Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ti mrtví jsou také výsledkem idiotské západní agresivní a expanzivní politiky v severní Africe, zničili pod vedením USA a Británie prosperující státy a získali rozsáhlá území pod vládou zločinu, to jsou ti praví, kdo má koho kritizovat.

    Ti běženci musejí mít doma čansi přežít a uživit sebe i rodinu, jinak tam prostě nezůstanou a jsou jich nebo brzy budou miliardy, to zastavit nepůjde.
    • Ale prdlajs, "agresivní a expanzivní" politika koloniálních mocností tam byla tak v předminulém (19.) století, tohle je naopak následek toho, že se bubákům umožnilo, aby si "vládli sami" a oni si teď mezi sebou vyřizují mezikmenové účty a náboženské rozbroje... nebo snad za to, že si Tutsiové a Hutuové navzájem sekali mačetami hnáty ve velkém, může nějaká západní země?!

      A když tam nezůstanou, tak prostě musí počítat s tím, že časem ty jejich lodi nebudou potápět kapitáni omylem, ale Italské námořnictvo palbou z děl (a celá EU jim ještě ráda bude přispívat na munici). Když budou vědět, že "cesta do ráje, kde lítají pečení holubi do úst", znamená téměř jistou smrt, oni tam nakonec zůstanou, ne že ne.
  • odvézt 27 km od břehu a hodit do vody. Co s nimi jiného. Nebo jim skoro doživotně platit proti Lybii luxusní kriminál?
  • Italové budou soudit tuniského kapitána, který potopil loď u lybijských břehů.
    Pak se má někdo v té právničině vyznat. Pročpak toho kapitána nesoudí Grónsko?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit