Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt.Krásně se tady předčítá jak zfanatizovaný Pepek od popelnic válčí za hadráky.Problém je v tom že hadráci už naštvali svoji agresivitou kde koho.A dojeli.Jsou všem pro srandu a co nevidět je kluci izraelští vyhubí.Do jednoho.
  • Umaštěný páchnoucí Pepinlopato.Právě že z toho co si tady tak zbožně přeješ se nic nestane.Prostě ty sprostá chátra tady nerozdáváš karty.Naopak.Moc krásně se čte jak tady ty obyčejná chamraď bezmocně skučíš a spíláš nepříteli.Nádherná je tvoje absolutní bezmoc s tím něco udělat.Tak zas něco prskni!
  • Židonacistická zvěř v okupované Palestině musí být přinucena stáhnout se z okupovanych území , okamžitě zrušit blokádu pásma Gazy a židozvěř musí Palestince odškodnit za všechna spáchná zvěrstva , včetně nejhoršího zločinu proti lidskosti , genocidy !
    Dokud zfanatizovaná židozvěř v okupované Palestině nebude přinucena respektovat mezinárodní právo a právo Palestinců na vlastní stát v hranicích z roku 1947 , tak dál budou Palestinci trpět v jejich okupované zemi pod nadvládou brutálních židonacistickych zrůd ! Takovy zrůdy patří nahnat do plynu a nacistický židostán v okupované Palestině vymazat z povrchu zemskyho !
    • Soudruh Peppino projevuje stejný antisemitismus, vydává stejné vulgární výkřiky o "nízké" židovské rase jako nacisti. Dokazuje to jenom, že KOMUNISMUS = NACISMUS.
  • Válka začala,100 tisíc židů z Ukrajiny si vyřízují azyl v Německu... dalších 100tisíc v ČR......
  • Po válce jsme nebylii tak postiženi válkou, ale šupanstvím diverzantů, kteří nám škodili, kdy se
    všechno muselo přizpůsobit primitivním a zvlčilým Americkým poměrům (ve všem,
    ve ško,lství, hospodářství, životní úrovni, v kultuře - není to lež, pravicový Hotntote- soudruhu!) - jsme klesli díky západu o 20 let!Vzpomeňte na lži Svobodné Evropy Najdi si výroky vzdělaného Nejedlého s té doby - tvrdil, že budeme na Rusko čekat a na USA doplácet třeba 20 let, až nás západ zničí kulturně i materiálně, to se mu povedlo až po roce 89, z vyspělého bohatého státu udělali ruinu , musíš být na úrovní Nečase a dalších trotlů!!
  • Židi jsou moc útlocitní. Měli by počkat až do tunelu naleze co nejvíce Palestinců a pak zaplynovat .
  • Na co Izrael čeká? Obsadit pásmo Gazy, nařídit do 12 h odevzdat všechny zbraně včetně sekyr a dlouhých nožů. A pak provést kontroly a u koho se najde zbraň, na místě zastřelit. A ponechat pásmo Gazy pod izraelskou kontrolou. Komu se to nebude líbit, může emigrovat.
  • Genocida, nebo holkaust palestinců. OBOJE !
    • Jsou horší než spratci. Nejdříve otravují, boří, ničí, provokují - a když to už někoho fakt naštve, tak ubekují, jak se jim křivdí. Práci na ně! Makat, aby se naučili vážit si toho, co se vytvoří, i života. Ne jenom natažená ruka, světe, dej! Přitom vlastní děti používají jako živé štíty.
    • Pokud se neučiní přítrž islamácké rozpínavosti a množení, čeká svět nepředstavitelná katastrofa.
      • Množí se a rozpínají. (Pak mají málo místa a chtějí další.) Namísto stavění boří. Namísto úcty k životu hlásají mučednickou smrt. Ženy používají jako věci k "výrobě" dětí - coby zbraně. Ukazují je jenom řvoucí nad zraněnými, po tom, co jejich děti použili jako živé štíty. Namísto práce válčí.
  • Idiotu rohypnolovi:
    Geniální politický trik, prosazovaný postkomunistickou tripartitou: internetové diskuze.
    Nabuzené socky vypustí nahromaděnou žluč a střevní plyny a neřádí pak už na náměstích.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Na něj nemá cenu reagovat. je to blázen co běduje , že bydlí pod mostem a exekutor mu sebral králíky .
  • :-))) Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    před čtrnácti dny byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!!!!!!
    Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj,,
    • Po válce jsme nebylii tak postiženi válkou, ale sůpanstvím komunist.ů, kdy se
      všechno muselo přizpůsobit primitivním sovětským/ruským poměrům (ve všem,
      ve ško,lství, hospodářství, životní úrovni, v kultuře - není to lež, komunistický
      teplý soudruhu!) - jsme klesli o sftro letr! Najdi si výroky dementníého Nejedlého
      hz té doby - tvrdil, že budeme na Rusko čřekat třeb a sto let, až se nám kulturně §
      přiblíží! "Kxcnhárl:", musíéš být bna úrovníki Kikin y Klause a dalších blbů!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit