Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je škoda,že se o Islandu nepíše víc. Informace se dají najít,ale složitě. Novináři byse měli přestat bát a psát pro lidi a ne pro politiky. Islandský prezident je zdárným příkladem člověka zvoleného lidem a sloužící lidem a ne jako náš kašpárek,který umí akorát hrát tenis a zviditelňovat se na různých sponzorovaných akcích.
    Island si v ústavě,kterou setavoval lid uzákonil referendum vždy když se bude jednat o veškerý lid a změnu podstatných zákonů. Také je dobrým příkladem jak vyhnat nenažrané bankéře ze země.Třeba v ČR půjčuje Česká národní banka ostatním bankám za nyní 0,5% ale banky Vám dají spotřebitelský úvěr za 12% RPSN. To znamená,že když si půjčíte 50 tisíc,zapaltíte 86 tisíc.Konečný zisk je přes 70% půjčené částky. Je to normální? Vyhnat ty zlodějě jako na Islandu a udělat opravdovou revoluci!!!!
    • banky tam jsou pořád , tak jednoduché to není jak si představuješ...
  • Vážení Islanďani ! Nemáte tam prosím vás ještě jednoho takového,moc by jsme ho tady v čechách tedy zemích koruny české potřebovali,dá se říci moc potřebovali,jako prase drbání !
  • zájmy a bezpečí svých občanů, né ty tragikomické korupční loutky u nás volené stranickými politruky a soukromými lobysty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit