Přejít na výpis diskuzí
Izolovaná Severní Korea: Podívejte se na unikátní fotografie
4.4.2013 | Danica Klein
152 příspěvků
-
já jsem teda taky skoro už babka, ale dobu před listopadem rozhodně za nádhernou nepovažuju........ *7*
-
také je zajímavé, že uvědomělý pionýr drží v ruce fotoaparát Canon, že se mu nezkroutí jeho ideologicky uvědomělé ruce, taková kapitalistická zrůdnost, že by si tak ojedinělý národ pod vedením strany Kimů nedokázal vyrobit svůj vlastní
-
kdyby po D1 nejezdila auta, tak by nám také vydržela a máme i jiné dálnice
-
Co to tu blábolíš? Pokud nemají co do ..., jak nám to tu prezentují, tak je zásobuje Čína. Jistě si KLDR pomocí pár raket zajišťuje kus žvance pomocí raket. Bože bože svatá prostoto...
-
Zapomněl jsi k nim dodat Havla, Klause, Zemana aj.
-
Nic špatného na těch fotkách není, a ta silnice vypadá lépe než naše D1--- *1*
-
Schválně posun o100 let ironie, že? Ta propaganda ješílená a ve světě stále přetrvává! *12* .Je smutné že v moderním civilizovaném světě se dějí ještě takové věci.
Dovedete si představit že tohle by dělala Slovenská republika? Cikáni se tady mají lépe! *12* -
v USA je takových silnic mraky
-
Hloupej českej Honza zůstane Honzou.
-
Propagandisté je jedna svoloč, ať jejich nebo naše.
-
nejhorší po všech stránkách je stejně čr.
-
to by od vás bylo rozumné.)
-
ty JA ?? Ty budes neco hodnotit a my se podelame a asi dame na tvuj svaty nazor ty upatlance. *12*
-
mily Lery... popiras vse co s filosofii demokracie a svobody vyznani souvisi.. vazne potvrzujes to co jsem prve napsal..zdravim tebe z mist kde se carky a hacky nepisou *7*
-
mily Lery... popiras vse co s filosofii demokracie a svobody vyznani souvisi.. vazne potvrzujes to co jsem prve napsal..zdravim tebe z mist kde se carky a hacky nepisou *6*
-
mily Lery... popiras vse co s filosofii demokracie a svobody vyznani souvisi.. vazne potvrzujes to co jsem prve napsal..zdravim tebe z mist kde se carky a hacky nepisou.. *5*
-
mily Lery... popiras vse co s filosofii demokracie a svobody vyznani souvisi.. vazne potvrzujes to co jsem prve napsal..zdravim tebe z mist kde se carky a hacky nepisou.. *14*
-
mily Lery... popiras vse co s filosofii demokracie a svobody vyznani souvisi.. vazne potvrzujes to co jsem prve napsal..zdravim tebe z mist kde se carky a hacky nepisou *3*
-
mily Lery... popiras vse co s filosofii demokracie a svobody vyznani souvisi.. vazne potvrzujes to co jsem prve napsal..zdravim tebe z mist kde se carky a hacky nepisou *15*
-
mily Lery... popiras vse co s filosofii demokracie a svobody vyznani souvisi.. vazne potvrzujes to co jsem prve napsal..zdravim tebe z mist kde se carky a hacky nepisou *1*