Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A takhle by to tady jednou mohlo vypadat.........jen pro silnější nátury:

    http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan
  • Nesmysl ! Islám je láska sama. S láskou řežou hlavy nevěřícím psům a vzývají evropskou demokracii. Jednu mešitu do každé vesnice !
  • Jenom id-ot může nevidět, že ISIS vytvořili Američané. Byl to pro ně jediný způsob, jak znovu získat vliv, který ztratili na Středním východě. Když se podíváte na média, tak je zřejmé, že ISIS je přítomen všude, kde mají Spojené státy své zájmy. Až na USA samotné. Americká zahraniční politika nebyla nikdy etická ani humánní, ale nyní vše dosáhalo skutečného vrcholu," zlobí se v deníku Arab Times Omar Dhahir.
  • Ti udělají těm Amíkům taková jatka že přestanou do světa jezdit, ale dělají si to,ti Amíci sami!!
  • Z východu fašističtí Banderovy pohrobci, z jihu islámští teroristé a vlny imigrantů, ze západu rozpínavost USA. To se to na tu Evropu valí ze všech stran. A ze severu možná přijde krutá zima, poslední rána EU.
    • Tak si zajdi do hospody a pořádně si vylij ten svůj malej mozek....uleví se ti. Je toho na tebe asi moc, hňupe... *1* *1* *1*
      • Bohouš má pravdu ve všem a ty ho máš mozek vylitý i vymytý do čista do čista, to tu vidí každý.
      • Ondrášku, místo nadávek napiš, v čem nemám pravdu. Teda pokud to tušíš.
  • Islámští teroristé pomáhají Kyjevu
    V

    Válka v Novorusku odhalila přitažlivost mezi protiruskými silami, které se zmocnily moci v Kyjevě v únoru 2014, na jedné straně, a do zóny válečných akcí na východě Ukrajiny se stahujícími evropskými neonacisty a islámskými bojovníky na straně druhé. Ukazuje se, že pro triumf ukrajinské demokracie na Donbasu již neonacisté nestačí. Uprchlý čečenský terorista Isa Munajev, usadivší se v Dánsku, který se označuje za „brigádního generála ozbrojených sil Ičkerie“, informoval o vytváření „mezinárodního mírotvorného praporu Džochara Dudajeva“, který se zúčastní války na straně kyjevského režimu. Informace o úmyslech do Evropy uprchlých islamistů ze severního Kavkazu dát do kupy několik vojenských formací pro pokračování války na Donbasu uvedly rakouské Die Presse.
    • V trestných oddílech „Ajdar“ a „Azov“ bývalí Dudajevovi bojovníci již bojují. Informoval o tom na své stránce na Twitteru uživatel pod jménem Degi Dudajev. Fakt, že se čečenští bojovníci účastní bojů na straně ukrajinského režimu, potvrzuje i americká Jamestownská nadace.

      Válka v Sýrii a válka v Novorusku se změnily na spojené nádoby. Teroristé ze Sýrie a ukrajinští nacisté hrozí stejnému protivníkovi – Rusku, a obě uskupení mají vlastní frontu: bojovníci teroristické organizace Islámský stát (IS) již informovali o svém úmyslu přesunout se na Kavkaz; bojovníci Pravého sektoru nejednou sdělili, že mají v plánu přenést bojové akce na Kubáň a do Stavropolu. Prozatím jsou však islamisté, emigranti z republik bývalého SSSR, kteří válčili v Sýrii, převáženi odtud na Ukrajinu. Podle sdělení informační agentury Anna News slouží jako tranzitní místo pro tyto žoldáky syrská provincie Hama.

      Blízký východ (Sýrie, Irák) a Ukrajinu dnes spojuje neviditelná nit rozsáhlého geopolitického dobrodružství – kdy se synchronně rozpoutávají občanské války ve dvou regionech najednou, které mají klíčový význam pro bezpečnost Euroasie.
      Počet islamistů toužících bojovat na Donbasu vzrostl i díky tomu, že po opětovném připojení Krymu k Ruské federaci byla většina členů islamistické organizace Hizb-ut-Tahrir, tvořená krymskými Tatary, nucena opustit poloostrov a usadit se na Ukrajině, kde se cítí zcela svobodně (působení Hizb-ut-Tahrir je v Rusku zakázána).

      V horečnaté snaze najít spojence jsou ukrajinské úřady ochotny spolehnout se na jakoukoliv sílu, a to objektivně činí jejich politiku prostředkem vyvolávání rozvratných procesů na území od Černého moře po Pobaltí. S ním souvisí i oblast středomoří, kde již několik let pokračuje syrský konflikt.
      Kyjevský režim sdílí před ukrajinským národem zodpovědnost za vytvoření politicko-ideologického klimatu v zemi, který přitahuje hrdlořezy, „proslavené“ likvidací křesťanského obyvatelstva Sýrie a Iráku. Nicméně hlavní odpovědnost za vznik této strašlivé hrozby mají ty síly v USA, které v posledních desetiletích používají teroristickou internacionálu pod praporem islámu jako nástroj své zahraniční politiky.
      • Albánci v Macedónsku vyhlásili republiku. Sú odhodlaní brániť ju zbraňami

        Albánci v macedónskom Skopje vyhlásili "republiku Iliridu". Tamojšieho premiéra požiadali, aby nariadil federalizáciu krajiny.

        Důsledky neschopné EU politiky. a záměru Fashingtonu v EU
  • Vstali noví Stalinové a Hitlerové.Islámský stát musí být zničen
  • meleš stolici.
  • To samozrejme neudelaji. Z podobnych duvodu, ktere jsem popsal pred chvili. Pokud ty Vami jmenovane organizace "elit" vcetne Rimskeko klubu ... skutecne buduji novy otrokarsky system pod nazvem NWO, ( o cemz nepochbuji), pak islamizace Evropy a likvidace puvodne krestanske civilizace a castecne i moralky je prece jednim z nastroju, jak dosahnout sveho cile. A do prinejmensim do urcite faze budou elity zdivocele Islamisty podporovat. Po dosazeni te faze? Kdovi? Atom? Viry?
    • že už tohle nám běhá po republice a ještě je potrhlí šabaťákové chrání ... vlastně ošklivá tlustá zahalená, i když se samopalem pro papaláše dobrá ... vždyť nesou prachy *10* *10* *10*
  • A nemeli Teroriste automaticke pusky M16a4 a telefoni cislo Kerryho a Joe Bidena na 100 dolarove bankovce???
    Mam dojem ze je treba neco udelat proto ze Putin i kdyz ho stale Provokuji tak ne a ne jit do konfliktu!!!
    Tak se jeden odbornik vyjadril za je treba vykonat Akci pod cizi vlajkou a zautocit umele vytvorenym hnevem v narodech Evropy!!!
    Nebojim se ze by se to nepodarilo NSA ci CIA neco urcite Stvori a Vymysli!!! Stvorily IS nebo chceteli ISIL ci ISIS tak tohle nebude problem!!! Zemre nekolik civilistu pro ktere budou smutnit i Tvurci takove akce a ve volnych chvilkach nabudi naladu nutne Odplaty!!! Viz 11.9.2001' jelikoz to byla velka akce pod cizi vlajkou vystacilo to na ovladnuti 5 statu a vyvolani konfliktu v nich!!! Tady by to melo byt vetsi tak proc ne Sidlo EU!!! Je ke stazeni kniha ktera otevre oci i zarytym zastancum "Nacisticke koreny Bruselske EU"!!! Staci zadat stahnout a cist a pokud mozno sirit!!! Je tam vsechno od Petrochemie po Farmakologicky prumysl!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit