Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když tady čtu ty nenávistné antisemitské výkřiky stoupenců zvrhlého komunistického učení, tak dospívám k jedinému závěru:
    KOMUNISMUS A NACISMUS JEDNO JEST.
    • Být proti zfanatizované židonacistické zvěři , která okupuje Palestinu , beztrestně Palestince vraždí , mučí , ponižuje , vyhání je z jejich země a tisíce jich vězní v koncentrácích , tak jak to souvisí vy tupoune s antisemismem ? Přeci být proti zlu je přirozená vlastnost každyho rozumnyho člověka ! Ale ten vy postrádáte !
      • Jediný kdo vyvovolává zlo a nenávist jsou Palestinci . Zajímavé . že ani ostatní Arabové s nimi nechtějí mít nic společného . Jen " hloupí" židi a ještě " hloupější " EU je živí a posílá jim štědré dary aby mohli dál bojovat proti Izraeli .
        • Ozbrojeny boj proti okupantovi legitimizuje mazinárodní právo tzv. Přirozenym právem okupovanyho ! Jenže Palestincům je toto právo odpíráno ! Jejich ozbrojeny odpor proti nenáviděnym židonacistickym agresorům , je naprosto legitimní a spravedlivý !
          • Palestinci si za to mohou naprosto sami když skočili na špek ostatním , že židy vyhubí a zaženou do moře . Inu , v šestidenní váce se ukázalo co a jak . Ostatně židi žili na tom území dávno před palestinci . Tak kdo je okupant ?
            • Okupantem Palestiny je židozvěř . To potvrzují mimo jiné i dvě stále platny rezoluce RB OSN , podle kterych se musí židi stáhnout na hranice vytýčené v Palestině před rokem 1967 a uvolnit okupovaný Jeruzalém . Jenže pro zfanatizovanou židonacistickou havěť rezoluce OSN nic neznamenají ! Jen človíček ovlivněný prožidonacistickym informačním marasmem mediální žumpy čt , může pochybovat o tom kdo je okupant . Vzpamatujte se !

              Za vyhrocenou situaci v okupované Palestině, je dlouhodobě odpovědný židonacistický dobytek Netanjahu . Adolf Hitler by na něj byl určitě hrdý !
  • Nad smrtí třech židů zabitých na okupovanym Palestinskym území , pucfleci Sobotka se Zaorálkem roní slzy ! Dnes byl nalezen zavražděný Palestinec u Jeruzaléma a vše nasvědčuje , že vraždu spáchali židi jako mstu .

    Jsem zvědav , jestli ti dva pucfleci židozvěři Sobotka se Zaorálkem , taky projeví lítost nad smrtí mladyho Palestince !
    • A proč by to jako měli dělat ?
  • Židi jsou stejný prasata jak muslimové
    • dělaj jen zle
  • Palestinci žijící v pásmu Gazy mohou pracovat a vzdělávat zemi tak jak to vedle dělají Izraelci. Jenomže míto toho neustále ostřelují Izrael raketami a vraždí Izraelce. Tak na co se čeká? Ať si Palestinci naloži své hadry na velbloudy a vrátí se do pouště. A pokud nebudou chtít, tak je tam vyhnat. Nic jiného si ta hadrácká verbež nezaslouží.
    • Vy nevíte nic , hlásáte pouze stupidnosti , který slyšíte z mediální žumpy čt . Pásmo Gaza je ve skutečnosti obrovský koncentrační tábor , kde židonacistická zvěř uzavřela statisíce Palestinců . Ti žijí v nuzných podmínkách , židozvěř blokuje veškery přísuny zboží i humanitární pomoci , čímž porušuje Mezinárodní humanitární právo ! Pásmo Gaza židozvěř beztrestně odstřeluje a bombarduje , umírají tam civilisti , děti .... , což se děje i teď !
      Však jak dopadla turecká loď s humanitární pomocí je známo . Židonacisticky komando ji přepadlo v mezinárodních vodách , několik námořníků zavraždilo a loď , odvleklo do židostánu . To byl mimo jiné učebnicový přáklad námořního pirátství .
      Jenže židonacistické zvěři vše projde , protože je spojencem US hitlerčíků .

      Kdo schvaluje nebo přehlíží zločiny páchany na Palestincích fanatickou židonacistickou zvěří v okupované Palestině , tak by měl zpytovat svědomí !
      • Konečně promluvil znalec, pokud je loď plná zbraní a v mezinárodních vodách, může se potopit spolu s celou posádkou, což izraelci neudělali, jinak, proč by se bránili, kdyby jen vezli tampony "TAMPAX" a nebo krupicovou kaši s ovocem, tak se prober hlasateli.
        • Vy jste skutečně trouba . Žádny zbraně nebyly nalezeny , což bylo i ve zprávách mediální žumpy čt . Můžete uvést zdroj ?
          • Odborník opět promlouvá, a ty jsi tam byl a nebo ty znáš zdroj, tak si poslechni syrský rozhlas a dozvíš se, oč měli a mají palestinci zájem, určitě to nejsou vánoční ozdoby, hlavně se jim jedná o AK 47, RPG 7 a 37 a další, velice prospěšné hračky, které zabíjejí.
            • Tečka Suchoj Pepin je jeden a tentýž komunistický imbecil; má ještě stovky nicků, nezahazuj se s ním, Alice.
            • Já neznám zdroj , který by potvrzoval ukryty zbraně na lodi s humanitární pomocí Palestincům . Dokonce ani židozvěř při prověřování nákladu nic nenašla . Vy jste posedlá , nemáte teplotku ?
    • vidím, že jsi nevzdělaný tupan, Hmm, a kvůli takovým mozkokundám, je mnohdy svět velmi špatný místo pro klidný život.
      židé žili kočovným ,kmenovým životem , bez vzdělání a bez písma, .... jen trošku nadhled a milovat pravdu.....
      • Vidím, že i ty patříš mezi "trotly", já jsem ještě nezažila (a to jsem projela skoro celý Svět), že bych se setkala s něčím, co by vyprodukoval palestincký národ, konzervu, obilý, auta, hodinky apod., je to jen horda přiblbů podobná našim cigánům: ano, hlavně: "všichni nám dejte" a my nic.
  • Židonacistická zvěř v okupované Palestině páchá na Palestincích odporny zločiny , včetně nejhoršího zločinu proti lidskosti , GENOCIDY ! Za to by měl být nacistický židostán vymazán z povrchu zemskyho a zfanatizovany židohyeny nahnány kam patří !
  • Vyzývám redakci k odstranění předešlého příspěvku, který vyzývá k rasové nesnášenlivosti a vyjadřuje obdiv k největšímu zločinci dvacátého století. Je to trestný čin!

    Kromě toho, že část textu mého předchůdce je fakticky pravdivá, se ten anonym Pepin dopouští stejného zločinu, ze kterého druhé obviňuje. Jak k tomu přijdou slušní Židé, kteří neschvalují žádné vraždění, ani okupaci území Palestiny? Je jich po světě naprostá většina!!!

    Jak je možné na slušném servru, za jaký se Tiscali určitě považuje, vyzývat k pomstě za cokoliv? Nejsme náhodou někde jinde, než bychom měli být? Copak neexistují zákony, které je třeba dodržovat a kde následuje za jejich nedodržování spravedlivý trest? Trest, ne pomsta, lidi! Tohle je šílené, že si někdo troufne nejen publikovat článek, kde se referuje o tom, že se politické vedení Izraele bude mstít, ale i komentář vyzývající k násilí a plné nenávisti k lidem jiné víry. Kam jste dali rozum?
    • a že se tak necukáš, když jsi jistě četl příspěvky magorů, kteří by východ ukrajiny nejraději vybombardovali,tam jistě ttaké žijí slušní ukrajinci, že?
      ps. a co potom povědět na plynovou zloděkju tymošenkovou, která pověděla, že by na ukrajince s jiným světonázorem než má ona nejraději použila atomové zbraně....... na to povíš co, ty chytráku. když se někdo otře o ss spojené státy nebo agresivní izrael, tak hned kvičíte jak šílená prasata.......troch spravedlnosti, aha, vy nevíte, co to je.......
  • Nacistická židozvěř v okupované Palestině dnes zavraždila několik Palestinců , ničí jejich domy , odstřeluje Gazu a ve vraždění Palestinců dál beztrestně pokračuje ! Prý jako odveta za zavraždění tří židů . Jenže ti se nacházeli na okupovanym území a nenávist Palestinců proti židovskym agresorům a vrahům je oprávněná !

    Je hroznou chybou Adolfa Hitlera , že byl k židům tak laskav . Taková špinavá verbež nezasluhuhovala slitování . Oproti židonacistickym zrůdám Netanjahovi , Peresovi a další zfanatizované židozvěři , byl Adolf Hitler neškodný břídil . Jeho zvrácenou ideologii vyvolené rasy si nacisticky židozrůdy v okupované Palestině dokonale osvojili !
    • Fašismus se už rozlézá v Česku tak jako v Rusku. Takovýto příspěvek může napsat jen fašistická zrůda Pepin!
      • o co ti jde? snad může mít někdo i takový názor, ne?????
        a fašismus na ukrajině ti nevadí? ne? tak jsi asi další swině co dělá že nevidí........
        je mi z tebe nablití,nejsi nic než hnus.
      • Fašismus se rozlezl na Ukrajině pod vedením, za pomoci i peněz USRAELE. , CIA a EU a vorů v zakoně - POrošenka, Achmetova, Kolomojského a dalších včetně jejich fašistů- banderovců v jejich soukromých bandách, co si je platí - jak odporné. .
    • Ty prasse, ty bys měl co nejdříve viset *12*
    • Pepine, putinovský fašistický chuji! Za tato slova budeš potrestán!
      Putka bude pykat za válečné zločiny!
      • Za válečné zločiny bude pykat Porošenko a spol . společně s Achmetovem, Kolomojským a dalšími včetně USA i EU. Provádí na východě Ukrajiny genocidu, obchodují s orgány zabitých, odporné, jako v Kosovu USA a UCK.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit