Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiscaligate, panečku to je škandál, troubové posílají zjebaný cookies a každou druhou stránku, aby našinec přemlouval k zobrazení!!!





    PCHE !!!
  • Není divu, že obsah článku není podepsán žádným konkrétním redaktorem Tiscali a že je vydáván za "redakční". Autor je anonymní a tak není komu co vyčítat. Přece jenom takový vykonstruovaný pohled na celou kauzu kolem policie, Šlachty, Zemana a spol, tu ještě nebyl. Domnívám se, že prozatím to lidové, že "na každém šprochu pravdy trochu" v této kauze platí jako vzorový příklad potvrzení tohoto lidového pravidla. Jenom redakce Tiscali to neví. Takto se skrýt za anonymitu nepřináší redakci valnou důvěryhodnost předkládaných článků a názorů.
  • Jak nás může obalamutit že" také víme, že na ÚOOZ se děly hodně podivné věci"
  • hlídací ňufňuf = shitovina
  • jsi kvalitní válečný štváč a překrucovač leninského typu. Nikoho by nenapadlo, že u tebe na "ústavě" parazitují takoví pacholci. Pacholci co tak krásně podkuřují PČR. Máš asi ty nejčerstvější informace.Protože jinak každý ví, že zdejší policie funguje jen tak jako.Vyšetřit kdo počural stěnu u třídy 1.A by jim šlo. Ale větší věci už se musí probrat s nadřízenými. A ti rozhodnou, co se rozpracuje a co je zamete pod koberec. V Oloumoci si řekli - a dost. Přeci nelze hrát před lidmi divadlo. A chovat se jak na četnické stanici v Mukačevu. Ale tady nějaký Malecký - bezvýznamný šmudla od novin, nám všem ukázal tu správnou cestu.
    • A nejhorší na tom všem je, že ten ""nějaký Malecký - bezvýznamný šmudla od novin," má skoro ve všem pravdu.
      • cespdu ty jsi beztak z "nezávislého pravdomluvného nejchytřejšího ústavu" .Že ty máš policejní akademii?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit