Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od Mnichova v r.38 tady právní stát dosud nebyl. Do r.1918taky ne.
  • Langere, langere!!! Ty asi máš co si otírati hubu o teroristy a vrahy...zřejmě intenzivně trpíš mnohočetnou poruchou osobnosti??
    Buď jsi asi liceměrný, cynický a podlý gauner, který posledních cca 22 let nestydatě parazituje na zdevastovném národě a krade tím lidem vlast, anebo jsi totalitní hlupák žvanící demagogické nesmysly o právním státě??...
    Langere, langere!!! Sice nejsi terorista a vrah, ale Fanda Mrázek byl mega gauner a ten tě měl přece na své výplatní listině jako stranickou poslusu....jen jako pouhé ÍČKO!!!
    Langere, langere!!! V jednom s tebou souhlasím. Kdybychom opravdu žili v právním státě, tak zrovna tebe by též vodila ozbrojená policejní eskorta po Praze v klepetech a v teplácích...dle mého názoru...třebas i na pohřeb svého mafiánského šéfa Fandy Mrázka??...
  • Obrazem našeho právního státu je, že takový člověk jako je Langer hovoří do médií a není to z fešáckého vězení.
  • Tak od Langra jako bývalého ministra vnitra mě tato jeho slova opravdu pobavila. Člověk, který rozkradl cca něco přes 5,5 milardy, viz citace slov předsedy cestovních kanceláří- Tomio Okamury a nebyl zato dosud ani trestně stíhán, natož převlečen do slušivých tepláků je opravdu vrchol absurdity. Něco jako když Rath hřmotně v Parlamentu kázal pít vodu a sám si notně přihýbal z dobrého francouzského koňaku...A potom jeho manželka (Langra) zařídí vazbu nešťastníkovi, který jejímu miláčkovi přidělal na obrázek v MHD tykadýlko. No, ale fuj, styď se ty, ty, ty to se dělá kreslit po panu ministrovi takovéto obrázky, a šup s nezbedou do báně...Pěkně ho uklidíme do chládku a bude klid. Konec rozhovoru manželů Langrových doma v obýváku... *8* *7*
  • Vzpomínám se na ty sprostá slova, co použil, když zapomněli vypnou zvuk. Humus.
  • Od LANGRA BYCH SE NENECHAL obhajovat, raději bych chcípl. Jak vlastně studoval ty práva?
  • Langer má pravdu, ale to, že se Ratha zastal - nebude to tím, že si představil si na jeho místě sám sebe? Nebo nějakého kamráda z ODS?
  • Ano,ac nerad,tak s timto plne souhlasim,tu saskarnu,jez ve snemovne fizlove ve fizlstate predvedli-TO NEMA OBDOBY!!!Proc tato pakaz nebyla u Krejcire???Co si o normalnich lidech mysli?Nebo chtej,aby se jich lide bali?
    V zadnem pripade se nezastavam Langera,ani Ratha,jen pro upresneni nakych tupcu.
    • ..ti policajti to dostali příkazem...chybu musíš hledat někde ve vyšších postech... *3*
    • ... dalo ti to hodně zabrat?
  • ivánečku,ivane,zapomněl jsi ted na mě,
    spolu,jedli,spolu pili,
    spolu zemi oloupili,
  • To jsem zvědav Ivane,co s tím uděláš.Myslím,že máš určitý vliv na dění v naší zemi,tak si myslím,že by bylo na místě prošetření ostatních " NEVYJASNĚNÝCH ??? " kauz,pokud v nich ovšem nemá prsty někdo z tvých blízkých.Nebylo by na škodu proklepnout všechny politiky včetně jejich majetkových přiznání.DIVILI BYCHOM SE,KOLIK SEBRALI ZE SPOLEČNÝCH PENĚZ !!!
    *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit