Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No bodejď by nevyhrával když pro něj makaj experti z tajnejch služeb *15* *15*
  • panecku to jsou myslivny.To jsou mozky! To jsou výplody hlaviček!Není se co divit že oranžová kazajka s koštětem je ve zdejším kraji tak oblíbená.Co dělat s takovým myslitelem?Takové kousky se nehodí zaměstnat ani v rostlinné výrobě.Sice je horko - ale ani připečený mozek by toto nevytvořil co tady tato smečka chytrých palic.
    • nic si z toho nedělej, že nemáš protiargumenty, ony totiž neexistují *15* *15* *15* *15* *15*
    • Hm, lepší připečenej mozek než žádnej, nebo mít v palici howno!!!
  • Z toho je vidět, jací hlupáci píší do sociálních sítí- degenere
  • "Jak je možné, že nejsilnější technologická velmoc světa si nedokáže se záplavou extremistických zpráv na sociálních sítích poradit?"
    Zřejmě proto, že je to uměle vytvořený mýtus o technologické velmoci!!! Haha!!!
  • To je jednoduché. Filozofie EUUSA a spol je:
    - pokrytectví, státní a vojenský, terorismus vůči jiným státům. Průhledné LHANÍ obyčejným lidem. Razantní přemisťování majetků k malým skupinám a tím přesun miliard lidí do totální chudoby, zlodějské činnost USA bank vůči ostatnímu světu. Absolutní nespravedlnost ve všech oblastech existence člověka, podpora radikálního Islamismu pomocí nestátních organizací, jak materiální tak i morální.
    Pak se nedivte, že obrovské množství obyvatel nesouhlasí s vizí "křesťanských" morálek západu a hledají odpověď jinde.
    • a naamrrrdaaam ter muslime se namrrdaam te!!!!!!! pojedes na stezku te namrrrdaaaa sarab a velbloud muslime!!!!!!
  • Ta propaganda má vadu USA se zprofanovali lživými argumenty s válkou v Iráku a další jsou k mání. A nepřítel lakovaný na černo i když je nechtíc jít do války.Šířit strach je hlavní ůkol a harašit zbraněmi tak že štváčem je USA a bratranci. *11*
  • Simione, neflákej se, amíci prohrávají na sociálních sítích a ty, jejich hlavní opora, furt reješ do Rusáků! *1* *1* *1*
  • jestli to nebude tím, že i jiní lžou a to permanentně a po desetiletí, takže ti, kteří nalítnou islamistům se možná domnívají, že narazili na nelháře a až pozdě, pokud vůbec, pochopí, že narazili na ty nejlhavější.

    I když ve skutečnosti nedovedu pochopit, co láká duševně normálního jedince k tomu, aby se přidal k partě, která uřezává lidem hlavy a ještě si to točí, která k takovému násilí nutí děti a která z žen dělá jen věci . a ženy tam přecházejí taky... možná, že je to uvažování podobné Rudým Khmérům a v podstatě i našim antikomunistům, které však nedovedlo (pro mnohé bohužel) k tak krvavým závěrům - tyhle vybijeme /musí tato generace vymřít) a pak přijde nová skvělá generace, pak bude místo pro laskavost a dobrotu....

    v každém případě na obou stranách barikády roste generace mladých lidí, kteří od dětství překonávají lidské tabu . zabíjejí jiné lidi a co pak s těmito zabijáky? jak s Islámci, tak s vojáky agresorských armád? co s nimi, budou zabíjet i doma? i v míru?
  • Všem, které tato propaganda oslovuje, přeji rychlou cestu do Země zaslíbené, aby si mohli špínu, chaos a naprostý společenský rozvrat užít co nejdříve na vlastní kůži.

    A hlavně, aby se jich spoluobčaně, kteří je dosud živili sociálními dávkami, zbavili.

    Návrat nežádoucí.
  • jen blafují. V džungli špíně a hnoji nelze vyhrávat.Si myslí že vytáhnou černou fangli a budou vítězit,sázejí na humanitární založení protivníka.Ale protivník je schopen tu špinavou verbež utopit v krvi.
    • no na to bych tedy nesázela, právě snaha utopit aspirace místních zemí a podřídit je Evropě po neokoloniálním způsbu vyvolalo všechny ty party -, Talibán. Chalífát a co vlastně dělá al kajda? Posloužila a mohla jít?

      otázkou je, kdo obchoduje s isláímci, kdo od nich kupuje ropu.....ten je totiž financuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit