Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Islámský svět teď prožívá svoji VŘSR - lidstvo je nepoučitelné. Ani likvidace Usámy bin Lenina to nemůže změnit, Jsou prostě 100 let za Evropou a opakují úplně ty stejné blbiny, kterými si Evropa už prošla. Teď někde mezi talibánci sbírá zkušenosti nějaký zamindrákovaný čalouník a chystá se na svůj velký den, kdy rozpoutá 3. světovou, pokud ho ovšem nepředběhne fašistický car z Moskvy. *12*
  • To nésó žádní radykálové ale islámští komunisti naši sódruzi a budujó tam komunyzmus. Dyš se buduje komunyzmus tak se musijó nepřátelé a spátečníci zlykvydovat to je jasné a říká se temu třídní boj. Gdo nevraždí s nama komunistama ten vraždí proti nám!
  • Slansky Slansky ty lopato prosta.A toto ma byt jako smesne nebo poucne? Nejvetsi pohroma je jak umastene lopaty zacnou rozdavat rozumy a ukaznovat tady citatele.Prednes to verejne.Dostanes po tlame a pomazes domu.Webovy hrdino.
  • Až se vylezou z hrobů super zombie:"Gottwald,Fučík,Čepička,Zápotocký,Naděžda Krupská,Gustav Husák,Gustýna Fučíková a další sympaťáci v četně Lenina",tak budeme všichni v hajzlu a těžko nám někdo pomůže.To co si přiblblý český národ nadrobil,to si musí odskákat.Ani Blaničtí rytíři mu nepomůžou,ti totiž nechápou takovou zrůdnost,jakou je komunizmus.
    • Zrůdičkou nacistickou jsi tady akorát ty tečko, co jsi se nyní podepsal jako Slánský.¨¨

      V haj-lu jsme díky USA a jejich vazalovi v Bruselu EU nyní celá Evropa a i svět. Na tom, co se dělo v padesátých letech i dříve se podíleli tehdy i USA stejně jako dnes. Intrikovaly a svými lidmi, infiltrovanými do SSSR struktur se na zrůdnostech podílely stejně jako toto provádí i dnes všude po světě. Jejich pracky byly i v atentátech ve Volgogradu, aby nemuseli papalášové z EU a USA jet do Ruska na OH, jejich prsty jsou i v atentátech v Číně - Ujguři, válka v Čečensku - i tam se podílely, i tam je jejich rukopis stejně jako v Gruzii-v Osetii. Proto Sakašvilli dnes dělá poradce na tato svinstva na Ukrajině pro prezidentskou ropuchu - Ropušenka - kriminálníka a vora v zakoně s fašisty a teroristy za zády. HNUS a jen HNUS.
    • Ne jen islámští radikálové,ale i my skalní komunisté budeme vraždit a zabíjet,máme to geneticky předurčeno.
      • Víš co, hňupe? Sklapni!
      • Nech se tečko - Štrougalí synu vyšetřit to ti doporučují všichni diskutující jak tady na tiscali tak na Parlamentních listech, kde také pochybují o tvém duševním zdraví.
  • Co to je zase za snůšku blábolů? ISIL unese děti v Sýrii, ale protože ISIL je vyzbrojen a vycvičen USA a Izraelem, tak je třeba ještě hodit nějakou špínu i na Asada, aby to nebylo tak jednostranné. Netvrdím, že ve válce nemohou armádní jednotky zasáhnout nedopatřením civilní obyvatelstvo, ale to jistě nebylo záměrem Syřanů. Kdyby se svět postavil hned na stranu Asada, tak v Sýrii sice nebyla tak krásná demokracie jako u nás a na západ od nás, ale mohlo tam žít o 200000 lidí víc ve vzkvétajících městech a ne milion lidí na pokraji epidemií a hladomoru v uprchlických táborech kolem. Křesťané, židé, muslimové v míru jako do té doby. Sýrii mohli navštěvovat turisté z celého světa a mohli se kochat památkami rané lidské civilizace. Teď je to skanzen pro ty kteří chtějí vidět násilnou demokracii a její následky made in USA.
  • Situaci vidím jinak ! Jsem ročník 1956 a za minulého režimu se v ČSSR problém světového židovství vůbec neřešil, alespoň ne mediálně. Poslední dobou se mi však zdá, že jsou židé příčinou veškerého zla na této planetě. Podle mého názoru je slovo "terorista" uměle vytvořený pojem označující ozbrojené skupiny bojující proti "židovskému" zlu. Ten kdo ohrožuje jejich zájmy nabo se brání jejich roztažnosti, tak je tendečně označen jako terorista. USA křivě svoje expadivní zájmy pokládají za své národní zájmy. A proto lze dovodit závěr, že jsou USA jen vykonavatelem židovského zla v širším slova smyslu, což nejlépe dokazují například přístupem k uměle vyvolané Ukrajinské krizi.
  • Ať mi někdo tvrdí že je Islám tolerantní a mírumilovné náboženství... Přesvěčte mě o opaku. A ten který kliká na nelíbí, je buď muslim, nebo někdo kdo si neváží svobody jakou má.
  • Islamsti hadraci.Je treba veci nazyvat pravymi jmeny jak ten Milos z Hradu. Islamskou bandu je treba kosit po stovkach.At tam u nich tak treba v Jugoslavii.Je to chamrad ktera se nejradeji hubi mezi sebou.A jak neni vlastni nepritel klidne hura na vnejsiho!
    • Islamisté - AL-Kajda je děťátko USA, to oni je vychovali, vypiplali, vyzbrojili, vyškolili ,prostě je to jejich lidská zbraň made in USA. Kecy jak proti Al-Kajdě USA bojují, je pro ovce celého světa. Oni je používají a využívají a to za pomoci Saudů. Tak se sadíku s důvěrou obrať na Bilderberg - to jsou jejich koně , jejich zbraň a jejich radioaktivní materiál. .
  • To je moralka,zneuzit slabych deti,zeny,co nejsou po vuli co muz chce,chrsnou kyselinu do obliceje,hnus,co se v zemi deje.Tezce tam mentalitu vymiti,nebot jsou vychovani muzi od mala,ze vladnou a ukazuji co mohou si dovolit,kdyz se jim nepodrobi zeny atd...Je zajimave,ze jsou to negramotne chude zeme,ale zbrani maji porad dostatek...Byl by jiste vetsi klid,kdyby nemeli cim zabijet,jen rucne,bolest by je odradila,se donekonecna porad mlatit...I zvirata maji lepsi moralku,nez je v Islamu,co maji porad vyspulene zadky k Allahu,ale chovaji se tam lide jak bestie...Tezce jejich ziti porozumet,maji - li city...
  • Komunisti pro šťastné zítřky udělají cokoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit