Přejít na výpis diskuzí
Izolovaná Severní Korea: Podívejte se na unikátní fotografie
4.4.2013 | Danica Klein
152 příspěvků
-
To snad není pravda píše se rok 2013 nebo 1913?
-
Ano jsou tu lepší a humornější přispěvatelé než já. Bez mučení to rád přiznávám. Ale moc mě těší
že ty mezi ně rozhodně nepatříš tupá hlavo. *1* *1* *1* *1* -
Seš trapnej rudořitník bez humoru, jsou tu lepší.
-
Dělat ze sebe pravičáka a bojovníka s komunismem a dát si nick se jménem soudruha Ransdorfa.
No to může udělat jen blbec. *1* *1* *1* *1* Jsi jasnej. *1* -
Lepší než Švorcka za pultem!
-
To ne,ale focení hlupáků z roku 1989 s klíčema jako si ty.
-
To už je druhý důvod proč to budeš ty.
-
Hitler se učil od Stálina, rudořitníku!
-
Až se začnou věšet také blbci tak si dávej pořádného majzla. Jsi ve vážném ohrožení. *1* *1* *1* *1*
-
Komunista na špagátu v průvanu se houpá... Krása.
-
kde te ucili fasizmu hola lebko
-
když vidim to mesto a ty silnice no tak mi to pripada,že jsme se mi moc nepohli nafotit ty nase silnice tak bych myslel korea no ,ale maji to tam hezci mame co dohanet chce to vice bezdomovcu at je dozenem
-
Nemají co do huby? no podívej se někdá na pohublé trosky lidí z koncentračních Německých a táborů a porovnej si obrázky. Děti i dospěláci jsou dle fotek normálně krmeni.. *1* *1* *1*
A tím že to nejsou oficiální propagační fotečky ale tak říkajíc fotky z druhé ruky a ještě k tomu pořízené cizincem maj ještě větší důkazní hodnotu.
Chápu vztek zdejších kovaných pravičáků. Zhroutil se jim svět a názor že Severní Korea je pustina
kde nic není a lidi choděj v bederních rouškách jako divoši. *1* *1* *1* *1* *1* -
H O V A D A komunisticky, nemaji co do huby, ale valku by chteli. *12* *16* *11*
-
možná máš pravdu, ale Irák /Husain/ šel po Kuvajtu a to znamená po ropě, amíci jdou po ropě a tak logicky podpořili Kuvajt a vyřešili Husaina. V KLDR krom zbídačené země komunisty nic není. Když měli velký hlad, tak hodili pár granátů na Jižní Koreu, za což vždy dostali něco potravinové pomoci a byl klid. Teď mají asi velký hlad, že chrastí jadernou zbraní. Nechci být špatný prorok, ale myslím si, že KLDR vůbec nic neudělá, komanči jen čekají jestli jídla nebude více.
-
Máš pravdu, brácho. Asi je sprdnul šílenej Gréba.
-
Dneska nebyli rudořitníci ve své kůži, jindy je s nimi větší sranda. Tak čest a rudé sny!
-
A ty si myslíš, že má člověk zájem debatovat s bolševickým idiotem?
-
Podle fotek to není žádná zaostalá holá zem kde lidi žijou jak v pravěku. Pravičáckou propagandu je třeba pořád brát s rezervou. Říděj se totiž heslem lhát. Jako ty údajné zbraně hromadného ničení v Iráku které dodnes nikdo nenašel *1* *1* *1* *1* *1*
-
Milý kille, já budu reagovat kdy mně se bude chtít, a ne až Ty mně to doporučíš. Pochopils ?