Přejít na výpis diskuzí
Izolovaná Severní Korea: Podívejte se na unikátní fotografie
4.4.2013 | Danica Klein
152 příspěvků
-
Jsem spokojený. Méně vyspělým jedincům dochází argumenty a snaží se vystupovat tak, jak pravičáci vystupují. Sprostě, urážlivě,bez myšlenky,bez argumentů pouze v mantinelech, které jim nízké IQ umožní sesumírovat. No jo, ono to bez řádného vzdělání nejde. Věty rozvité,nebo souvětí jsou jim cizí, vlastní názor nemají, tak jen papouškují. Je to skutečně elita pravého spektra české politické scény. A to chtějí diskutovat zde na těchto stránkách. Vždyť ani neví, co to diskuse je.
-
Škoda, že nemáš Skype, abych viděl, jak jsi celý bez sebe, Tu tvoji vzteklou tvář a neschopnost strávit své nízké IQ.
-
Zřejmě za tím stojí ona (.), kterou nazývám Josefem, nebo to je "Demo". Marný, méně chytrý zůstane méně chytrým.
-
A opět někdo jiný. Takto bych já nikdy nediskutoval. Je vidět jak se umí ubohost projevovat.
-
Tak někdo již nevydržel a začíná používat můj nick. Ten pravý Lery nikdy nepoužívá vulgárních slov. Je vidět jak těm duševně méně zralým dochází argumenty. Chlapci snažte se!
-
Znásilňování žen islámisty se už přeneslo i do Evropy, doporučuji přečíst
http://skutecnosti.cz/je-znasilnovani-zen-narodnim-sportem-islamistu/ -
Nikdy jsem tam nebyl, nemohu soudit podle toho co ukazují naše cenzurovaná media vymývající soustavně naše mozky. K těm vozovkám toliko jednu otázku co, ta projíždějící a přetížená auta přinesla naší ekonomice, při pohledu na naši zadluženost opravdu nevím, kde je tedy efekt ? Nebylo by třeba lepší se přikrýt peřinou a nedělat raději nic ?
-
Ty ses tam narodil rudej idiote, že?
-
Ani zrno nazmar!
-
Přestaň kejhat a polib mezi půlky Grebleníčka, rudořitníku!
-
Ty si nedáš pokoj rudá zrůdo?
-
jsi tam byl , ze mas takove presne a fakticke informace ??
-
Zorro je rudý pablb!
-
Josefe (.),Jak erudovaný názor. Plný osobních poznatků a nepřeberného vzdělání čerpaných ze studnice "demokracie" v České republice. (Nebo jsi z jiné planety?). Již níže jsem psal, že komunisté neexistují. Neexistuje ani komunismus. Takže máš velké mezery ve vzdělání. Představuji si tě jako velmi zmateného člověka, kterému v hlavě straší,komunisti,fašisti,utlačovatelé,nevzdělanci,válečné hrozby a bůhví co ještě. Každý národ má nárok na sebeurčení. A neměl by mu do toho mluvit žádný jiný. USA dokázaly ve své historii, že oni jsou tím světovým pupkem a všichni budou poslouchat. U nás do zadku lezectvím byli proslavení Havel, Vondra a mnoho dalších.A mám dojem, že patříš mezi ně.
-
Tupej sprosťáku!
-
Pizdo bolševická!
-
milý Zorro, reaguj až se podíváš na film "Vítejte v KLDR". Můžeš si ho stáhnout z www.uložto.cz nebo Torrentz - jestli to umíš. Tento dokument běžel také na ČT2 a je tam jasně vidět co dokáží komunisté s vlastním národem udělat za ostnatým drátem, když dostanou volnou ruku. Potřebují prachy na své zbrojení a tak se jim k oživení státní kasy pár turistů z devizových zemí hodí, ale pustí je jenom tam kde chtějí a mluvit smí jen s učenými libmi.
např tady:
http://kat.ph/v-atilde-shy-tejte-v-kldr-wel-north-korea-2009-documentar-t5899998.html -
Znáš pořekadlo o potrefené huse? Jestli ne, tak se doma mrkni do zrcadla. Takové reakce mi dělají radost.
-
To chceš říct že tam zboží a materiál na to vše vozí po poli nebo letadlem? Ty jsi krásně cvaklej. A přesně *1* Nezapomeň si otřít ksicht od stolice...
-
Rád bych věděl,jestli by jste dokázal v takové zemi žít...V zemi kde ekonomika je jen slovo a v podstatě geto je celý stát...no a co se týká vozovek???kdyby tady projelo tolik aut jako v Koreji,tak by se nemusely opravovat vůbec.Chtělo by se jen trochu zamyslet a přiznat si,že i když to tady není to co jsme chtěli a o čem jsme snili kdysi za totálu,že pořát to není tak špatný jako v Koreji.