Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan náš prezident má pravdu. Říká to, co si myslí většina národa. Kdo podporuje imigranty? Kdo za tím stojí? Proč nejdou do Ameriky? Proč jsou posláni do Evropy. Je to jasné, přemýšlejte.
  • Už jsem to psal jinde, ale, připomenu jednu věc, o které nikdo zatím "nemluví". V horizontu desetiletí dojdou světové zásoby ropy a arabští muslimové budou mít po ptákách. Anebo, v posílaných předvojích muslimů se v tomto horizontu Evropa zislamizuje, díky štědrým arabským sponzorům, kteří si mohou tímto najít další pokračování ve svých byznysech, s něčím jiným, než s ropou. Evropa už bude možná muslimská....takže....?! A nedostatku vody ani nemluvě. Možná to je pouze moje "konspirační teorie".....ale....co když? *16*
  • Nejenže budou pokračovat ve svých zvyklostech, ale budou je vynucovat i na ostatních. Islámská víra považuje všechny příslušníky jiných vyznání za bezvěrce a méněcenné, kteří jsou určeni k vyhubení nebo k otroctví. Velice doporučuji knihu "Pod znamením půlměsíce" od Luďka Frýborta. Jak Evropa dopadne, pokud se ihned tomuto nebezpečí nezačne bránit, je tam uvedeno přesně.
  • Co mě nejvice zaráží, je tvrzení evropských elit, jak nutně potřebujeme ty vzdělané a řemeslně zručné běžence. Okamžitě příjmu tři elktrikáře . Předpoklady : vyučen v oboru, praxe 3 roky, vyhláška 50 ,paragraf 6,7 , (školení zajistím a zaplatím) , komunikační znalost češtiny ( součást azylového řizení) , trestní bezúhonost, dodržování zákonů ČR a šef je ateista a musí se poslouchat na slovo. Co myslíte najdou se v našich záchytných zařízeních tři takový? na víc podle zákonů Saudské Arábie (top muslimská země) jsem terorista .
    • Blábolají, hrají si na ........
    • Ty tzv. evropské elity jsou spíše evropská jelita.
  • Od roku 1945 tu žije zatím menšina, která se pořád ne ane adaptovat.Teď k tomu přibude ještě další menšina s úplně jinou morálkou a tak mne napadá ,kdo tu vlastně bude za menšinu??? Římané zažil úplně to samé s barbary a kde je dnes slavný Řím.
    • vanhorne
      Jeste pred objevenim Noveho Sveta, Spanelsko vydalo dekrety jak se maji chovat aby se assimilovali.To se jim ovsem nelibilo proto se zacali stehovat do Francie a Britanie.Tam se tak adaptovali, ze tyto zeme je za par desitek let zacly vyhostovat.Kdy se celkem uspesne adaptovali bylo obdobi od r.1948 do zacatku devadesatych let.
    • To je omyl. Ti "nepřizpůsobiví" tady žijí už několik století, stále se "začleňují", ale dosud se jim to nepodařilo.

      Když se praotec Čech vydrápal na horu Říp, tak ho tam už čekal praotec Germán a povídá: "No Čechu, konečně jsi tady, však už na tebe čekám. Pojď se honem dohodnout, protože dole pod horou už táboří praotec Cikán. *1* *1* *1*
      • tak bajku pro malé děti už jsme slyšeli....ale věda se vyznačuje tím že se opírá o fakta a né o nějaké smyšlené báchorky. Existence jakéhosi chimérického praotce čecha nebyla nikdy prokázána a je na úrovni pohádky o červené karkulce. A mimochodem, pokud pod řípem tábořil praotec cikán ve stejnou dobu jako praotec čech, kdo tu tedy byl vlastně první a původní obyvatel? A dále tvá úvaha tečko že se praotec čech měl dohodnout s praotcem germánem, svědčí o tradičním lokajství které se projevuje kapitulantsvím jak na bílé hoře 1620 tak v září 1938 a v nové době vlezprd...elismem do análu USA. prostě kapitulant a kolaborant hledá stále svého pána se kterým by se "dohodl" ať to byl tvůj údajný praotec germán nebo nově tvůj idol emerický demogratycký voják.
  • Přesně tak to dělají Turečtí muslimové v Německu. Dcery si musí vzít pouze muslima a synové také. Je nemyslitelné toto porušit. Středověké manýry by měly být zákonem ošetřeny, a ne propagovány těmi největšími tupci ve vládě a PS.
  • Budou to hodni kluci.O co.Za plotem jsou to frajeri.Ale jak vylezou a pozlobi budou potrebovat ochranku.Moc.Tady jsme zvykli neukaznenou urvanou pakaz usmernit.Tady je totiz na rozdil od Nemecka tradice .Jsme narod komenskeho.A zlobivec by tady inkasoval lekci o ktere se mu v Africe ani nesnilo.A to i kdyby pomahali osvedceni zalovnicci a bonzaci Diensbier,Sabatova,Kocab.Tady totiz uz vime kdo je kdo.A v pripade mozneho velikeho neklidu od africanu by nasledovala prevelika uklidnovaci lekce.Preci v tom snazeni nenechame kluky madarske osamocene!
    • Takoví Dienstbierové a spol., budou o příštích volbách bez šance škodit naší zemi . Není myslitelné, aby byli zvoleni většinou.
      • Když nemohou dveřmi tak jim pomohou kámoši oknem. Příkladem jsou havloidi (ev. občané USA ) Zvorálek, Dinsbier, Šabatová, nebo Kocábka a další Češi???
        Ale s národním povědomím nemají nic společného. Stejně se projevují skupiny rádoby umělců.
  • Vždyť zabít člena rodiny který chce žít "svobodně" není v Německu nic zvláštního. *12*
  • vanhorne
    "místo respektování našich zákonů pokračovat ve svých zvyklostech, včetně ..."
    Urcite mezi nima bude neprijemne velky pocet kulturne-osvetovych pracovniku, kteri s takovym ukolem do Europe byli vyslani.
  • a bohužel má prezident pravdu.... *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit