Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Unesco-organizace podobná celé OSN.V OSN je zatím organizováno kolem 200 členských států světa,UNESCO je jeho menším odvětvím.Hlasovat o důležitých věcech ve světě je dnes téměř zbytečné,neboť OSN je již dávno sektorem zemí 3.světa.A UNESCO/výchova,věda,kultura/ to jen potvrzuje.Kdysi-po 2.svět. válce-měla OSN jakous- takous instucionální opodstatněnost i vážnost.V současné době nikoliv.OSN je dobrá jen pro placení krachujících států 3:světa státy vyspělými-to si jeho většina odhlasuje.Skrýt se v UNSSCO v hlasování neutrálně,tzn.zdržení se,nahrává zemím 3.světa.Izrael si to nezasloužil.Je to výsměch a bonzování na nepravém místě.Izrael vystoupil ze zrádné organizace oprávněně.A hlavní země Západu by se měly stydět.
    • To je věc názoru. Jednoznačně židovský stát existuje na principu státně teroristickém. Za mrtvého žida musí být zabito nejméně 10 arabů ( a eje jedno jetli dospělých nebo dětí. Co se týká OSN, tato organizace potřebuje obnovit, ale ne aby se zase stala výkonným orgánem USA. Stejně tak i Olympijský výbor a nohsleh američanů darebáci z WADA.
  • Já bych slimákům dal posvátnost hory. Vypráskat tu hadráckou verbež do pouště a bude pokoj. *12* *16*
  • Izrael drží proti rezoluci OSN Golanské výšiny.
    • Aha, takže by měl Izrael uvolnit Golanské výšiny, aby si tam slimáci mohli vybudovat rampy a odstřelovat Izrael.
      • jo to by bylo fajn
  • Izrael si přivlastňuje v rozporu s rezolucí OSN nejen památky na východě Jeruzaléma. Ale protože je to velký kámoš sionistických USA, je mu to tolerováno.
  • Tak Arabové evidentně ovládli již i UNESCO. No nic, Izraelci tuto rezoluci budou stejně ignorovat a UNESCO se přidalo na stranu organizací, které normální člověk již nebere vážně. Zrovna tak, jako OSN.
  • Nehledě na to, že OSN je pod kuratelou USA ve většině činností a v jejichž prospěch i tak činí. Dále všechny války na Středním východě ( v dávné historii a po 2WW ) začal Židovský stát rádoby preventivními údery. Od té druhé nezákonně okupuje Golanské výšiny. To je stejné blbé, jako bychom zabrali i Německou stranu Šumavy z důvodu, aby odtud nemohl Bundesfér ostřelovat naše území. V některých věcech se Židovský stát chová jako předválečné Německo. Tím si v některých zemích vypěstovali TERORISMUS. Stejně jako programové preventivní vyvražďování arabských předáků a jejich rodin. Terrorismus byl v arabském světě VYPĚSTOVÁN EUUSA a židovským státem. Díky politice Velké Britanie zabrali většinu palestiny pro vznik židovského státu, ale Palestince vůbec neřešili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit