesmíří s okupací a útiskem své vlasti, a proti zlu bojuje. Mrzí mně, že u nás, na rozdíl třeba od Litvy, tohle mnozí lidé nechápou.
    • A zasírá diskuse.

      Mašín byl sprostý vrah. Stzejně jako ty si sprostý zloděj a tapetář pitomostí, které nikoho nezajímají a jsou mimo tématiku. *12* *16* *12*
      • SSSR byl také hnusný komunistický vrah.
        A přesto ho tu drze oslavuješ ulhané Ruské *12*
        • Tak si stejné ruské *12* jako ti, na které nadáváš. *12* *16* *12*
    • máme rádi moravského vrabce a pijeme víno a slivovici. Hned je mezi našimi národy vidět rozdíl.

      a co se týká uchvácení moci bolševiky, kdyby američtí bankéři nesponzorovali nástup Hitlera k moci a kdyby nás prodejní Angličané nehodili přes palubu, nepřišel by tu Stalin a nevznikl by komunismus. BREČÍŠ NA NESPRÁVNÉM HROBĚ......
      • Nebrečí na špatném hrobě.

        Váš SSSR se dohodl s hitlerem na napadení a okupaci sousedních států.
        • vaši američtí bankéři a angličtí chamberlainovci se dohodli s hitlerem na prodání československa výměnou za své osobní zisky a napadení ruska. pak se jim to hlupákům vrátilo i s úroky
          • Ty ulhané ruské *12* sklapni.

            Nebýt obrovské materiální pomoci USA tak tvůj SSSR prohrál s Nacisty.
            Tvůj SSSR se bratříčkoval s hitlerem a málem na to dojel když ho Hitler překvapil a
            zaútočil.
            • *12* sklapni. kdybyste se nebratříčkovali s nacisty svět by nepoznal peklo války. nakonec jste na svou stupiditu málem sami dojeli kdyby vás SSSR nezachránil před vyhlazením
    • Je jasné, že když v roce 1948 se k moci dostalo další zlo stejné jako nacismus, Mašínové nemlčeli. Komunisté v době, kdy jejich skupina zahájila odboj, už krátce po únorovém puči zavraždili lidoveckého poslance Rostislava Sochorce, popravili Miladu Horákovou, zavraždili desítky lidí a rozjeli represálie proti statisícům lidí. Navíc rudé StB mučilo zadržené při výsleších často hůř než gestapo.

      Boj bratří Mašínů proto musíme posuzovat v kontextu těchto bolševických hrůz. Kdyby komunisté násilím neuchvátili v Československu moc a nezačali likvidovat své oponenty, tak ani skupina bratří Mašínů by nikoho nezabila.
  • Teroristy nevytváří náboženství, ale politika
    ---
    http://blisty.cz/art/77946.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit